Здравей Гост

Зодия Риби....мъжете риби не бива да бъдат дори и ***ЧУКАНИ*** в оня смисъл

• 91 Отговора
  • 24609 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Аз мисля , че Коколино обича често да сменя мацките...и има специфичен говорен дефект.... ::) , който е превърнат в оръжие.... :)

аз мисля, че може би е потентен, но все е още не е намерил принцесата си т.е. дамата, която да го омотае за дълго :)
може би има приятелка сега, но нещо не се чувства щастлив от връзката си за това все прелита

*

Неактивен kokolino

• 1019
Колкото повече планети срещаме в кардиналните домове , толкова по- интересни и динамични са събитията през човешкия живот...Онова , което се случва на МЦ в знака на Стрелеца м е навява на мисълта , че стремежа към лидерска позиция е заложен у теб. Прецизен си , въпреки мутабелните оси..,макар и доста разсеян и отнесен понякога. Доста силен и ловък си и умееш да фокусираш вниманието в/у себе си...Характерно е , че имаш променлив характер Предпазлив и колеблив си...Вечния ученик... :)

:) Много правилно, Марая  :-[  Доста разсеян, както и понякога и валяк не може да ме помръдне, ако съм решил да съм летаргичен и отнесен  ;D  Само това с колебливостта бих се радвал да е повечко така, а не да се мятам все първосигнално в някои ситуации и да захапвам  ::) Еее, макар, че принципът проба-грешка си действа с пълна сила на моменти в някои отношения  ;D
           А за другото бих се самодиагностицирал едно към едно с твоето виждане по въпроса :) :)

Мека и лавираща , доста сантиментална личност си , отлична интуиция с доста непредвидими реакции и поведение....Стремеж към партньор , който да поеме отговорност , високи изисквания към него...Дразнят те клюки , които съпътстват живота ти....
Не сменяй често целите си....Препоръчително е да работиш в колектив или съдружие....
Имаш силни чувства...Желание да инвестираш във финансови проекти..Понякога си неразумен по отношение на харченето....
Интерес към предприемачество , както и в изкуството. Бавно и преценено влизаш в действие...Трудно казваш да...,но когато го кажеш следваш задачите. Честа смяна на местожителството и доста приказки в дома...Въобще дома е място за споделяне.
Не разбирам , толкова ли е трудно да контролираш емоциите си? ::) Трудната концентрация е сериозен проблем на ежедневието ти...Заядлив си понякога... ;D и издребняваш.... ::)Умееш да извадиш практичната полза от мистичното...Замислял ли си се , дали не си прекалено доверчив към приятелите си....? ::) И защо не се вслушваш в интуицията си- мисля , че е доста силна....?

:) Тази моята интуиция досега жокерите, които ми е давала....  ;D  ;D Не съжалявам за нищо минало, но чак да ме води правилно напред си е на кантар работата  ;D
            Повечето от нещата са си типични за мен, само това с меката личност и дърпащият напред партньор ми е малко X  ??? Ама не винаги човек се познава толкова добре може би , ще ми е интересно да подискутираме виждането ти Марая :) :rakeattack:
           P.S. Това с практичната позлва от мистичното ми поставя в сериозен двоен шах мисълта, може и тук да поговорим, че ми проработи интересът   :P   
          А за приятелите друг път, може би вече съм си направил определени изводи по този въпрос :) :)             

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Разбира се , че можем да подискутираме... ;D ,защо не.... ;)

Слушам те... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
Аз мисля , че Коколино обича често да сменя мацките...и има специфичен говорен дефект.... ::) , който е превърнат в оръжие.... :)

аз мисля, че може би е потентен, но все е още не е намерил принцесата си т.е. дамата, която да го омотае за дълго :)
може би има приятелка сега, но нещо не се чувства щастлив от връзката си за това все прелита

Коколино доста отдавна не сменя мацките, чувства се щатлив в отношенията си, защото са му предизвикателство, нещо което го дърпа и стимулира
           Чак говорен дефект  ;D  ;D Буквичките Л и Р да речем ги разглеждам по урански  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Коколино доста отдавна не сменя мацките, чувства се щатлив в отношенията си, защото са му предизвикателство, нещо което го дърпа и стимулира
           Чак говорен дефект  ;D  ;D Буквичките Л и Р да речем ги разглеждам по урански  ;D

За гаЛиЛеЛо гаЛилей ли ме бъзикаш.... :haha:...Толкова млад , а толкова сериозен мутабел за първи път срещам.... ;DСигурен ли си? ;D ::)..А говориш ли бързо.... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Йеп, особено по работа и най-вече на важни работни срещички равен нямам по скорост на изказа ;D То си е за тежест така, да всявам респект, особено ако изпердаша с 200 изказа в секунда на инглиша   8)   ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
         Йеп, особено по работа и най-вече на важни работни срещички равен нямам по скорост на изказа ;D То си е за тежест така, да всявам респект, особено ако изпердаша с 200 изказа в секунда на инглиша   8)   ;D

И...в бизнеса с нови технологии , телекомуникационни средства или банковата сфера да те търся ;D :P..за преговори.... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019

И...в бизнеса с нови технологии , телекомуникационни средства или банковата сфера да те търся ;D :P..за преговори.... ::)

Във финансовата сфера може дотолкова доколкото част от личните ми инициативи и дерзания са там, но основно работя някъде.... където се изисква доста майсторство в интерпретациите, има динамика и трябва да се лавира като менажиране - нова е за България сферата ( бе нова, нова, навлиза с началото на демокрацията, дотолкова нова), но признавам си не знам дали е ураническа  :)   :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Във финансовата сфера може дотолкова доколкото част от личните ми инициативи и дерзания са там, но основно работя някъде.... където се изисква доста майсторство в интерпретациите, има динамика и трябва да се лавира като менажиране - нова е за България сферата ( бе нова, нова, навлиза с началото на демокрацията, дотолкова нова), но признавам си не знам дали е ураническа  :)   :)

Боравиш със словото.... ::)....Дай жокер....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
хващам се на бас, че макар млад вече има солиден бизнес

а за дефект абе има нещо... може да нисък не знам, нещо има свързано с мерк  ::) ох, дано да бъркам

*

Неактивен kokolino

• 1019

а за дефект абе има нещо... може да нисък не знам, нещо има свързано с мерк  ::) ох, дано да бъркам

;D   ;D  ;D Това с ръста като малък си имах комплекс коооолко ще порасна, първоначално вървях жилав, малък и хилав, след 12-годишна възраст вече дръпнах лекинко де  ;D Може и 18-те години спорт да си оказват влияние  :P  8)
             Еее, не карам голям джип в момента ;D Ама не се приемам за нисък с моите 183см, макар че то винаги зависи от мащабите на заобикалящата среда  ;D  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

;D   ;D  ;D Това с ръста като малък си имах комплекс коооолко ще порасна, първоначално вървях жилав, малък и хилав, след 12-годишна възраст вече дръпнах лекинко де  ;D Може и 18-те години спорт да си оказват влияние  :P  8)
             Еее, не карам голям джип в момента ;D Ама не се приемам за нисък с моите 183см, макар че то винаги зависи от мащабите на заобикалящата среда  ;D  ;D

ооо спорта е хубаво нещо, да не си тренирал нещо свързано с източите изкуства?

*

Неактивен kokolino

• 1019

Основно (както вече ви споделих) не работя за себе си :)
           А в основната ми работа има доста динамика, спомагам да речем към внедряването на точно определени нови XXXXX и XXXXXX на пазара или тяхното репозициониране може би  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Основно (както вече ви споделих) не работя за себе си :)
           А в основната ми работа има доста динамика, спомагам да речем към внедряването на точно определени нови XXXXX и XXXXXX на пазара или тяхното репозициониране може би  ::)

За нови технологии ли говорим? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019

ооо спорта е хубаво нещо, да не си тренирал нещо свързано с източите изкуства?

А хубаво е, че обичаш и цениш спорта. Не знаех, че има чак дотам добри плувци сред азиатците, за футболисти да, ама чак и плувци  ???  ???
           Ти какво си спортувала, Fairy?