Здравей Гост

Re:Персонална прогноза на зачеване и раждане

• 19 Отговора
  • 4904 Прегледи
Здравейте на всички,
искам и аз да помоля, ако може някой да ми погледне картата.
Ние чакаме бебе след много борби и тичане по доктори, и сега има вероятност да има здравословен проблем детенцето. Та ако е удобно, можете ли да ни кажете какви са тенденциите - очакваме го края на август-началото н асептември. Много ще съм ви благодарна!
Ето ги и карите ни  - моята - V, и неговата - О

Ако правилно разбирам, теб те интересува дали детенцето ще се роди здраво.
Аз лично не мога да поема такава отговорност и да го играя Господ.  :-[
В тази тема се поставят въпроси относно евентуалния тайминг, а при теб зачеването вече е факт и след броени месеци се очаква раждане. Ти знаеш ли точния ден и момент, в който е заченато? По естествен начин ли си го заченала или след медицинска интервенция?
В хороскопите на родителите може да има указания за евентуални проблеми с децата или някое от децата, но медицинска диагноза не може тъй лесно да се постави. Най-добре може да се види това в хороскопа на новороденото, индиректно - в картите на неговите родители, но те не са достатъчни за диагноза.
« Последна редакция: Юли 15, 2011, 03:39:11 pm от Марая »

Re: Re: Прогнозиране на зачеване и раждане
« Отговор #1 -: Юли 14, 2011, 06:28:50 pm »
Да, права си, глупаво е да питам това - наистина  :-[ По-скоро искам да попитам нашите карти в благоприятен момент ли са? Другото е, много искам да имам много деца - има ли такива шансове? Благодаря ти за отговора, по-скоро искам да знам в какъв монет се намираме май :)

« Отговор #2 -: Юли 14, 2011, 06:34:03 pm »
Не е глупаво, просто е изключително трудно да се определи със сигурност и още повече отговорно.
Иначе в индийската астрология има техники, по които се определя какво ще е детето евентуално, но трябва да се знае точният момент, в който е станало зачеването. Важно значение има лунният ден (титхи) и денят от менструалния цикъл, в който е било заченато детето. Но това са много древни техники, понастоящем почти от никой не се прилагат, могат да се знаят теоретично, но трябва да сме сигурни доколко са практически приложими и какъв процент резултатност дават.

Има по-неблагоприятни дни, в които зачеването от аюрведична точка е желателно да се избягва, но когато оплождането вече е факт, може ли да нещо да променим? Просто се уповаваме на съдбата, че всичко ще е наред.  :)
« Последна редакция: Юли 14, 2011, 06:36:02 pm от my`temptation »

« Отговор #3 -: Юли 14, 2011, 06:48:31 pm »
Sunny, тази бременност първа ли ти е или си имала преди нея и други (неизносени) зачевания?

« Отговор #4 -: Юли 14, 2011, 06:50:11 pm »
Имам един аборт през 2007 май беше и после едно бързо зачеване 2010 - след инвитро - неуспешно.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #5 -: Юли 14, 2011, 06:59:03 pm »
Съни, ще имаш повече от едно дете.

« Отговор #6 -: Юли 14, 2011, 07:00:45 pm »
Дано, от твоите уста в Божиите уши!
Затова си мечтая от малка...

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #7 -: Юли 14, 2011, 07:05:55 pm »
Дано, от твоите уста в Божиите уши!
Затова си мечтая от малка...

Не се притеснявай, успокой се. И аз като теб съм с квадрат Луна/Марс пък станах майка много бързо. Всички карти, които съм разглеждала и в които Плутон е в 5ти дом имат повече от едно дете. Плутон дава минимум двойка. Може в по-късна възраст да е, но рано или късно идват. Ще си имаш дечица.

« Отговор #8 -: Юли 14, 2011, 07:06:52 pm »
 :58:

« Отговор #9 -: Юли 14, 2011, 07:10:18 pm »
Разбирам, съжалявам.
Знаеш ли защо те питах?
Видях, че в твоята карта и тази на съпруга ти (гледам специални производни карти) показателите за първо дете не съвпадат, но съвпадат неговото първо и твоето трето дете (като астрологичен типаж/архетип).
И предположих, че в картата на мъжа загубата на първото дете (ако е абортирано/неизносено) няма да е показана очевидно, по-скоро трябва да я търсим в картата на жената в указанията за първото дете.
Докато при теб има указания за евентуален несполучлив първи опит за бременност - проблем със задържане/износване на плода. Докато указанията за третото поред заченато дете при теб съвпадат с първото при съпруга, меркуриев тип ще да е, ако проработи буквално астрологията (на двете картинки съм го отбелязала).

Да ви е живо и здраво детенцето, което сега носиш под сърцето си! Според мен няма да има сериозен проблем.  :)

Със секцио ли ще раждаш или още не знаеш?

« Последна редакция: Юли 14, 2011, 07:12:53 pm от my`temptation »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юли 14, 2011, 07:17:42 pm »
Да Съни..,ще имаш дете...и ще бъде момче.... :)

« Отговор #11 -: Юли 14, 2011, 07:18:57 pm »
Да, походихме по мъките с него...
Благодаря ви много за усилията и за хубавите думи!!!!  :-* Много добре ми подейства в такъв момент.
Ами малко едричък върви и ако така се запази този растеж, най-вероятно ще е секцио. Въпреки че на мен ми се иска естествено раждане, та да може да си избере само звездичките и съдбата, но както стане ... :)

« Отговор #12 -: Юли 14, 2011, 07:21:21 pm »
Да, наистина е момче, вие ми скрихте шапката просто  :57:   ;D

« Отговор #13 -: Юли 14, 2011, 07:23:00 pm »
Желая ти леко и безпроблемно раждане.  :)
Само ще те помоля в името на астрологичната практика да ни съобщиш после в кой знак попадат Асцендентът и Луната на детето, макар че ако раждането е изкуствено предизвикано, може и да не се спазят астрологичните закономерности, заложени в хороскопа.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Юли 14, 2011, 07:24:22 pm »
Да, наистина е момче, вие ми скрихте шапката просто :57:   ;D

И ако пишеш в БГ.Мама им кажи да не ни нападат.... ;D..

Знам , че е момче и още нещо знам.... ::) Ще родиш нормално...Детето само ще избере пътя си.... ;D