Здравей Гост

Съвети от Марая

• 141 Отговора
  • 54131 Прегледи
Re: Съвети от Марая
« Отговор #15 -: Юли 20, 2011, 04:53:50 pm »
***И това ще мине***, но какво и как ще стане , защо ще стане не зависи само от нас...Всеки от нас има своята мисия...Някои са изкупителни жертви и /или/ *заложници* на чужди съдби , защото именно чрез тях се усвояват определени уроци...Последните дори не го осъзнават...,те знаят , че нищо не могат да променят без да е изплатена *таксата*....Всичко минава , когато разплатим сметката....Остава урока...и спомена....

Не знам дали Ви се е случвало...,но на мен ми избледняват спомените...Това започва да ме плаши.... :o :)
Когато дойдат някакви изпитания така да се каже, започвам да си мисля това е за добро, аз трябва да си направя някаква поука за да вървя напред.
Колкото до спомените аз си мисля, че човешкия мозък е уникален освобождава място за нови по-хубави спомени.

« Отговор #16 -: Юли 20, 2011, 05:11:08 pm »
опитвам се да мисля позитивно, все си казвам имай търпение, нещата ще се подредят по най-добрия начин, но има моменти, в които тъгата отново ме обзема.
търся нещо, за което да се хвана и да се издърпам от дъното, но успокоението е краткотрайно.
не харесвам жената, в която се превърнах, не харесвам живота си, нищо не ме радва, така както преди, а не искам да е така.
Къде е спасението? Явно не мога да си помогна сама!!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юли 20, 2011, 05:19:11 pm »
опитвам се да мисля позитивно, все си казвам имай търпение, нещата ще се подредят по най-добрия начин, но има моменти, в които тъгата отново ме обзема.
търся нещо, за което да се хвана и да се издърпам от дъното, но успокоението е краткотрайно.
не харесвам жената, в която се превърнах, не харесвам живота си, нищо не ме радва, така както преди, а не искам да е така.
Къде е спасението? Явно не мога да си помогна сама!!!!

В нехаресването...,тук е основния проблем....Обърни внимание на онова , което не харесваш... :) и работи в/у него , така , че да можеш да го харесаш...Няма да стане веднага , нито с магическа пръчка...Иска се време да осъзнаеш какво точно не харесваш..,после отново време , защо не го харесваш...,след това смелост да започнеш промяната по нехаресването....
В крайна сметка успокоението е привидно..,защото само сигурния човек е спокоен в себе си и действията...
По-скоро към това трябва да погледнеш...Какво ти дава сигурност? Как след период на разочарование ще посрещнеш отново живота с усмивка и как ще продължиш напред....А магията на позитивната мисъл ще ти даде едно рамо...понякога достатъчно! :)

« Отговор #18 -: Юли 20, 2011, 05:27:00 pm »
Благодаря за съвета, Марая!!
Досега намирах сигурност в семейството, чувствах се пълноценна като жена!!
Сега се упреквам, че се провалих!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юли 20, 2011, 05:34:57 pm »
Благодаря за съвета, Марая!!
Досега намирах сигурност в семейството, чувствах се пълноценна като жена!!
Сега се упреквам, че се провалих!!!

НАМИРАЛА СИ СИГУРНОСТ В НАЙ-НЕСИГУРНОТО НЕЩО - СЕМЕЙСТВОТО.... ;D Нищо не е по-несигурно от сигурните неща.... :) ;)....Семейството е навсякъде където си добре приет и разбран...,другото е компромис , който не си струва нито времето , нито усилията...Пясъчните кули в/у които ние жените изграждаме своята сигурност обикновено ни носят най-сигурните разочарования....
От 3-те опита за изграждане на семейство..мога да кажа със сигурност , че само 2-я беше успешен...,но Вселената беше взела друго решение...А , аз признавам , че на 30г., не бях готова за черната воалетка...В следващия опит разбрах...,колко наивна и доверчива съм била....и как страха е бил моя съпруг и дом в семейството...Всяка клетка е ограничение , а семейството е клетка на обществото.... :)

« Отговор #20 -: Юли 20, 2011, 05:44:10 pm »
да, явно и аз трябва да си извървя пътя, за да разбере някои истини, защото досега бях луда идеалистка!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юли 20, 2011, 05:52:29 pm »
да, явно и аз трябва да си извървя пътя, за да разбере някои истини, защото досега бях луда идеалистка!!!

КАКТО СЕ КАЗВА СИГУРНИ СА САМО ДВЕ НЕЩА ;D...СМЪРТТА И ДАНЪЦИТЕ...ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРНА...

Просто се усмихни...,събери остатъците от себе си в шепи...,виж с какво разполагаш...Преглътни! НЕ ОБВИНЯВАЙ НИКОГО-ВКЛЮЧИТЕЛНО И СЕБЕ СИ....Днешните неуспехи са утрешни успехи...Избистри съзнанието....Отвори сърцето си...Огледай се наляво , надясно...,напред...НО НЕ СЕ ОБРЪЩАЙ НАЗАД...ВЯРВАЙ МИ- НЕ СИ СТРУВА...ЗАЛЕПЕНОТО СЕ ЧУПИ МНОГО ПО-ЛЕСНО , РАНАТА МИНАВА , НО ДОРИ И САМО ОТ БЕЛЕГА...ПОНЯКОГА БОЛИ!
ПРОСТИ СИ! :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #22 -: Юли 21, 2011, 12:14:24 am »
***И това ще мине***, но какво и как ще стане , защо ще стане не зависи само от нас...Всеки от нас има своята мисия...Някои са изкупителни жертви и /или/ *заложници* на чужди съдби , защото именно чрез тях се усвояват определени уроци...Последните дори не го осъзнават...,те знаят , че нищо не могат да променят без да е изплатена *таксата*....Всичко минава , когато разплатим сметката....Остава урока...и спомена....

Не знам дали Ви се е случвало...,но на мен ми избледняват спомените...Това започва да ме плаши.... :o :)
Когато човек има, какво да си спомни, нормално е някои спомени да избледняват  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 21, 2011, 02:12:51 am »
Ах...,защо не съм с този опит и на 20г.... ;D

« Отговор #24 -: Юли 22, 2011, 10:32:01 am »
Ще се съглася с Марая, че най-несигурното нещо е семейството! Когато участват в едно събитие повече от един човек вече става несигурно, защото то не зависи само от теб! Възпитани бяхме да поддържаме илюзии за вечната любов, за семейните ценности и т.н. Самата аз съм жертва на подобно мислене и се опитвах да крепя брак, който просто отне силити ме за години напред! Сега мисля по нов начин, но за съжаление, струва ми се малко късно. Затова бих казала.... Освободете се от илюзиите, бъдете честни пред себе си и си ревизирайте отношенията с хората около себе си! Задръжте прекрасните хора до себе си и се просте с отровните! Сега ценя живота много повече, откакто осъзнах някои неща... Когато сме млади можем, но не знаем ... когато остарем, знаем, но никой не ни пита... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юли 22, 2011, 01:49:27 pm »
Нито една от фазите на възрастта не е порок ;D...Всяка възраст крие своя чар и своята сила.... ;D ;)

Не се чувствам стара , не се чувствам на попрището жизнено в средата....Това е качество на духа...,който трябва да бъде ежеминутно поддържан.... ;D

« Отговор #26 -: Юли 22, 2011, 02:28:18 pm »
Марая, моля те да ме насочиш какво да гледам в хороскоп на жена която очаква да и върнат сума която е дала на заем, а ретро меркурий  благоприятства  ли връщането на парите

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юли 22, 2011, 02:31:51 pm »
Марая, моля те да ме насочиш какво да гледам в хороскоп на жена която очаква да и върнат сума която е дала на заем, а ретро меркурий  благоприятства  ли връщането на парите
Ретро Меркурий е изключително подходящ за това....Уреждане на стари документи , връщане и възможност за поправяне на определени пропуски по договори и отношения....
Ако е и управител на оста 2-8ми още по-добре....
Аспекти на луната , аспекти към нат.меркурий и към оста 2-8ми....

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #28 -: Юли 23, 2011, 01:02:25 am »
Марая имам въпрос...Правих карта на една приятелка, която е родена през 1960 година ...Струва ми се странно, че прогресивното слънце е на 49 градуса от наталното....програмата ли е сбъркана или има друго...не знам какво да мисля, дай ми съвет, ако обичаш... :-* Жената в случая е на 51 години :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Юли 23, 2011, 01:13:44 am »
Марая имам въпрос...Правих карта на една приятелка, която е родена през 1960 година ...Струва ми се странно, че прогресивното слънце е на 49 градуса от наталното....програмата ли е сбъркана или има друго...не знам какво да мисля, дай ми съвет, ако обичаш... :-* Жената в случая е на 51 години :)

Ако говорим за солар арк /слънчева дъга/ е твърде възможно...В случай , че говорим за фиксиран змак...водолей , телец, скорпион...или по-бавно слънце...-съвсем нормално...Само при СД Дирекции, слънцето се движи с градус = година... ;D