Здравей Гост

Зодия Риби....мъжете риби не бива да бъдат дори и ***ЧУКАНИ*** в оня смисъл

• 91 Отговора
  • 24546 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ами..,не си струва ..,защото това е най-студеното слънце....Отврат..като излъчване..,страшно комплексирани и интриганти на дребно...Докато разберат какво рекъл Нептун...се превръщат в маша или ръжен на целия зодиак...
В кревата...-дигат го...,обаче и там са неуверени...,ако луната е водна работата е още по-зле...Що ли...щото са бисексуални или в най-лошия случай педерасчета.... ;D ;D...Далеч от мъжете риби...и колкото по-бързо...толкова по-добре! ;D :P

Ето тук се присъединявам към фен клуба "Против мъжете риби" . Това което никак не ми понася е мътния им поглед. Няма светлина в очите и съответно в мисълта. Ушеметени типове от всякъде. Студени и хлъзгави, не застават мъжки в ситуациите избягват директния сблъсък което има и хубавите страни но когато трябва да се изясни някоя ситуация лошо е че я избягват като мушмуроци.  Наблюдавала съм в карти на модели силни риби и типично раздалечените светли очи,  това е добър избор /да стоят и да се кипрят без да говорят/ защото ако меркурий е в риби докато ти обяснят нещо можеш да баялдисаш.Няколкото риби които познавам имат нещо особено в походката сякаш стъпват в паници, нещо си петляркат краката от коляното надолу.
Няма лоши зодии има лоши комбинации.

Забравих да споделя нещо по повод на марая която казва "студено слънце" за рибите авестийската астрология казва, че последните градуси на риби са лишени от слънце. Те разглеждат годината като китайския не на календарна а от овен.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
що бе има много обещаващи мъже риби, но ако са в комбинация с въздух определено беж...
тези с огън или земя  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
що бе има много обещаващи мъже риби, но ако са в комбинация с въздух определено беж...
тези с огън или земя  8)

Въобще нито въздух , нито огън , нито земя могат да компенсират слабо интегрирания Нептун....

Според мен по добра е комбинацията вода плюс земя, отколкото вода плюс въздух при което се стига до парата или тенджера под налягане, не знаеш кога може да избухне

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Според мен по добра е комбинацията вода плюс земя, отколкото вода плюс въздух при което се стига до парата или тенджера под налягане, не знаеш кога може да избухне

И като се има в предвид какво може да бъде налягането...,особено ако с/у Слънцето стоят Уран и Плутон.....то би се случила нова Хирошима и На ГЪЗ -аки.... :haha:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

И като се има в предвид какво може да бъде налягането...,особено ако с/у Слънцето стоят Уран и Плутон.....то би се случила нова Хирошима и На ГЪЗ -аки.... :haha:
и радиАция, и асоциация,  ;D ;D

Ми то излиза че те са безнадежден случай

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ми то излиза че те са безнадежден случай

За целия си съзнателен живот една нормална риба не познавам...Богатия опит обаче от съвместно плуване с риба ми е показал , че има едно нещо...което е общовалидно за мъжките шарани...НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА РАЗЧИТАШ НА МЪЖ РИБИ...ЗА НИЩО И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА... :)

За целия си съзнателен живот една нормална риба не познавам...Богатия опит обаче от съвместно плуване с риба ми е показал , че има едно нещо...което е общовалидно за мъжките шарани...НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА РАЗЧИТАШ НА МЪЖ РИБИ...ЗА НИЩО И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА... :)

Сетих  се за един случай в който можеш да разчиташ на мъж риба когато си депресиран и търсиш компания за напиване.
« Последна редакция: Юли 16, 2011, 10:38:23 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Сетих  се за един случай в който можеш да разчиташ на мъж риба когато си депресиран и търсиш компания за напиване.

Не бих казала , че са подходящи и в двата случая.... ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

или за пиене на странни чайове ......

И много обичат парите на другите, затова са добри финансисти, имат вроден нюх за пари - не как да ги правят, а как да ги използват и управляват. В момента, в който усетят, че трябва нещо да се дава, си бият камшика веднага.  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
ее не всички ;)
обичат и да по послъгват, но забравят, че в крайна сметка те са рибата