то при мен знаеш е пъстра позицията
едва преди малко включих, че реално проблеми с мъже никога не съм имала - отхвърляла съм и са ме отхвърляли, но това никога не е било причина за страх паника или болка (то това за темата за Сатурн-Венера де), няма да напиша точно тук и сега, но корена на проблема е много, по-дълбок и труден за намиране (този, които го интересува - да направи справка пак там където се взира)
за мен Венера в съвпад с възел и ис (но квадрат към Саутрн, асц. Плутон и Юпитер) но освен всичко красавицата прави аспект с почти всичко останало има си и тригнче към Марс, и Хирон, има си Секстил към Уран има си предостатъчно минорни - творчески, кармични и не до там приятни

.
Екзалтирала и силна - предизвикателна и грациозна, не традиционна, но класическа, провокативна и нежна намираща изкуството дори там където ужким не вирее - случайно ли чисто сексуалните и любовни отношения за мен са изкуство, театър, драма и комедия, сладката част от живота. За мен любовта не е скука а авантюра и приключение, опит и страст. Но не я свързвам със страх. Провокирана от един сладур изрових почти всички допири с мъже, които може не винаги да са били и физически, но с които е имало нещо и открих, че достатъчно пъти съм била отхвърляна и не желана, но това нито ме е панирало, нито спряло да си търся липсващото ребро.
Имаше дори комична ситуация - бях хлътнала по един друг водолей (ами слабост са ми явно). Но той не искаше и да чуе.. та по едно време бая го преследвах съвсем умишлено ...

)) минало де забавни случки

сега на глас се смея за случая...
Венера е на ръба между 3 и 4 ти дом. Комуникирането и красотата в него за мен е повече от удоволствие, а все по-често се усещам, че дома не е мястото където спя, а той е с мен - дори и ходенето на палатка и поставянето на нещо мое си я превръща в дом

разбира се имам си образ на мечтания дом, но не е трагедия ако не се осъществи.