Здравей Гост

Южен възел съвпад Венера

• 36 Отговора
  • 10815 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Южен възел съвпад Венера
« -: Юли 16, 2011, 08:07:31 pm »
аз имам венера в овен в съвпад с юлв, съвпада е съвсем точен и интересното е че тя всъщност е управител на слв. в натала е в абсолютно точен секстил с марс, който е управител на юлв. опозицията е по остта 3-9 дом (венера е в 9-ти)

Ето тема...и за Венера южен възел....
Сещам за няколко такива Венери...Едната е в мъжка карта.... :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Южен възел съвпад Венера
« Отговор #1 -: Юли 16, 2011, 08:21:31 pm »
 ;D бройте ме :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 16, 2011, 08:49:13 pm »
Ми казвайте де..... ::) ;D , кво се спотайвате.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Юли 16, 2011, 09:38:23 pm »
то при мен знаеш е пъстра позицията

едва преди малко включих, че реално проблеми с мъже никога не съм имала - отхвърляла съм и са ме отхвърляли, но това никога не е било причина за страх паника или болка (то това за темата за Сатурн-Венера де), няма да напиша точно тук и сега, но корена на проблема е много, по-дълбок и труден за намиране (този, които го интересува - да направи справка пак там където се взира)

за мен Венера в съвпад с възел и ис (но квадрат към Саутрн, асц. Плутон и Юпитер) но освен всичко красавицата прави аспект с почти всичко останало има си и тригнче към Марс, и Хирон, има си Секстил към Уран има си предостатъчно минорни - творчески, кармични и не до там приятни ;).
Екзалтирала и силна - предизвикателна и грациозна, не традиционна, но класическа, провокативна и нежна намираща изкуството дори там където ужким не вирее - случайно ли чисто сексуалните и любовни отношения за мен са изкуство, театър, драма и комедия, сладката част от живота. За мен любовта не е скука а авантюра и приключение, опит и страст. Но не я свързвам със страх. Провокирана от един сладур изрових почти всички допири с мъже, които може не винаги да са били и физически, но с които е имало нещо и открих, че достатъчно пъти съм била отхвърляна и не желана, но това нито ме е панирало, нито спряло да си търся липсващото ребро.
Имаше дори комична ситуация - бях хлътнала по един друг водолей (ами слабост са ми явно). Но той не искаше и да чуе.. та по едно време бая го преследвах съвсем умишлено ... :))) минало де забавни случки  ;D сега на глас се смея за случая...

Венера е на ръба между 3 и 4 ти дом. Комуникирането и красотата в него за мен е повече от удоволствие, а все по-често се усещам, че дома не е мястото където спя, а той е с мен - дори и ходенето на палатка и поставянето на нещо мое си я превръща в дом :) разбира се имам си образ на мечтания дом, но не е трагедия ако не се осъществи.

« Отговор #4 -: Юли 17, 2011, 01:25:25 pm »
аз какво да кажа? :) не познавам мъж който да не ме харесва, а тези които са имали по-близък допир с мен, ми се струва че години не могат да се отърсят от чувствата към мен. като се замисля мъже много, чувства, харесване от тяхна страна - винаги...аз обаче съм била винаги като с лазерен лъч в душите им и съм виждала какви точно са чувствата им и че не са това което аз търся. за това всъщност винаги съм възприемала себе си като нещастна в любовта, щото не съм я срещнала онази голямата....която да ме поваля само то мисълта за него...всъщност може би сега я срщнах когато прогресивното слънце направи съвпад с венера, но това е друга тема.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Юли 17, 2011, 01:35:29 pm »
а транзитния северн възел квадратира ли наталното положение тогава?
питам понеже някой беше споменал, дали не беше ти?  ::)

за моя съвпад на венера с южен възел мога да споделя, че венера е може би най-важната планета в картата ми, но там е и пренаталното новолуние.

« Отговор #6 -: Юли 17, 2011, 01:58:10 pm »
аз бях да :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #7 -: Юли 17, 2011, 02:01:56 pm »
случката с прогресивното слънце съвпад венера и транзитен възел квадрат натален по едно и също време ли е, или това са две различни истории?
ако е за една и съща определно ще да е 'важната" среща :)

« Отговор #8 -: Юли 17, 2011, 02:03:04 pm »
по едно и също време са...аспекта на прогресивнто слънце е вече раходящ

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Юли 17, 2011, 02:05:26 pm »
това е интересно..
помня, че имаше едно НО в тази история, но според мен ако няма други фактори, звучи доста обещаващо...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юли 17, 2011, 02:20:51 pm »
добре де а как се разбира, че е истинския? тук винаги се намесват илюзиите

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 17, 2011, 03:14:26 pm »
аз какво да кажа? :) не познавам мъж който да не ме харесва, а тези които са имали по-близък допир с мен, ми се струва че години не могат да се отърсят от чувствата към мен. като се замисля мъже много, чувства, харесване от тяхна страна - винаги...аз обаче съм била винаги като с лазерен лъч в душите им и съм виждала какви точно са чувствата им и че не са това което аз търся. за това всъщност винаги съм възприемала себе си като нещастна в любовта, щото не съм я срещнала онази голямата....която да ме поваля само то мисълта за него...всъщност може би сега я срщнах когато прогресивното слънце направи съвпад с венера, но това е друга тема.

Толкова ми е познато...,че мислех  ;D ::) да те обвиня в ***кражба*** на мисли....И аз я срещнах любовта при съвпад на пр.слънце/нат.венера....Съдба.... ::) :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юли 17, 2011, 03:16:51 pm »
а понякога не усещате ли желание да притежавате?
със сигурност трудните жертви са по-апетитни от лесните :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 17, 2011, 03:37:48 pm »

Неее, не искам да притежавам жертви.... ;D...Искам да притежавам други неща.... ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Юли 17, 2011, 03:38:52 pm »

Неее, не искам да притежавам жертви.... ;D...Искам да притежавам други неща.... ;)

ауууу че го каза :))) точно в 10-та ::)