Здравей Гост

Платената любов - Планети и аспекти

• 53 Отговора
  • 10161 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Платената любов - Планети и аспекти
« Отговор #30 -: Юли 18, 2011, 09:52:04 pm »
         Аз ще допълня, че има голям недостиг на земя в тази карта, както и правят впечатление силно наранените Луна и Слънце  ::) А иначе интересни са аспектите на Венера - съвпадчето с Плутон и тригончето към Марс + харминичния аспект към Уран управител на 12-и  ::)

Точна квадратура Луна/Плутон... :o..

Управителите на 2-8ми....Марс и Венера са в тригон....Управителя на 5-ти...Луна е в 8-ми... ;D Просто класика...

Много важен момент в тази карта са куспидите на домовете...,всички са в 3-та декада на знаците.... ::)

ми то и в моята карта упеавителите на 2-8 са в хармоничен аспект, и управителя на 5 е  в 8-ми, пък... съм безкрайно далече от тази професия ... ::)

Ми.... ;D ;D , кой е казал...,че всяко съвпадение се тълкува така.... ;D ;D

пък и нали "хармоничните" аспекти не винаги са толкова "хармонични"

между впрочем се "вдъхнових" за тази тема покрай  материала за варненката  ;D  ::)

тук мисля има и един друг проблем - морала и неговото възприемане - не е ли намесен Юпитер? гледам, че от него започва един препълнен 5-ти дом.... сигурно се кефи от работата си

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #31 -: Юли 18, 2011, 10:11:45 pm »
чукнах в астро.ком банката - тематично също излизат карти
една нова?
http://www.astro.com/astro-databank/Sprinkle%2C_Annie

« Отговор #32 -: Юли 18, 2011, 10:20:52 pm »
На кой е тази карта познаваме ли я? Имам предвид не лично?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #33 -: Юли 18, 2011, 10:23:18 pm »
         Тази мадама 54-и набор не знам каква й е случката точно, ама доста вода си има при нея  :) При все че и Луната сериозно внимание трябва да й се бърне в 8ми в хармоничен аспект към управителя му и тя самата управител на 10-и  ::) А при тези големите не е да липсват квадратурите  ;D  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Юли 18, 2011, 10:30:52 pm »

Нея не знам дали я познаваме.... ;D..., но аз мога ДА ПОЗНАВАМ МНОГО НЕЩА....КАТО ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕНА ВЯРВАМ , ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕШ! ;D...

« Отговор #35 -: Юли 18, 2011, 10:34:50 pm »
Общото в двете карти е луна в 8 дом. Нептун във везни само, че обърнат е тук откъм дом, марс без нито един лош аспект хармоничен с плутон.
Огромната разлика е в планети под и над хоризонта. Какво мислите момичета и момчета /имам предвид  за хоризонта/?
А Коки асоциалният тип който доведе имаше една такава особена луна, на мислиш ли?

« Отговор #36 -: Юли 18, 2011, 10:42:35 pm »

Нея не знам дали я познаваме.... ;D..., но аз мога ДА ПОЗНАВАМ МНОГО НЕЩА....КАТО ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕНА ВЯРВАМ , ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕШ! ;D...
Аз имах предвид дали не е от рода на Чичолина, по лесно е като имаш образ

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Юли 18, 2011, 10:48:50 pm »

Аз имах предвид дали не е от рода на Чичолина, по лесно е като имаш образ

Ще се наложи ТОЗИ ПЪТ БЕЗ ОБРАЗ...НАЛИ РАЗБИРАШ , ЧЕ ОБРАЗИТЕ ПОНЯКОГА СА ПО НЕПТУН....,А ДО НЕГО МАЛЦИНА СТИГАТ! :P ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #38 -: Юли 18, 2011, 10:54:54 pm »
         Има си и тао- квадратура и то с участието на  Сатурн, Луна и Слънце във 2ри,8ми,10и  ::) А Меркурий съвпад МЦ и Юпитер в 10и е много добре поставен и сериозно аспектиран, според мен е с много добра мисъл тази лейди :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #39 -: Юли 18, 2011, 10:59:47 pm »
         Има си и тао- квадратура и то с участието на  Сатурн, Луна и Слънце във 2ри,8ми,10и  ::) А Меркурий съвпад МЦ и Юпитер в 10и е много добре поставен и сериозно аспектиран, според мен е с много добра мисъл тази лейди :)

аз се шокирах от биографията й - дето се вика к-ви колко щеш, но такива като тази ами не са много според мен и честно подобно на твоето виждане Юпитер и Уран някак си ми се набиват на очички - в смисъла - шокиране, разчупване на стандарти, дори и малко антисоциалност

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #40 -: Юли 18, 2011, 11:04:50 pm »

аз се шокирах от биографията й - дето се вика к-ви колко щеш, но такива като тази ами не са много според мен и честно подобно на твоето виждане Юпитер и Уран някак си ми се набиват на очички - в смисъла - шокиране, разчупване на стандарти, дори и малко антисоциалност

Тук изби рибата Fairy с този изказ  ;D  ;D Но си абсолютно права, признавам ти го  8)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #41 -: Юли 19, 2011, 09:35:06 am »
Какво мислите за Скорпионския й Сатурн в каре (опозиция) със светилата й и Юпитер?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #42 -: Юли 19, 2011, 01:04:35 pm »
Какво мислите за Скорпионския й Сатурн в каре (опозиция) със светилата й и Юпитер?

Тези аспекти към управителите на 5и, 10и и 11и домове на Сатурн не са леки при никакво положение, а като добавим и спецификите на положението на Сатурн в Скорпион може би не липсват завишени критерии към околните, непостоянство в желанието за усилен труд или по-скоро нежелание някой да определя графика й :) Скорпионското положение на планетата дава възможност и предразположеност към силни чувства в двете крайности - силна любов и силна омраза  ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #43 -: Юли 19, 2011, 01:28:21 pm »
         Това с декадите освен до прозрението, че куспидата на всеки дом сериозно се повлиява от следващия зодиакален знак, тъй като е в последните градуси на 3тата декада на предходния.... друго не мога да измъдря  ???
         Марая, метни някой жокер моля ти се или поне с насока дали съм на прав път  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #44 -: Юли 19, 2011, 01:43:26 pm »
         Това с декадите освен до прозрението, че куспидата на всеки дом сериозно се повлиява от следващия зодиакален знак, тъй като е в последните градуси на 3тата декада на предходния.... друго не мога да измъдря  ???
        Марая, метни някой жокер моля ти се или поне с насока дали съм на прав път  :)

След малко.... :-* ;D...

Всяка декада има свой управител...Значи , че в 3-та декада попада всеки връх...А това означава , че индивида е придобил опита на знака....и ....има своя опит.... ;D
« Последна редакция: Юли 19, 2011, 01:45:02 pm от Марая »