Здравей Гост

Влиятелни познати и приятели

• 26 Отговора
  • 5210 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Влиятелни познати и приятели
« Отговор #15 -: Юли 20, 2011, 01:11:13 pm »
Говорехме за Юпитер, затова се предполага, че визираш него.

Разговора започва да става несериозен...
Прави ми впечателение, че активно се пише и се обсъждат само теми, които са ей така да си приказваме нещо за разнообразие, като тортички, черешки, риби, мрежи, мързи ли ме да мисля и такива ала бала....
Много би ми се искало да е малко по-сериозен форума и да има разглеждане на някои въпроси да го наречем по- професионално, за да има смисъл.. Иначе просто лафче не е задължително да е в астрологичен форум.
 8)

« Отговор #16 -: Юли 20, 2011, 01:18:27 pm »

Прави ми впечателение, че активно се пише и се обсъждат само теми, които са ей така да си приказваме нещо за разнообразие, като тортички, черешки, риби, мрежи, мързи ли ме да мисля и такива ала бала....
Много би ми се искало да е малко по-сериозен форума и да има разглеждане на някои въпроси да го наречем по- професионално, за да има смисъл.. Иначе просто лафче не е задължително да е в астрологичен форум.
 8)

Абсолютно си права, целта тук е друга.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #17 -: Юли 20, 2011, 01:43:10 pm »

8)

За да можем да продължим конструктивно, което смятам е целта за всички ни искам да ви питам какво е вашето мнение като цяло за 11и дом във връзка с конкретната тема влиятелни познати и приятели  ::) Според мен трябва да разглеждаме за целта 11и заедно с 5и дом. Предположения и мнения  :)

« Отговор #18 -: Юли 20, 2011, 01:49:38 pm »

8)

За да можем да продължим конструктивно, което смятам е целта за всички ни искам да ви питам какво е вашето мнение като цяло за 11и дом във връзка с конкретната тема влиятелни познати и приятели  ::) Според мен трябва да разглеждаме за целта 11и заедно с 5и дом. Предположения и мнения  :)
Според мен втори/заради парите/ и 10 заради високото място в обществото.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #19 -: Юли 20, 2011, 01:57:45 pm »
         Възможно е да си права Дорарайков, но аз си мисля, че Юпитер или Уран в 11и дом биха могли да са предпоставка за влиятелни познати - в единия случай защото говорим за Юпитер, който можем да го свързваме с прирастта, а в този дом аз бих ползвал тълкуванието, че това може да е предпоставка за по-сериозен и влятелен статут на съответните приятели; в другия случай - Уран бих го свързал с възможността лицето да има странни, различни и особен тип приятели, като съвсем възможно е те да са влиятелни особи, макар и по особен начин  ;D

« Отговор #20 -: Юли 20, 2011, 02:18:42 pm »
А 7 дом не е ли добре да го включим и него, и да речем добър аспект между планети в 7 и 11 , и техните управители ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Юли 20, 2011, 02:22:46 pm »
    , като съвсем възможно е те да са влиятелни особи, макар и по особен начин ;D
като например шеф на другарската (дрога) комуна  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Юли 20, 2011, 02:45:16 pm »
А 8-ми дом? ::)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #23 -: Юли 20, 2011, 02:54:02 pm »

даначните инспектори  ;D

11 дом е последното стъпало в йерархията - правителство, президент.  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Юли 20, 2011, 03:02:04 pm »

даначните инспектори  ;D

11 дом е последното стъпало в йерархията - правителство, президент.  ;)

Неее...11-ти е парламент...Правителството е в 10-ти.... ;)...В 8-ми са тайните покровители и подкрепата на другите...При всички положения е замесен... ;D

« Отговор #25 -: Юли 20, 2011, 03:17:04 pm »
Аз имам квадрат на Юпи 12 дом Мерк ,имам добри приятели от разни секти и духовни организации  помагали са ми малко но не са ми вредили.Не мога да кажа ,4е имам силни скрити врагове (може и да не подозирам де) тайни благодетели да понкога се появявят такива ей така слу4айно помагали са ми но не с някви големи неща.4увствам се добре когато съм сама или на уединени места ,а ме4тите ми са големи но не комерсиални.

« Отговор #26 -: Август 27, 2011, 07:35:34 pm »
Значи говорим за 2/8 дом и 5/11
Само не можах да разбера какво общо ома АЦ-то и управителя му ?????