Аз не съм навътре в синастрията и то никак даже Имаме го аспекта с моята другарка... Може би дава една плавна комуникация, постоянна, една такава интересна спойка, че дори и да са били огън и жупел събитията много много бързо се напасват от само себе си нещата... Иначе общ поглед житейски със сходни ценности, но предполагам не този тригон е главния "злосторник" за което
Цитат на: kokolino в Юли 20, 2011, 08:34:53 pm Аз не съм навътре в синастрията и то никак даже Имаме го аспекта с моята другарка... Може би дава една плавна комуникация, постоянна, една такава интересна спойка, че дори и да са били огън и жупел събитията много много бързо се напасват от само себе си нещата... Иначе общ поглед житейски със сходни ценности, но предполагам не този тригон е главния "злосторник" за което ами то с един гол тригон.... няма ли марс да разведри обстановката и една Венера дето все огледалцето й е в ръчичките и някоя луница.. гальовна, миличка между впрочем си намерих мотив за цигарите ))) - разгледах малко снимки на бабички из нета...... и си се представих така с жълто лице и изпопадали зъби - нека после съм суетна бррр
Мисля , че е труден аспект.... ....И то доста труден...Всичко до което се докосва Сатурн е трудно.....
Цитат на: Марая в Юли 20, 2011, 09:04:43 pmМисля , че е труден аспект.... ....И то доста труден...Всичко до което се докосва Сатурн е трудно..... Е значи целнах греда Ми то освен, че като цяло си е коварен Сатурн напоследък все повече почвам да разсъждавам, че тригиочетата му хич не са много много готини А за синастрията - просто предположение беше това без обосновка
Вий пък кво се оплаквате там с тригоните. Аз имам мъжов Сатурн квадрат с моя Венера, че не пискам.
При Венера/ Сатурн има вярност и лоялност, при тригона има и удобство и разбиране, при квадрата има обвинения и ограничения налагани най-вече от Сатурн, което кара Венера да се цупи и да се отчайва.