Здравей Гост

Съвети от Марая

• 141 Отговора
  • 54133 Прегледи
*

Неактивен danni

• 477
Re: Съвети от Марая
« Отговор #30 -: Юли 23, 2011, 01:44:00 am »
Марая ще кача каратата на жената , до сега не бях чувала за бавно движещо се Слънце... :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Юли 23, 2011, 02:01:26 am »
Дани..., солар арк има стъпка на слънцето...различна от символичната дирекция...и както казах...става дума за фиксиран знак- просто умишлено пропуснах лъва... ;D...
Дай данните на жената...,така нищо не мога да кажа...Ако не искаш тук...на лични! ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Юли 23, 2011, 02:46:45 am »
Бъдете смели....,каквото и колкото да струва.... :-*

« Отговор #33 -: Юли 23, 2011, 05:03:29 pm »
Марая,да те питам нещо- дали ретро фазата на мерк.е подходяща да се преговаря със Отвратителен съсед за съгласие за строеж/да се срути старо и да се строи ново/?Кога да пращам мъжа ми -сега,по време на стационара или след това?Мерка му е У5 и У8дом? ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Юли 23, 2011, 05:48:37 pm »
Марая,да те питам нещо- дали ретро фазата на мерк.е подходяща да се преговаря със Отвратителен съсед за съгласие за строеж/да се срути старо и да се строи ново/?Кога да пращам мъжа ми -сега,по време на стационара или след това?Мерка му е У5 и У8дом? ???

Слънце какъв Меркурий има мъжа ти? ::)

« Отговор #35 -: Юли 23, 2011, 05:54:38 pm »

Изправен ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #36 -: Юли 23, 2011, 05:58:02 pm »

Изправен ;D

Пускай го сега...,на прав ход почти в последните градуси... ;D Може и да се навие.... ::)

« Отговор #37 -: Юли 23, 2011, 05:58:40 pm »
 :angel:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #38 -: Юли 24, 2011, 02:52:34 pm »
Ако един мъж не те потърси за секс 3 дни..,може да е неразположен и болен...,ако не те потърси 7 дни....положението е сериозно..., а , ако секса не се случва в рамките на 2 седмици ...значи има друга..... :)

« Отговор #39 -: Юли 24, 2011, 03:32:06 pm »
Или друг.. хаха

А сега , Марая, имам въпросче, ако може:

Чувала съм, че ако човек има неблагоприятни планети и аспекти в някоя част на рождената карта, може да промени прогнозите, ако замине да живее надалеч. Ако примерно благоприятните аспекти са в източната част на хороскопа , той трябва да се премести на изток, за да се възползва от благоприятни обстоятелства. Може ли по този начин, чрез преместване на далечни разстояния да се избегнат най-лошите "предсказания" на картата и да се осъществят благоприятните?

Какво мислиш?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #40 -: Юли 24, 2011, 03:38:36 pm »
Или друг.. хаха

А сега , Марая, имам въпросче, ако може:

Чувала съм, че ако човек има неблагоприятни планети и аспекти в някоя част на рождената карта, може да промени прогнозите, ако замине да живее надалеч. Ако примерно благоприятните аспекти са в източната част на хороскопа , той трябва да се премести на изток, за да се възползва от благоприятни обстоятелства. Може ли по този начин, чрез преместване на далечни разстояния да се избегнат най-лошите "предсказания" на картата и да се осъществят благоприятните?

Какво мислиш?

Чела съм за това при Мерион Марч и Джоан Макевърс....
Преди години , моята лична астроложка 1992г. , в последствие учителка...ми вмени буквално вина...заради смъртта на мъжа ми...,като ми каза , че съм можела да *отложа* събитието във времето...И така , когато става дума за подобно нещо в картата би било правилно да опитаме...,но не винаги това действа...Аз за това имам страхотно доверие на арабските точки....

Не при всички действа , но има карти при които дори смяната на куспидата дава отражение....

« Отговор #41 -: Юли 24, 2011, 03:59:26 pm »
Аз го четох май това от Люмиер.

За съжаление в изчисляването на арабските точки винаги участва и асцендента, а кой ли може да каже със стопроцентова сигурност, къде му е асценденът. Ти как ги ползваш по темата.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Юли 24, 2011, 04:18:22 pm »
Аз го четох май това от Люмиер.

За съжаление в изчисляването на арабските точки винаги участва и асцендента, а кой ли може да каже със стопроцентова сигурност, къде му е асценденът. Ти как ги ползваш по темата.

Без ректификация никога и нищо не правя....Първо е ректификацията...
Ако имам силен акцент към 8-ми дом...съм много предпазлива и пипам внимателно...Търся събитие и в производните домове и в картите на близки хора...Едва тогава обръщам внимание и на точката....

« Отговор #43 -: Юли 25, 2011, 12:24:24 pm »
Марая,
имам молба  :-[ Предстои на партнъора ми да замине да учи в друг град, искаме да запазим отношенията си., но как все пак мога да разбера какво ще се случи по прогресивната карта? Да сравня прогресията му с моя натал и кои планети точно да сравня?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #44 -: Юли 25, 2011, 01:30:03 pm »
Марая,
имам молба  :-[ Предстои на партнъора ми да замине да учи в друг град, искаме да запазим отношенията си., но как все пак мога да разбера какво ще се случи по прогресивната карта? Да сравня прогресията му с моя натал и кои планети точно да сравня?

Гледа се всичко.... ;D ;)...Натал + Прогресия + Дирекция.....