Здравей Гост

Жената в мъжки хороскоп се търси в 4-ти дом и управителя му , в женска карта ...

• 26 Отговора
  • 7815 Прегледи
Иначе, Слънцето а първия ми мъж се пада в моя 7 дом - риби, но У7 е Водолей, а моето Слънце е в близък съвпад с АЦ–то му - 1 дом
А Слънцето на втория ми мъж ми попада в 12 дом в знака на АЦ - то ми - Лъв,  докато моето при него е в 10 дом, знака на МЦ-то му.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Иначе, Слънцето а първия ми мъж се пада в моя 7 дом - риби, но У7 е Водолей, а моето Слънце е в близък съвпад с АЦ–то му - 1 дом
А Слънцето на втория ми мъж ми попада в 12 дом в знака на АЦ - то ми - Лъв,  докато моето при него е в 10 дом, знака на МЦ-то му.

Виж Елфи в картите на мъжете ти какво има в 4-ти , къде е управителя на ИЦ и аспектите му....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Юпитер е брака , Сатурн е  узаконяването...

Виж Елфи в картите на мъжете ти какво има в 4-ти , къде е управителя на ИЦ и аспектите му....

Ще погледна непременно, сега отивам да панирам рибка и да пържа картофки, че сме сложили една бира да се студи  ;)
Иначе, на втория бастун все нямам време да му направя ректификация и часа не е сигурен ... евентуално Марс е У4 при единия вариант- по вероятния и Марс е във водолей във втори дом.
Докато при първия бастун У4 е Сатурн на ДЦ в Овен
Това , което си мисля е, че освен къде попадат Слънцата би трябвало да има значение къде попадат и  асцедентите на половинките.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Ще погледна непременно, сега отивам да панирам рибка и да пържа картофки, че сме сложили една бира да се студи  ;)
Иначе, на втория бастун все нямам време да му направя ректификация и часа не е сигурен ... евентуално Марс е У4 при единия вариант- по вероятния и Марс е във водолей във втори дом.
Докато при първия бастун У4 е Сатурн на ДЦ в Овен
Това , което си мисля е, че освен къде попадат Слънцата би трябвало да има значение къде попадат и  асцедентите на половинките.

Това е астрологията....Винаги съм го казвала и го повтарям...МИСЪЛ...МИСЪЛ И ПАК МИСЪЛ МУ Е МАЙКАТА...Точно така.... :-*

Ми наздраве....!

аз нещо не схващам какво търсим тука- по принцип или в конкретен слуай домовете и управителите?

моето слънце е в 11 дом на съпруга ми. иначе асц ми е в неговия 4-ти дом.
неговото слънце е в моя 4-ти дом, асц му в моя 11-ти  ;D ама че врътка ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
аз нещо не схващам какво търсим тука- по принцип или в конкретен слуай домовете и управителите?

Ето го отговора.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
аа на моя не му знам час.. но виждам, че при синастрия (за втората карта часа не е от съществено) Слънцето му е в моя 4-ти  ::)

Ето го отговора.... ;D

Значи за да те вземе някой трябва да активираш неговия 4 дом, за да сте партньори, да активираш неговия 7 дом, за да сте любовници, неговия 5 и 8 дом...такива ми ти работи Сладурке. Така по този начин можеш да погледнеш през неговите очи, за какво мезе те взима в крайна сметка.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Винаги е мезе... :haha:..