При мене е в съвпад с Луната и в опозиция на Слънцето. Луната ми е в 6-и дом, но се изяви и като традиционен управител на 4-и - в момента правя основен ремонт на апартамента, така дълго желан от мен, но чаках детето да приключи с учението и тогава да го почна. Като казвам основен, наистина основен - яка работа, смяна на всичко и т.н. Приключвам с нещо, което отдавна трябваше и исках да направя, но не се решавах, но това май е по ретро Меркурий. Наистина ми се прияжда повече, но се конторлирам, а и аз много спортувам, засега не съм качила, но Юпи поне на мен наистина ми действа така/закръглящо/. Когато ми пресече Асц качих няколко килца, но тогава бях много слаба /имах много ядове/ и добре ми се отрази.При транзита му в Телец и съвпад с Луната получих една неочаквана сума пари, еднократно и не много, но добре ми дойдоха. Пътувах през море, до остров, не бях ходила на остров до момента. Ами май това е за Юпитер в Телец при мен. Виж, овнешкия му транзит направо не го усетих, а при мен беше в 5-и дом. Но аз съм с много фиксирани знаци и докато се усетя, мандалото лопнало. Дъщеря ми е е преобладаващо подвижна и с много въздух и улавя възможностите още преди да са се появили. За протокола, в натала Юпитер ми е в Овен в 5- дом, в секстил със Сатурн и тригон с Марс