Здравей Гост

Съвети от Марая

• 141 Отговора
  • 54237 Прегледи
Re: Съвети от Марая
« Отговор #75 -: Август 04, 2011, 12:30:41 pm »
на моята личност....аз несъм ли личност?????....непременно човек трябва да е богат...и известен ли,за да се нарече тъка ?????

НЕ! Напротив ! Уважавам хората с едно име или един ник нейм от който не се срамуват...На кой от двата с които пишеш искаш прогноза? На Дорарайков или на на Този,...това е въпроса? :57: :-*....

Ти си...иначе , ще си помисля друго.... :P ;D ;D ;D
Ако става дума за мен казвам се Дора Райкова Иванова от Варна, не се срамувам от името си, особено от бащиното.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #76 -: Август 04, 2011, 12:35:29 pm »
на моята личност....аз несъм ли личност?????....непременно човек трябва да е богат...и известен ли,за да се нарече тъка ?????

НЕ! Напротив ! Уважавам хората с едно име или един ник нейм от който не се срамуват...На кой от двата с които пишеш искаш прогноза? На Дорарайков или на на Този,...това е въпроса? :57: :-*....

Ти си...иначе , ще си помисля друго.... :P ;D ;D ;D

по правописа съдя, че може би са различни хора..  :)

« Отговор #77 -: Август 04, 2011, 12:50:20 pm »
Правописа и неграмотността лесно се симулират...но IP адресите, които вижда модераторът - не  :)
Не съм толкова компютърно грамотна и не знам какво значи ІР адресите, адресът на пощенската ми кутия е : doraraikov@abv.bg

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #78 -: Август 04, 2011, 12:55:44 pm »
Това, че имат един IP адрес не е задължително да означава, че използват един и същи компютър  8) .

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #79 -: Август 04, 2011, 01:05:22 pm »
Доколкото знам, не претендирам че разбирам :), мисля че ако използват един рутер или примерно са в един интернет клуб, е възможно различни компютри да имат един и същ IP address.

А иначе не мисля, че е добра идея да оставяте имената и адреса на пощенската си кутия в интернет..

« Отговор #80 -: Август 04, 2011, 01:19:18 pm »
Почти не излизам от къщи, пиша на компютър който никой не ползва освен мен.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #81 -: Август 04, 2011, 01:50:31 pm »
Правописа и неграмотността лесно се симулират...но IP адресите, които вижда модераторът - не  :)

:72:...,даааа...точно така....

« Отговор #82 -: Август 04, 2011, 01:59:45 pm »
Не знам за какво говорите но определено аз нямам нищо общо с това

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #83 -: Август 04, 2011, 02:02:05 pm »
Не знам за какво говорите но определено аз нямам нищо общо с това

:o....сериозно ли? ;D

« Отговор #84 -: Август 04, 2011, 02:03:35 pm »
Да. Ако иска някой може да ми каже какво съм направила

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #85 -: Август 04, 2011, 02:03:56 pm »
Не че и аз рабирам много, но според мен е невъзможно няколко компютъра да имат едно и също IP, то е като ЕГН-то при човека. Иначе може да се крие и да се променя, имаше такава програма.

Възможно е няколко компютъра, ако са зад рутер спрямо глобалната мрежа, да имат едно и също IP - IPто на рутера. Те самите
компютри си имат различни IPта във вътрешната мрежа, но от гледна точка на глобалната мрежа имат едно и също IP.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #86 -: Август 04, 2011, 02:06:36 pm »
Да. Ако иска някой може да ми каже какво съм направила

От твоето АЙ-ПИ пишете ти и Даниела.... ;D....Или това предполага 2 профила... ;D ;D ;D

« Отговор #87 -: Август 04, 2011, 02:08:56 pm »
Не се справям много добре с компютрите, но все пак каква ми е целта да го правя, какво ще спечеля от това, трябва да имам някакъв мотив?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #88 -: Август 04, 2011, 02:11:20 pm »
Не се справям много добре с компютрите, но все пак каква ми е целта да го правя, какво ще спечеля от това, трябва да имам някакъв мотив?

Ама аз теб не те обвинявам.... ;D...,чакам другия ник да се появи и да ми отговори..... ;D :P

*

Romantica

« Отговор #89 -: Август 04, 2011, 02:11:46 pm »
Възможно е няколко компютъра, ако са зад рутер спрямо глобалната мрежа, да имат едно и също IP - IPто на рутера. Те самите
компютри си имат различни IPта във вътрешната мрежа, но от гледна точка на глобалната мрежа имат едно и също IP.

Не знаех, благодаря за инфото!