Здравей Гост

Съвети от Марая

• 141 Отговора
  • 54246 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Съвети от Марая
« Отговор #105 -: Август 05, 2011, 09:40:29 am »
мисля, че сега е момента да поднеса извинения към няколко заподозрени ....  :-[ те си знаят кои са  ::) няма да се впускам в подробности :)

« Отговор #106 -: Август 05, 2011, 12:07:35 pm »
мисля, че сега е момента да поднеса извинения към няколко заподозрени ....  :-[ те си знаят кои са  ::) няма да се впускам в подробности :)

Благодаря ти Fairy, много мило от твоя страна, ако се отнася и за мен.

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #107 -: Август 05, 2011, 12:32:10 pm »
Здравейте -  кажете  по  някоя  хубава  дума  за  тези  карти ::) ;)
« Последна редакция: Август 05, 2011, 12:36:27 pm от Vladi »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #108 -: Август 05, 2011, 02:21:16 pm »

Благодаря ти Fairy, много мило от твоя страна, ако се отнася и за мен.

aha ти също беше един от заподозряните ;) (не е свързано с двойното ИП)  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #109 -: Септември 28, 2011, 01:02:28 am »
Не се опитвайте да променяте онези които обичате...при никакви обстоятелства и в никакъв случай!/Така ме губят всички.../
Вие не сте се влюбили в онова бъдещо нещо , което искате да промените...,а в това което познавате.... :) Променете себе си , ако искате да промените някой/я/...

Не се мислете за богове и богини...,защото те са измислени за да подчиняват...да манипулират съзнанието ВИ! :) Вие сте част от вселената и тя е част от Вас и в този смисъл...Богините са непотребни..,както и Боговете....
В манастир не искам да умра! :)

Навремето ми каза един мъж...АЗ СЪМ ТВОЯ БОГ! И ТИ НИКОГА НЯМА ДА ИМАШ ДРУГИ БОГОВЕ.... ;D...Излъга ме...,след него имаше и други кандидати за ТИТЛАТА БОГ НЕ САМО НА СЪРЦЕТО МИ , А И НА ДУШАТА МИ.... :( Но...му обещах при развода да помоля съдията ДА МЕ РАЗВЕДЕ С ГОСПОД ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ДЕВА МАРИЯ..,А ГРЕШНИЦА....

http://www.youtube.com/watch?v=vlkfLl3fXAk

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #110 -: Ноември 13, 2011, 08:44:20 am »
Обикновено разглеждам майката по 10 дом, а бащата по 4-ти. Обаче, ако майката е липсвала и детето е отгледано от бащата, 10-ти дом ли гледаме ( за бащата )  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #111 -: Ноември 13, 2011, 11:48:42 am »
Обикновено разглеждам майката по 10 дом, а бащата по 4-ти. Обаче, ако майката е липсвала и детето е отгледано от бащата, 10-ти дом ли гледаме ( за бащата )  ::)

Според различните автори 10-ти символизира противоположния по пол родител...Други разглеждат 4-ти дом за дом на майката...
От практиката си мога да кажа , че всяка карта е различна...
В случай , че майката е липсвала разгледай оста 4-10ти....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #112 -: Ноември 13, 2011, 01:11:34 pm »

Според различните автори 10-ти символизира противоположния по пол родител...Други разглеждат 4-ти дом за дом на майката...
Благодаря  :-* И аз съм чела, че 4-ти дом се свързва с майката, но някои астролози ( Лиз Грийн, Саспортас ) приписват 4-ти дом на бащата, та съвсем се обърках...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #113 -: Ноември 17, 2011, 09:37:59 pm »
         Сериозни събития... професионални, растежи макар и не толкова големи, колкото очаквах, но все пак растежи, правомощия.... дайте обосновка, аз не я засичам поне   ::)  ::) Иначе много хубави моменти с близки и много близки приятелчета, партньори, дружки  8)...... но с половинката тотален крах, тотален вече... Имате ми данните, ако някой може да даде логичната обосновка ще се радвам да я чуя и осмисля, защото аз не я виждам по никакъв начин в случая за повечето от нещата, които споделих  ;D  ;D  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #114 -: Ноември 17, 2011, 09:55:29 pm »
         Сериозни събития... професионални, растежи макар и не толкова големи, колкото очаквах, но все пак растежи, правомощия.... дайте обосновка, аз не я засичам поне   ::)  ::) Иначе много хубави моменти с близки и много близки приятелчета, партньори, дружки  8)...... но с половинката тотален крах, тотален вече... Имате ми данните, ако някой може да даде логичната обосновка ще се радвам да я чуя и осмисля, защото аз не я виждам по никакъв начин в случая за повечето от нещата, които споделих  ;D  ;D  ;D

А някакви аспекти на Сатурн и Плутон?

Какви ги върши нодалната ос? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #115 -: Ноември 17, 2011, 10:04:34 pm »

Не знам вече, Марая, по-скоро мога трезво да гледам чужди карти и да разсъждавам отколкото своята собствена....  няма драстични истории около тези двамцата, нодалната ос вече си е друг фактор, тепърва с още по-силна мощ задаваща се според мен  ;D  ;D  ;D
            http://www.youtube.com/watch?v=Olxf9yp31P0 - една моя... песен....,  която ме доскова много дълбоко, поздравявам ви  :-*   8)   :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #116 -: Ноември 18, 2011, 04:23:04 am »

Не знам вече, Марая, по-скоро мога трезво да гледам чужди карти и да разсъждавам отколкото своята собствена....  няма драстични истории около тези двамцата, нодалната ос вече си е друг фактор, тепърва с още по-силна мощ задаваща се според мен  ;D  ;D  ;D
            http://www.youtube.com/watch?v=Olxf9yp31P0 - една моя... песен....,  която ме доскова много дълбоко, поздравявам ви  :-*   8)   :P

Ще погледна и ще пиша... ;) ;D :-* на лични...

Мерси...аз много харесвам тази песен....и няма песен на Софи , която да не докосва....

Казват ли мъжете остани ::) ??? и ако ДА...,кога? Питам...макар , че много пъти съм го чувала...,но последния път не останах...Май това е бил истинския... :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #117 -: Ноември 18, 2011, 09:45:00 am »

Благодаря  :-* И аз съм чела, че 4-ти дом се свързва с майката, но някои астролози ( Лиз Грийн, Саспортас ) приписват 4-ти дом на бащата, та съвсем се обърках...

аз лично възприемам 10-ти като сигнификатор на авторитетния родител (като това може изобщо да не е родител - може да не е биологичния родител, може да е леля, брат, сестра, доведен родител, дори дядо или баба). 10-ти дом е възпитателя - по подразбиране се възприема, че бащата е строгия, този при който емоцията не действа (както е при луната и 4-ти дом), там е справедливия, но строг родител. Днес ролите са малко разменени и често се оказва, че майката взима тази позиция ;) 

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #118 -: Ноември 18, 2011, 11:27:28 am »
Аз все си мислех,че при мен 4дом е на бащата,защото е във Водолей,а баща ми е със Слънце в този знак,въпреки че мунданно се управлява от Луната. Но, ако 10 дом свързваме с по-авторитетния родител би трябвало той  да е на баща ми. Баща ми беше военен, много строг,често отсъстващ от къщи,имам опозиция Сатурн-Слънце в натала. Не съм засичала по събития кой дом на кой родител е,но ако приемем,че 10 дом е на противополжния по пол , то би трябвало да е на бащата при мен.

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #119 -: Декември 08, 2011, 01:31:07 pm »
Прави ли се натална карта на малки деца ? До каква възраст ?
Като майка бих искала да знам повече за тяхното здравословно състояние  :-[

П.С.  Как се прави Соларен картахороскоп ?
« Последна редакция: Декември 08, 2011, 02:30:05 pm от teia »