Здравей Гост

БГ МАМА- СТАЯ ЗА КОНСУЛТАЦИИ

• 14 Отговора
  • 4022 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
БГ МАМА- СТАЯ ЗА КОНСУЛТАЦИИ
« -: Юли 14, 2011, 05:49:00 pm »
Преди мъничко ми изпратиха нещо ...ето го:

Здравейте,момичета!
Днес се събуждам и сядам на комапа ииии...какво да видя  Вчера се престраших и зададох въпрос във един астросайт за евентуална моя бременност.http://www.astroseer.net/forum/index.php Ето този! Въпроса изглежда така:
Отварям нова тема и нека е с практическа насоченост.
Поставям тук въпроса, зададен в една от съседните теми:

Цитат на: Kali_tod в Юни 22, 2011, 08:15:18 pm
Здравей,Марая!
Ето че посетих сайта по твоя покана,но тук не намирам точно тема,която да обуславя въпроса ми,та реших,че може би тази е най-близка...
Не знам вече да вярвам ли,че някога ще стана майка?!
Много ми е интересна астрологията,но съм доста боса...Дори не знам как да си направя въпросната карта!
Родена съм на 02.05. 1977г. в гр.Стара Загора в 5.20ч. сутринта...
Мъжа ми е роден на 11.09.1975г. в гр.Варна,но не знам в колко часа...Ако е необходимо,ще разбера от майка му!

Даже едно момиче е направило нова тема,защото го бях задала в неподходящата явно!Долу горе същата формолировка на въпроса изпратих и на "лични" на собственичката на сайта малко преди това и тя ми прати линк,"да заповядам,да поговорим".
Какво беше учудването ми,когато тази сутрин прочетох следният отговор от нея в темата:
Омръзна ми от лични съобщения....  Сутринта го получих в другия сайт...на лични...и мисля..,че темата е трепач...Сатурн е във везни...жените искат сигурност и стабилност...,но не знаят , че с едно дете...е невъзможно да бъде получена..,коойто иска да сложи карта...Аз съм очаквала много неща...,но това...,   това което днес ми се случи днес .....    ми е в повече...
Божееее...,божеее, боже....
Абе кви са тея мъже...бе братче...,като им отгледаш децата и искат после да ги догледаш...

Не мога да разбера как да тълкувам такъв отговор!  Стана ми ясно,че без въпросната карта няма как да ми отговорят,но какво общо имат мъжете и тяхната психология?
Някакви предположения?Вие как го тълкувате това?Нещо сбърках с въпроса ли или просто там не е за неандерталци в тази област и няма смисъл да се "вра" повеч
е?

Re: БГ МАМА- СТАЯ ЗА КОНСУЛТАЦИИ
« Отговор #1 -: Юли 14, 2011, 06:04:44 pm »
Сега пък какъв е проблемът, нищо не разбрах?  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 14, 2011, 06:16:57 pm »

Прекрасният ни кръщелник Алекс

Местожителство:
Варна

Re: Формулата мента, пилета,микроби и коктейли надалече ще отблъсне нежелани лели 64
« #185 Четв., 23 Юни 2011, 12:10 »

Цитат на: Hope Stevenson в Четв., 23 Юни 2011, 12:01
Кали_тод, това е наистина много странно изразяваща се жена, подсетих се, че имам лична астроложка, на която отдавна не съм звъняла, ще взема да й се обадя да я подпитам, беше ми казала януари месец, че тази година април и октомври ще са ми плодовитите месеци, но не пречи пак да я понатисна да каже. Тя обаче със сигурност не говори така!

Да,наистина е много странен начина на изказване...Нищо не схващам и си помислих,че това са някакви термини,които се използват в астрологията и просто аз не ги разбирам!  Мъжете...жените...и ние понякога сме жени...  Замислих се,да не би Марая да е мъж,но пък видях,че е получила предложение за брак от бившия си съпруг и имат две деца...
Би ми било интересно,какво мисли твоята астроложка по въпроса за тези несвързани изказвания!
А иначе крайният резултат е ясен и отговора е формулиран точно(слава Богу)!И карта ми е направила жената,качила я е в сайта...
Явно нещо аз пропускам...

#179 Четв., 23 Юни 2011, 11:52 »

Първо да се овъргалям в прашеца:     
А сега да ви споделя...Вижте какъв отговор получих от онзи астросайт:

Цитат на: Марая в Юни 22, 2011, 09:18:49 pm
"Омръзна ми от лични съобщения....  Сутринта го получих в другия сайт...на лични...и мисля..,че темата е трепач...Сатурн е във везни...жените искат сигурност и стабилност...,но не знаят , че с едно дете...е невъзможно да бъде получена..,коойто иска да сложи карта...Аз съм очаквала много неща...,но това...,   това което днес ми се случи днес .....    ми е в повече...
Божееее...,божеее, боже....
Абе кви са тея мъже...бе братче...,като им отгледаш децата и искат после да ги догледаш... "
Цитат на :Kali_tod от днес:
 "Много съжалявам,ако съм досадила!
Наистина не знам как да си направя карта и да я кача тук ,заради което разбира се,не се учудвам,че не може да получа отговор на въпроса си,но наистина не разбирам,какво общо имат тук мъжете и тяхната психология.
Нещо пропускам ли?Обяснете ми!"
Цитат на Марая от днес:
"Няма проблем!  Ще я направим картата и ще я качим...
Общото е , че и ние понякога сме жени...  "

Пак се... Явно не са искали да ме обидят или отрежат хората,а просто наистина говорят на език,който ние не разбираме!Важното е,че после е постнала това:

"И моя отговор е ДА...,ще имаш дете..Вероятността да се случи е доста голяма...може би другото лято по това време вече ще е факт. "

Колкото и да не вярваш - все пак хубаво ти става от лъча надежда!
« Последна редакция: Четв., 23 Юни 2011, 12:04 от Kali_tod »   Информирай модератор 

Падам......Просто падам...... ;D ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 14, 2011, 06:21:12 pm »

Re: Формулата мента, пилета,микроби и коктейли надалече ще отблъсне нежелани лели 64
« #197 Четв., 23 Юни 2011, 12:59 »

И от мен честито,лелче!Да е жива и здрава малката Ния!  :bouquet:

Момичета,да ви кажа - разгадах астрозагадката!   
Никой не е искал да ме обиди и тези писания за межете,жените и т.н. не се отнасят до моя въпрос!
Просто авторката-астроложка на сайта е толкова потресена от вчерашното предложение на бившия си съпруг пак да се оженят,че не се е стърпяла и е оспамила темата...   И понеже другите участници в диалога я познават явно,доколкото разбирам част от тях също са астролози,и те са и отговаряли в нейния тон и е станала една...
Обясни ми жената,че няма нищо общо с мен и че просто и тя е човек и в момента емоциите са и дошли в повечко,та затова пише несвързано.Темата за зачеване и раждане я е навела на мисълта за дом,семейство,нейното семейство и така...
Ето защо не трябва да се спамят темите!  За да не стават обърквания!
Та по този повод спирам да ви занимавам с това и се надявам да е истина това,което казват звездите за моето бебче!

ЗА ТОВА...ДОБРЕ ДОШЛИ ВСИЧКИ ОТ БГ МАМА....еТО ТУК ЩЕ ПРАВИМ КОНСУЛТАЦИИ...

КАЛИ....ТОВА КОЕТО СЪМ КАЗАЛА ЩЕ БЪДЕ ТАКА! МЪНИЧКО ЮНАЧЕ В ДОМА ТИ ЩЕ ЗАПЛАЧЕ.... ;D..МАЛКО ТЪРПЕНИЕ И ПАРЧЕНЦА ЛЮБОВ! ;D ;)

« Отговор #4 -: Юли 14, 2011, 06:24:34 pm »

Еми какво искаш от сайт, в който се коментира всичко? Там неведнъж съм попадала на коментари за астрологията и практикуващите астролози без да търся целенасочено, съвсем случайно. Търся нещо астрологично в гугъла и ми излиза препратка към "бгмама". :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 14, 2011, 06:39:33 pm »

Еми какво искаш от сайт, в който се коментира всичко? Там неведнъж съм попадала на коментари за астрологията и практикуващите астролози без да търся целенасочено, съвсем случайно. Търся нещо астрологично в гугъла и ми излиза препратка към "бгмама". :)

За съжаление си права за много неща... :) И за още нещо..мии се иска да побъбрим...,но ще видим кога?! ??? ::)

« Отговор #6 -: Юли 14, 2011, 06:44:18 pm »
бг мамата е в упадък вече не се притеснявайте ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 14, 2011, 06:46:04 pm »
бг мамата е в упадък вече не се притеснявайте ;D

Защо? ::) ???

« Отговор #8 -: Юли 14, 2011, 07:03:07 pm »
ми гледам статистиката им за фейсбука....много по-малко са в сравнение с официално регистрираните а и с редовно ползващите форума. преди 3-4 години беше пикът....всяко нещо след върха има спад :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 14, 2011, 07:15:53 pm »
ми гледам статистиката им за фейсбука....много по-малко са в сравнение с официално регистрираните а и с редовно ползващите форума. преди 3-4 години беше пикът....всяко нещо след върха има спад :)

Съгласна съм , че всяко нещо се развива...И след определен период умира...,но не мисля ..,че този форум ще умре...по простата причина , че майки винаги ще има...,както и проблеми със зачеването , износването и раждането....

« Отговор #10 -: Юли 14, 2011, 07:46:58 pm »
аз не казвам че умира, а че е в спад.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 14, 2011, 07:53:13 pm »
аз не казвам че умира, а че е в спад.

То цялата държава е в спад... ;D

« Отговор #12 -: Юли 14, 2011, 07:58:29 pm »
а септември вече е в подем - това от твоите прогнози марая ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 14, 2011, 09:04:38 pm »
а септември вече е в подем - това от твоите прогнози марая ;)

Не мисля , че са много грешни...прогнозите ми.... :57:...

Но в БГМАМА..днес ми стана много криво , защото НИКОГА И НА НИКОГО НЕ СЪМ ОТКАЗАЛА....И хора , които дори не ме познават да ме обсъждат...мии говори за едно....НИТО ЕДИН ПРОРОК НЕ Е БИЛ ПРИЗНАТ ОТ СЪВРЕМИЕТО СИ И ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД...-ТА АЗ ЛИ? коя съм АЗ.... ;D :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Юли 14, 2011, 09:22:56 pm »