Здравей Гост

Юпитер в телец

• 50 Отговора
  • 10325 Прегледи
*

Неактивен luchia

• 114
Re: Юпитер в телец
« Отговор #30 -: Юни 25, 2011, 10:51:11 am »
А важи ли за планети на 9 или 12 градуса?
Имам и Слънце, Юпитер и Северен и Южен възел в Скорпи и Телец, но не са на 10,11 градуса...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Юни 25, 2011, 11:57:08 am »
А важи ли за планети на 9 или 12 градуса?
Имам и Слънце, Юпитер и Северен и Южен възел в Скорпи и Телец, но не са на 10,11 градуса...

Изследвай и ще кажеш..... :) ;)Възможно е....

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #32 -: Юни 25, 2011, 12:18:23 pm »
М-да - най-вероятно ще стоя и ще се облизвам на сладоледа, който другарчето по градус похапва сладко до мен...  ;D

Аз НЕ ВЯРВАМ вече в съвпадите. Те не носят нищо добро - особено в синастрията!
Ама ще пиша в отделна тема за това...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Юни 25, 2011, 12:21:07 pm »
М-да - най-вероятно ще стоя и ще се облизвам на сладоледа, който другарчето по градус похапва сладко до мен...  ;D

Аз НЕ ВЯРВАМ вече в съвпадите. Те не носят нищо добро - особено в синастрията!
Ама ще пиша в отделна тема за това...

Отваряй тема.....Хайде.... ;)

« Отговор #34 -: Юни 30, 2011, 10:59:37 pm »
>:(  :( :'(

днес разбрах какво е съвпад на нат. Венера с транзитен Юпитер, който пък е опозе на нат. Уран!
... и на всичките аспекти, изброени в предния ми постинг...

Обраха апартамента ни (разбирайте предимно мои лични ценности) и се разделих с 11-годишната си любов - баща на детето ми.

И това ако не са събития...
Човек не трябва да се оплаква, защото не се знае какво ще му дойде до главата  >:(
Юпитер е заействал опозицията Венера - Уран. Неочаквана раздяла ( Уран) с ценни за теб неща ( Венера). Съжалявам  :( Дано всяко зло е за добро!

аз останах с впечатление, че транзитния юпитер е в опозиция с наталния уран, а не че има натално опозиция венера - уран.

уран какво управлява в хороскопа?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #35 -: Юли 01, 2011, 12:27:09 am »
Кога е стационарната фаза на Юпитер. Не е ли в края на август?
Живо ме вълнува този момент, понеже както и преди споменах,  транзита активира големия нат. тригон -сатурн - луна - марс
В същото това време Сатурн е в точен съвпад със слънцето, а лунните възли съвсем точно квадратират наталното си положение.

При толкова много точни аспекти, от няколко различни транзита съм 99, 9% убедена, че трябва да има някакво събитие.
Само не знам дали положително или не чак толкова :) Надявам се да е първото.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #36 -: Юли 01, 2011, 12:30:27 am »
В края на август е - и аз го чакам... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Юли 01, 2011, 12:32:28 am »
Кога е стационарната фаза на Юпитер. Не е ли в края на август?
Живо ме вълнува този момент, понеже както и преди споменах,  транзита активира големия нат. тригон -сатурн - луна - марс
В същото това време Сатурн е в точен съвпад със слънцето, а лунните възли съвсем точно квадратират наталното си положение.

При толкова много точни аспекти, от няколко различни транзита съм 99, 9% убедена, че трябва да има някакво събитие.
Само не знам дали положително или не чак толкова :) Надявам се да е първото.

И станахме 2...И мен живо ме вълнува...От 15.08.2011...е стационарен...,до средата на септември.... ;)

Събитието е задължително...Къде са управителите на възлите? Какво правят по транзит , Прогресия , Дирекция?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #38 -: Юли 01, 2011, 01:06:11 am »
а не е ли стационарен до 29.08?
може и да греша..

управителите на възлите - на южен е меркурий и по прогресия е на МЦ съвпад с прогр Слънце и нат. Нептун (упр на северен възел)
по транзит упр на северен възел Наптун е на 90 градуса спрямо наталното си положение и спрямо прогресивен управител на южен възел.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #39 -: Юли 01, 2011, 01:10:59 am »
а сега обърнах внимание, че транзитен северен възел ще образува квадратура намирайки се в стрелец.., което още веднъж подчертава значението на този транзит на Юпитер...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #40 -: Юли 01, 2011, 01:15:08 am »
може и да греша..

управителите на възлите - на южен е меркурий и по прогресия е на МЦ съвпад с прогр Слънце и нат. Нептун (упр на северен възел)
по транзит упр на северен възел Наптун е на 90 градуса спрямо наталното си положение и спрямо прогресивен управител на южен възел.

Права си стационар е... ;)На 16.08.2011-та застава стационарен влиза в сянка...на 30.08.2011-та тръгва ретрограден...и остава на 10* до 14.09.2011-та...

http://www.astro.com/swisseph/ae/2000/ae_2011.pdf

И тоя път , ако се изложи му пращам ракета носител! ;D

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #41 -: Юли 01, 2011, 11:00:06 am »
тогава ще направи точен тригон с наталния ми юпитер- последният в 8.Но от всичко, което до сега усетих :'( не искам и да знам

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #42 -: Август 20, 2011, 08:41:13 pm »
може и да греша..

Права си стационар е... ;)На 16.08.2011-та застава стационарен влиза в сянка...на 30.08.2011-та тръгва ретрограден...и остава на 10* до 14.09.2011-та...

http://www.astro.com/swisseph/ae/2000/ae_2011.pdf

И тоя път , ако се изложи му пращам ракета носител! ;D
Стационарния Юпитер донесе ли ви някакви събития  ::) Така го чаках, но за сега нищо при мен, а ми е в съвпад с натална Венера...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #43 -: Август 20, 2011, 09:02:59 pm »
Юпитер е ретрограден от 31.08. стационарен е до 5 дни /включително/ преди обръщането му. Отделно се приемат и 5 дни след обръщането му също за стационарни.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #44 -: Август 20, 2011, 09:10:40 pm »
При мене е в  съвпад с Луната и   в опозиция на Слънцето. Луната ми е в 6-и дом, но се изяви и като традиционен управител на 4-и - в момента правя основен ремонт на апартамента, така дълго желан от мен, но чаках детето да приключи с учението  и тогава да го почна. Като казвам основен, наистина основен - яка работа, смяна на всичко и т.н. Приключвам с нещо, което отдавна трябваше и исках да направя, но не се решавах, но това май  е по ретро Меркурий. Наистина ми се прияжда повече, но се конторлирам, а и аз много спортувам, засега не съм качила, но Юпи поне на мен наистина ми действа така/закръглящо/. Когато ми пресече Асц качих няколко килца, но тогава бях много слаба /имах много ядове/ и добре ми се отрази.При транзита му в Телец и съвпад с Луната получих една неочаквана сума пари, еднократно и не много, но добре ми дойдоха. Пътувах през море, до остров, не бях ходила на остров до момента. Ами май това е за Юпитер  в Телец при мен. Виж, овнешкия му транзит направо не го усетих, а при мен беше в 5-и дом. Но аз съм с много фиксирани знаци и докато се усетя, мандалото лопнало. Дъщеря ми е е преобладаващо подвижна и с много въздух и улавя възможностите още преди да са се появили.  За протокола, в натала Юпитер ми е в Овен в 5- дом, в секстил със Сатурн и тригон с Марс