Здравей Гост

Зодия Риби....мъжете риби не бива да бъдат дори и ***ЧУКАНИ*** в оня смисъл

• 91 Отговора
  • 24569 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Абсолютно , но волно или неволно го правят....В единия случай , защото имат нереални представи , а в другия от любов към лъжата и страх от страха...
Много фобии имат...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Абсолютно , но волно или неволно го правят....В единия случай , защото имат нереални представи , а в другия от любов към лъжата и страх от страха...
Много фобии имат...

признавам си, че има типове жени, с които не се живее никак лесно, те са голямо червейче за нисшите риби между другото си ги харесвам като приятели, в крайна сметка една от големите ми любови е риби - никога не съм видяла нещо лошо от него - разбира се е имало и дразги, къде огън без дим..., но пък винаги сме си помагали дори и до ден днешен! винаги е бил достатъчно внимателен и разбиращ, никога не е спирал поривите ми, знаеше, че после пак ще се върна :) понякога имат безпогрешно усещане за добра сделка, но рядко имат куража да я реализират. много си въобразяват и понякога не могат да преценят реалността от измисленото, но ако го направят са честни. Имат силна мнителност - тя убива стрелеца, но самите те не винаги са честни дори със себе си

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мнителността е патент на Риби...И не само тя...
Болни мозъци са..Абе нещо дето ми управлява стъпалата няма как да ми управлява мозъка.... ;D
Свят на фантазии, мечти , илюзии.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
така е :) имам честа да се сблъсквам с всякакъв вид риби :) сладури са, но не стават за някои неща, ако ще и 2 метрова мръвка да имат  :13: :cry3:

*

Неактивен tanya

• 917
Една моя приятелка Овен на два пъти се влюбва в Риби и претърпя страхотни разочарования - лъжат, изневеряват, абе просто ужас! Сега като чуе за мъж Риби и бяга като дявол от тамян  ;D

Една моя приятелка Овен на два пъти се влюбва в Риби и претърпя страхотни разочарования - лъжат, изневеряват, абе просто ужас! Сега като чуе за мъж Риби и бяга като дявол от тамян  ;D
[/quote]
Една от най лошите комбинации водата гаси огъня. Милата но сега поне знае кой да допуска по близо.

Какъв е според вас е детектив Монк риба с асц дева или обратно

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
слънце дева - асц. риби

много е към детайлите... знаеш

защо не обратно

интересна ми е логиката

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
защо не обратно

защото асц. е първата реакция, а той е перманентно гонен от фобии

*

Неактивен Antena

• 1189
а риба с напрегнат аспект между марс и плутон, и слънце и сатурн какъв характер може да даде?
малко е странно понеже рибите според мен не са агресивни, за отнесени - да, но агресивни не мисля..
та този възможно ли е да е някакъв вид акула? :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
а риба с напрегнат аспект между марс и плутон, и слънце и сатурн какъв характер може да даде?
малко е странно понеже рибите според мен не са агресивни, за отнесени - да, но агресивни не мисля..
та този възможно ли е да е някакъв вид акула? :)

Ужасно агресивни са.... :) не ме питай...Мога да ти дам едни данни...

*

Неактивен Antena

• 1189
 ::)
Наистина ли...?
За този за когото споменах си мисля, че е малко смахнат и е възможно да има всякакви лудости дори, за фобии и мнителност съм сългасна, за това, че може да е стиснат също.. Мислех, че поне агресивен може би не е..
Възможно ли е все пак да имат само негативни качества... Някак не ми се струва обективно, все нещо положително трябва да имат.. :)
Този човек обаче интуитивно го отбягвам.. Нямам дори обяснение защо.. В синастрията си имаме лунни възли на 4-те оси. Би трябвало поне малко да ми е симпатичен, но е факт че не е, и си мислех, че не му давам шанс и не съм обективна спрямо него..

*

Неактивен kokolino

• 1019
слънце дева - асц. риби

много е към детайлите... знаеш

То аз съм с тази комбинация и трудно се самоопределям на моменти   ::)