Здравей Гост

Горчива луна- ранена

• 17 Отговора
  • 3939 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Горчива луна- ранена
« -: Юли 25, 2011, 01:57:35 pm »
Кой каквото иска да си мисли...,аз смятам да излея всичко...,дано ми мине... :'(

Имам дъщеря с луна в Близнаци и Слънце в Дева....В точен квадрат са....

Няма такава луна...хем близнашка , хем до болка противоречива...Вечно е с някакви проблеми...вътрешни , вечно не съумява да балансира и да отдели семето от плявата...Луната участва в тао-квадрат с марс слънце,венера и уран....

Кажете как , дайте съвет.... :'(...Нещо нетърпимо е.....
« Последна редакция: Юли 25, 2011, 02:43:57 pm от Марая »

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Ранена луна
« Отговор #1 -: Юли 25, 2011, 02:16:36 pm »
         Не знам за съвет честно казано, но сама по себе си тази ситуация е доста неблагоприятна - с две думи непрестанен конфликт между его и емоции  :( И според мен най-близките са на пангара по отношение конфликтите на такава личност - визирам семейство, интимен или брачен партньор... бе въобще сериозни са нещата. Аз имам познат с подобен аспект, та при него семейството му беше виновно за всичко - ограничаваше го, не му даваше свобода на изява и мислене - отделен е въпросът, че съвсем непоколебимо и охолно прие завещания от баща му бизнес, който никак не е малък  :) Но продължава и продължава да си дълбае, че видиш ли пак е ограничен и му се пречи....
          Трудна работа, но мислите ми все клонят към посоката, че основния двигател за преодоляване или отработване на каквото и да било си е във всеки от нас, няма непреодолими неща, само повечко воля и упоритост... а ако не стане - тогава двойна доза воля  ;D  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Юли 25, 2011, 02:22:24 pm »
това, че са му завещали бизнес, не означава че не му пречат и не са му взели индиректно много повече. не се измерва всичко само с материални неща....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 25, 2011, 02:28:36 pm »
         Не знам за съвет честно казано, но сама по себе си тази ситуация е доста неблагоприятна - с две думи непрестанен конфликт между его и емоции  :( И според мен най-близките са на пангара по отношение конфликтите на такава личност - визирам семейство, интимен или брачен партньор... бе въобще сериозни са нещата. Аз имам познат с подобен аспект, та при него семейството му беше виновно за всичко - ограничаваше го, не му даваше свобода на изява и мислене - отделен е въпросът, че съвсем непоколебимо и охолно прие завещания от баща му бизнес, който никак не е малък  :) Но продължава и продължава да си дълбае, че видиш ли пак е ограничен и му се пречи....
          Трудна работа, но мислите ми все клонят към посоката, че основния двигател за преодоляване или отработване на каквото и да било си е във всеки от нас, няма непреодолими неща, само повечко воля и упоритост... а ако не стане - тогава двойна доза воля  ;D  ;D

Благодаря..Коколино....
Изключително си прав...,точно близките го отнасяме...И така си плете интрижките , че е ако е в кофти отношения с гаджето...,всички сме въвлечени...,ако нещата са нормални с гаджето скандалите са с нас.... :'( ???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #4 -: Юли 25, 2011, 02:29:33 pm »
това, че са му завещали бизнес, не означава че не му пречат и не са му взели индиректно много повече. не се измерва всичко само с материални неща....

Съгласен съм напълно, Антена :) Дадох пример във връзка с разглеждания аспект между Слънцето и Луната, но не с достатъчно пълна информация - на въпросния младеж никой не му пречи в момента, не го държи отговорен или съди за нещо - баща му живее в Израел и доколкото съм запознат не общуват ни най-малко на бизнес тематика помежду си. А за завещания бизнес го дадох примера, тъй като лично аз съм на мнение, че никой никому не е длъжен да дава, завещава каквото и да било, но когато на човек получи подобно завещание, което сам решава да приеме то най-малкото трябва да е благодарен :)
            Естествено, че материалното не е показател за измерване на щастие, успех само по себе си. Когато обаче с години вложен труд някой е успял да материализира умствения си потенциал във финикийски еквивалент и този някой оставя натрупания си капитал на човек когото обича, тогава отсрещната страна за мен не е в позиция да бъде неблагодарна :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Юли 25, 2011, 02:34:49 pm »
Не съм съгласна ;)
Обичта може и да убива.., изобщо сложни са взаимоотношенията.. Не е толкова лесно - аз ти давам нещо понеже те обичам и ти трябва да ми отвърнеш по подобаващ начин и да си ми благодарен. Аз виждам огромен конфликт тук, точно в това очакване.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 25, 2011, 02:35:12 pm »

Ето я картата.... :'( :'(...

Кажете две приказки...полудях.... :'(

Re: Горчива луна- ранена
« Отговор #7 -: Юли 25, 2011, 02:53:01 pm »
Ами,че тр.Марс в момента активира луната и всички квадратури ???Мисля,че при Асц. Рак е нормално да се изпадне в истерия.Изчакай Марса да се разкара от луната и............ мисля,че нещата ще се нормализира.Поне при мен е така-луната ми е У на АСЦ  и е съвпад Марс.Всеки транзит,независимо върху коя луна/нат,пр. дир./го усещам Много

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #8 -: Юли 25, 2011, 03:02:16 pm »
Ами,че тр.Марс в момента активира луната и всички квадратури ???Мисля,че при Асц. Рак е нормално да се изпадне в истерия.Изчакай Марса да се разкара от луната и............ мисля,че нещата ще се нормализира.Поне при мен е така-луната ми е У на АСЦ  и е съвпад Марс.Всеки транзит,независимо върху коя луна/нат,пр. дир./го усещам Много
Сина ми е роден със съвпад Луна / АСЦ, които са част от Тао квадрат - и при него транзитите на Марс към квадрата се усещат много силно...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 25, 2011, 03:02:45 pm »

:72:...ТАКА Е...Но едва ли ще отшуми....Сякаш конфликта я захранва...

Нещо повече мисля си , дали точно ранената луна не е онзи типаж *енергиен вампир*.... ::)

« Отговор #10 -: Юли 25, 2011, 03:07:35 pm »

:72:...ТАКА Е...Но едва ли ще отшуми....Сякаш конфликта я захранва...

Нещо повече мисля си , дали точно ранената луна не е онзи типаж *енергиен вампир*.... ::)

Ами луната на всичкото отгоре е и 12 дом ???

« Отговор #11 -: Юли 25, 2011, 03:11:10 pm »
Не мислиш ли ,че единствения пол.аспект с мерка в 4 дом,който е и негов У, би и помогнал - като напр.разговор и разбиране от страна на семейството?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Юли 25, 2011, 03:18:08 pm »
Не мислиш ли ,че единствения пол.аспект с мерка в 4 дом,който е и негов У, би и помогнал - като напр.разговор и разбиране от страна на семейството?

Не...,не мисля...,защото е лесно манипулативна от обкръжението и средата... ::) ???...Просто настроенията , които често се менят на мен ми действат ужасно...Нищо не е постоянно, макар , че асц-то е кардинално... ::)

« Отговор #13 -: Юли 26, 2011, 02:59:24 pm »
Ето още един пример за доста ранена луна... и този 12-ти дом... И все пак този човек дали вижда/чувства трезво?
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Юли 26, 2011, 03:37:14 pm »
e tuk ve4e govorim za golqmo ego. Strashen vutreshen diskomfort i problem na egoto..tozi 4ovek nai veroqtno e mnogo sprihav i izbuhliv, umee da luje dobre i da manipulira okolnite..ni luk ql ni luk mirisal..