Здравей Гост

Бизнеса не е нищо повече от игра на БЛЕКДЖЕК и ПОКЕР

• 30 Отговора
  • 5268 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Какво има за обсъждане в картата на чичо ти Бил....Юпитер и Плутон в съвпад....ли и то...,не къде и да е...2-ри дом... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
Какво има за обсъждане в картата на чичо ти Бил....Юпитер и Плутон в съвпад....ли и то...,не къде и да е...2-ри дом... ;D

Интересна ми е тази Луна в 9и в съвпад с MC и управител своевременно на 1ви  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
и уран на асц...... само пълния четвърти нещо не ми се връзва в картинката ... или това, че го има вече в почти всеки дом?  ;D

един поздрав по темата http://www.youtube.com/watch?v=MFw5a5Bp_Pw&feature=mr_meh&list=PL71DD24FA5F89BE6E&index=58&playnext=0

не знам за вас, но не съм фен на комара - поне не тото, еврофутбол (bw второто ако имаш акъл можеш да печелиш - познавам един мъж, които цяло семейство храни с това), но иначе идеята "с държавата комар да се играе", навремето при повечето игри на карти бях добра... брат ми редовно си изкарваше джобни на мой гръб .. да ги мажа батковците на бридж, белот...  :85: (разликата с него ни е големичка) - представям си каква сценка е било - разлютени хулигани, срещу 7-8г. момиченце :))))))))
« Последна редакция: Юли 21, 2011, 09:38:18 am от Fairy »

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Fairy, дай да потълкуваме ти предлагам липсата на планети в земни знаци и този мнооого огън в картата на чичо Бил  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
 :o така на бегъл поглед ми се вижда, че има доста вода човека - огъня някак си има, но не изпъкващ, да наистина според табличката огъня е пълен
гледам, че при него и доста напрегнати аспекти има

и наистина този 4-ти дом, някои да помага с тълкуването, а?

единствения според мен силен положителен аспект е луната и уран  ::)
« Последна редакция: Юли 21, 2011, 10:02:45 am от Fairy »

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Права си, че този стелиум наред със Слънцето в 4ти определено е интересен... да речем и по-различен подход към тълкуването му е необходим  ;D Според мен управителят на AC в 4ти и дава на лицето една много приятна духовна атмосфера,  може би още от семейството му за по-нататъшното му развитие :) Все пак говорим за Нептун, а определено духовното развитие е сериозен фундамент за евентуално по-нататъшни успешни маневри на голямата сцена :) Сатурн и то в съвпад с Венера, хммм. Споредн мен тази сатурнова позиция в 4ти би дала едно мъдро управление на ресурси и капитали, но по-скоро бих го свързал с управление на земи, къщи, може би в земеделието  ::) Но логиката, която ми се откроява е, че както ти сама спомена, Fairy,  то чичко Бил си е почти във всяка къща  ;D Възможно е също така Сатурн да дава усамотение, особено в по-напреднала житейска фаза  :P

А иначе нормално да има доста вода - къде мисловна дейност и то силно изразена в случая без вода  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Интересна ми е тази Луна в 9и в съвпад с MC и управител своевременно на 1ви  ;D

Господаря на 1-ви в 10-ти.... ;D , гарантира самостоятелно развитие , успешна работа , индивидуализъм, издигане, кариера.... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
:o така на бегъл поглед ми се вижда, че има доста вода човека - огъня някак си има, но не изпъкващ, да наистина според табличката огъня е пълен
гледам, че при него и доста напрегнати аспекти има

и наистина този 4-ти дом, някои да помага с тълкуването, а?

единствения според мен силен положителен аспект е луната и уран ::)

вЕрвай ми , никак не е малко... ;D ;D

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Бизнеса не е нищо повече от игра на БЛЕКДЖЕК и ПОКЕР
« Отговор #23 -: Октомври 05, 2011, 10:48:16 pm »
Чудих се, къде да поставя въпроса си... Предстои ми регистрация на фирма, фатално ли е, ако го направя при намаляваща Луна  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Октомври 05, 2011, 10:58:03 pm »
Чудих се, къде да поставя въпроса си... Предстои ми регистрация на фирма, фатално ли е, ако го направя при намаляваща Луна  ::)

Не го прави!!!!!!!!!!!!! :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #25 -: Октомври 05, 2011, 11:02:48 pm »

Не го прави!!!!!!!!!!!!! :-*
Мерси  :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #26 -: Октомври 06, 2011, 12:14:51 pm »
и в никакъв случай недей на ретро мерк..., не че е нещо страшно, но после само ядове с документи

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #27 -: Октомври 06, 2011, 12:34:52 pm »
и в никакъв случай недей на ретро мерк..., не че е нещо страшно, но после само ядове с документи
Той Меркурий е ретрогарден от 24 Ноември за около 20 дена, не е проблем. Обаче следващото новолуние е в Скорпион, че и в съвпад с наталния Плутон - пак не е удачно, а и Слънцето е в опозиция на Юпитер. Ако изчакам Луната да навлезе в Стрелец, се падат почивни дни, а и Меркурий ще е в доста точна квадратура с Нептун - неясноти, измами... А пък другото новолуние в Стрелец ще е в квадратура с Нептун - просто ужас, не мога да се спра на подходяща дата!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #28 -: Октомври 06, 2011, 12:37:26 pm »
  Ето един хороскоп със Секстил Луна /Уран ,добре действащ . С бизнес се занимава жената. :)

И много  добре се справя засега. С какво се занимава според вас? :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #29 -: Октомври 06, 2011, 12:49:21 pm »
Той Меркурий е ретрогарден от 24 Ноември за около 20 дена, не е проблем. Обаче следващото новолуние е в Скорпион, че и в съвпад с наталния Плутон - пак не е удачно, а и Слънцето е в опозиция на Юпитер. Ако изчакам Луната да навлезе в Стрелец, се падат почивни дни, а и Меркурий ще е в доста точна квадратура с Нептун - неясноти, измами... А пък другото новолуние в Стрелец ще е в квадратура с Нептун - просто ужас, не мога да се спра на подходяща дата!

Добре, ама как ще предвидиш датата на регистрация, долу горе гледай и една седмица напред поне.  Ще излезе за около седмица, ако не е натоварено.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.