Здравей Гост

Сатурн - Силен или слаб...Как го определяме?

• 52 Отговора
  • 9706 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мерси Сладурка!

Та кой е силния и слабия Сатурн? Предимства ...или ....нещо повече...Карти , примери..усещане... ;D

Давайте...Много ми е любопитно как го намирате и Вашия и на другите...Разпознавате ли го? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Сатурн - Силен или слаб...Как го определяме?
« Отговор #1 -: Юли 17, 2011, 05:33:56 pm »
          За мен Сатурн е планета, която дава много - но не е за изпускане начинът по който дава  ;D

Сатурн спомага много за изграждане на една силна личност, каляване на характера и влияе по свой собствен начин когато направи аспект с някоя планета в картата  ::) Дава издръжливост, постоянност, устойчиви нерви (или по-скоро дава сили), консерватизъм също така, скептицизъм може би  ???

А ако някой метне и конкретна карта ще е чудесно направо  ;D
« Последна редакция: Юли 17, 2011, 05:40:04 pm от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 17, 2011, 05:35:54 pm »
          За мен Сатурн е планета, която дава много - но не е за изпускане начинът по който дава  ;D
          А ако някой метне и конкретна карта ще е чудесно направо  ;D

И аз така казвам.... ;D..

Чакаме карти....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Юли 17, 2011, 05:40:57 pm »
силен Сатурн не е ли когато е екзалтиран, на трон?
в кои домове попада, какви аспекти прави?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #4 -: Юли 17, 2011, 05:43:23 pm »
силен Сатурн не е ли когато е екзалтиран, на трон?
в кои домове попада, какви аспекти прави?

Според мен не е задължително само когато е на трон или в знак на екзалтация да е силен Сатурна  ;D
           А интересно е дали би могъл да бъде силен в Овен или Рак ( ако не се лъжа в Рак е в заточение  ???) ?

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #5 -: Юли 17, 2011, 05:51:02 pm »
На мен Сатурн общо взето ми е най-силната планета в натала  8) и явно "много ме обича"  ;D , щото само гадории ми изпраща, когато има транзит през някоя важна точка.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 17, 2011, 05:52:13 pm »
На мен Сатурн общо взето ми е най-силната планета в натала  8) и явно "много ме обича"  ;D , щото само гадории ми изпраща, когато има транзит през някоя важна точка.

Като например...коя точка.... ???

Защо най-силната? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Юли 17, 2011, 05:53:02 pm »
защо мислиш, че само гадории? мисля, че при мен Сатурн ми е донесъл едни от най-истинските и хубави неща, които един човек може да си пожелае... надявам се да съм добра ученичка и да продължаваме в същия дух

наистина понякога отнема на пръв поглед важни неща, но след време разбираме, че те не са били нито толкова важни, нито необходими :)

не знам дали ми е най-силната, но около аспектите му винаги има събития :) ;)

« Отговор #8 -: Юли 17, 2011, 05:55:24 pm »
Аз не мога още да пускам карти но имам много приятели които са сатурнови  типове.
Почти винаги имат някакво сурово изражение на лицето, една характерна бръчка между очите и някакво натоварване на гръбначния стълб /ще кажеш, че си носят тегобите на гърба/. Много сериозни, а чувството им за хумор е гробарско. Даже наскоро четах Иван Стоянович нашият критик /козирог/ така посрещнал гостите като им казал, че жена му е умряла и ги поканил да я видят /тя си била задремала, а той я покрил с цветя/.
 Според мен сатурн е силен когато е в ъглов дом,  в знаците козирог, водолей, везни и  аспектиран.
 Някаква лоша карма витаее над мен все контактувам с хора с неаспектиран сатурн, което се изразява в това хората два ,три часа закъснение за среща за нищо да ги нямат.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 17, 2011, 05:57:27 pm »
Аз не мога още да пускам карти но имам много приятели които са сатурнови  типове.
Почти винаги имат някакво сурово изражение на лицето, една характерна бръчка между очите и някакво натоварване на гръбначния стълб /ще кажеш, че си носят тегобите на гърба/. Много сериозни, а чувството им за хумор е гробарско. Даже наскоро четах Иван Стоянович нашият критик /козирог/ така посрещнал гостите като им казал, че жена му е умряла и ги поканил да я видят /тя си била задремала, а той я покрил с цветя/.
 Според мен сатурн е силен когато е в ъглов дом,  в знаците козирог, водолей, везни и  аспектиран.
 Някаква лоша карма витаее над мен все контактувам с хора с неаспектиран сатурн, което се изразява в това хората два ,три часа закъснение за среща за нищо да ги нямат.

Искаш да кажеш , че им слаба организацията...и с това приключваш изявата на неаспектирания Сатурн? ::)

« Отговор #10 -: Юли 17, 2011, 05:59:04 pm »
:)
« Последна редакция: Юли 17, 2011, 08:45:41 pm от Euphoria »
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #11 -: Юли 17, 2011, 06:11:28 pm »

Като например...коя точка.... ???

Защо най-силната? ::)

Например Дсц , МЦ, Асц и разни мидпойнти.

По въпроса за силата - от всички планети в натала, 3 се открояват и изпъкват над другите - Венера, Юпитер и Сатурн. Венера
е най-слабата от тия 3 планети, а Юпитер и Сатурн изглеждат горе долу еднакви по сила и е трудно само от гледане на натала да се каже кой надделява.И понеже аз съм си аз и се познавам добре  ;D , мога да кажа, че Сатурн е най-силен.

« Отговор #12 -: Юли 17, 2011, 06:16:16 pm »

Искаш да кажеш , че им слаба организацията...и с това приключваш изявата на неаспектирания Сатурн? ::)

Исках да кажа нещо друго аз още от дете имам някакъв респект към часовници и време. По късно ми правеше впечатление татко който до 79г.  не си свали часовника от ръката, и понежеше смятам, че астрологията много лесно се учи с примери затова дадах този пример с времето.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 17, 2011, 06:18:35 pm »

Исках да кажа нещо друго аз още от дете имам някакъв респект към часовници и време. По късно ми правеше впечатление татко който до 79г.  не си свали часовника от ръката, и понежеше смятам, че астрологията много лесно се учи с примери затова дадах този пример с времето.

Сатурн обаче не е времето...и само времето... ;D Това исках да кажа аз... ;D

Мисля , че всяка планета , особено когато е неаспектирана има различни прояви..по аналогиите които управлява.... ::) или сигнифицира в дадена карта...

« Отговор #14 -: Юли 17, 2011, 06:40:19 pm »
Марая искаш да кажеш, че сатурн няма нищо общо с времето ли? Много съм тъпа не мога да те разбера.