Здравей Гост

Съвети от Марая

• 141 Отговора
  • 54258 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Съвети от Марая
« Отговор #120 -: Декември 08, 2011, 03:56:38 pm »
Прави ли се натална карта на малки деца ? До каква възраст ?
Като майка бих искала да знам повече за тяхното здравословно състояние  :-[

П.С.  Как се прави Соларен картахороскоп ?

По принцип поглеждам картата... ;D, няма как...,но пълен хороскоп правя едва след като детето е навършило 12г....

В астроком има опция за соларен хороскоп....

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #121 -: Декември 08, 2011, 04:38:43 pm »
Мерси ! :)

Интересно ми е още кои планети раняват ? Злосторниците как се раняват по между си  и как се проявява ранена планета която е на трон по дом или по знак? Как се определят "злобностите " на планетите? Квадратура на Сатурн-Марс ,когато Сатурн е на трон и Марс на трон- кой кого наранява ?
  ох...и още колко въпроси имам  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #122 -: Април 05, 2012, 02:20:54 pm »
Мерси ! :)

Интересно ми е още кои планети раняват ? Злосторниците как се раняват по между си  и как се проявява ранена планета която е на трон по дом или по знак? Как се определят "злобностите " на планетите? Квадратура на Сатурн-Марс ,когато Сатурн е на трон и Марс на трон- кой кого наранява ?
  ох...и още колко въпроси имам  :(

Няма злосторници планети за мен... :) Има енергии на планетите...и тяхната изява зависи от нашия избор...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #123 -: Февруари 22, 2015, 11:29:58 am »
Ден за прошка... :)
Да простиш е най-великото , което можем да сътворим в живота си!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #124 -: Февруари 23, 2015, 06:46:45 am »
Да си простим - първо на самите себе си, а след това на всички, дори и на тези, които мислим, че не можем

Простете ми, приятели,
Аз ви прощавам

« Отговор #125 -: Януари 23, 2017, 01:09:13 pm »
Марайче, по какъв начин може да се определи смяна на дома, ако в солара не е указано това?
Аз съм човек, който доста се е местил. При последното ми преместване например съм имала соларна Луна в 4-ти соларен, но при предходното-нищо по 4-ти соларен. Един транзит достатъчен ли е? Да речем транзита на Сатурн през 4-ти радикален, за да отключи тази вероятност за следващите 2 години или трябва да се търсят и допълнителни индикации някъде?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #126 -: Януари 24, 2017, 02:46:55 am »
Марайче, по какъв начин може да се определи смяна на дома, ако в солара не е указано това?
Аз съм човек, който доста се е местил. При последното ми преместване например съм имала соларна Луна в 4-ти соларен, но при предходното-нищо по 4-ти соларен. Един транзит достатъчен ли е? Да речем транзита на Сатурн през 4-ти радикален, за да отключи тази вероятност за следващите 2 години или трябва да се търсят и допълнителни индикации някъде?

За преместването се съди не само по ИЦ.
Смяната на дом е указана и в 3-ти и в 4-ти и в 10-ти.
За Сатурн по-скоро мисля , че дава неуютен дом , отговорности за семейството , за по-възрастни хора.
Лунация по оста 4/10 , затъмнение в аспект с управителите на МЦ/ИЦ , както Уран в транзит през 4-ти индикират промяна на дом. Разбира се ,не на последно място прогресивна луна в 4-ти - основна причина за честата смяна на дом в период от 2,5г.
В солара мутабелен знак на ИЦ подсказва за смяна на дом, но преди солара гледаш натал, дирекции,прогресии,транзити и чак тогава солар.
Соларен ИЦ в 3-ти натален също е жокер.... ;) :)

« Отговор #127 -: Януари 26, 2017, 12:35:28 pm »
От известно време имам транзит на Сатурн през 4-ти дом и това действително доведе до промяна на атмосферата в дома-конфликт с родителите на мъжа ми (ние живеем с тях) предизвика необратими последици. Уж нещата се нормализираха, но се усеща хлад между двата фронта-счупеното винаги си остава счупено.

« Отговор #128 -: Януари 26, 2017, 12:37:48 pm »
Добротата може да се използва като оръжие-не знаех... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #129 -: Февруари 23, 2017, 03:15:48 pm »

« Отговор #130 -: Ноември 28, 2018, 07:03:45 pm »
При транзит на управителя на пети дом в пети натален и квадратура на тр. плутон към венера възможна ли е нова любовна връзка при липса на активност в прогресивната карта?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #131 -: Ноември 29, 2018, 02:59:25 pm »
При транзит на управителя на пети дом в пети натален и квадратура на тр. плутон към венера възможна ли е нова любовна връзка при липса на активност в прогресивната карта?

Здравей Сладурка,

Изключително важен е тайминга на картата. Освен това колко е силен управителя на 5-ти дом в наталната карта , както и транзита ; знак ,дом.
Ако планетата която управлява дома е бавна при всички положения ще даде външно влияние. Ще бъде провокация за 5-ти дом.
Транзита винаги дава провокация , прогресията показва вътрешната нагласа, дирекцията дава събитие въпреки вътрешния и външния свят.
Провери имало ли е лунация в 5-ти дом и кога?

Транзитния плутон в кой дом транзитира , кой дом управлява? Венера също къде е какво управлява? Имат ли нещо към 5-ти дом?

« Отговор #132 -: Ноември 29, 2018, 06:52:26 pm »
Благодаря за отговора, Марая!

Лунацията предстои сега декември ще има новолуние. Юпитер е управителя, няма достойнства по знак и дом в картата, но пък е диспозитор на двете светила.

Плутон транзитира шести, нито той, нито венера са свързани с домовете на отношенията и любовта - управляват 4-10 дом.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #133 -: Ноември 30, 2018, 12:30:48 am »
Благодаря за отговора, Марая!

Лунацията предстои сега декември ще има новолуние. Юпитер е управителя, няма достойнства по знак и дом в картата, но пък е диспозитор на двете светила.

Плутон транзитира шести, нито той, нито венера са свързани с домовете на отношенията и любовта - управляват 4-10 дом.

ха...При мен ще има точен съвпад със Слънцето.Ако разглеждам картата по тропикал попада в 1-ви дом , а управлява 9-ти. Освен да направя едно пътуване до чужбина свързано с бизнес... :)

По сидерал Слънцето управлява 10-ти и се намира в 1-ви. Пак кариера , бизнес.

За теб 4-10 като производни са интересни...И тъй като основно е забъркан 5-ти... е твърде възможно флирт с колега , среща с бивш . Не изключвам и гинекологичен проблем да излезе на дневен ред но с късмет да бъде решен.

« Отговор #134 -: Ноември 30, 2018, 07:15:48 am »
Да, гинекологични проблеми...имам ги от край време и как не, при липса на връзка. Колкото и да не ми се иска, ясно ми е че това ще е проявлението занапред с тр. плутон в шести.

Ти имаш новолуние в солара, всъщност луната е балсамична и в критичен градус, но дори и така пак дава проявление като новолуние и маркира начало на нещо ново.

п.п. срещата с бивш и според мен е вероятна - имах марсов възврат наскоро, марс в тригон с ретроградна венера, а натално марс е в седми.

« Последна редакция: Ноември 30, 2018, 07:18:34 am от sladurka »