Здравей Tornquist,
бих искала да попитам ще започна ли нова връзка в близко бъдеще?
Първата карта е "Светът". Значението й се свързва както с промяната в положението на този, на който се гледа, така и с успеха от нещо. Друго тълкование свързва картата и с пътуване. Ако съдя по първите значения на тази карта, то ти предстои някаква сериозна промяна в личен план, а другите бих интерпретирал като влиянието на някакво пътуване или преместване, под което си във влияние в момента. Пресечната карта е обърната деветка мечове. Позицията на картата се отнася до пречките или ползите, които би могла да имаш до постигането на крайната си цел. В това гледане, приемам, че картата представлява своеобразно предупреждение от това да се отърсиш от страховете си (които както и от изображението на самата карта се загатва, че са свързани със самотата или страха от нея). Ще ти е по-лесно да продължиш нататък, ако гледаш по-оптимистично на нещата. Следващата карта е тройка пентакли. Обикновено тази карта се свързва с труда и квалификацията, та ако трябва да съдя по нея, то ако в момента работиш, има възможност да срещнеш някого именно чрез работното си място или ако учиш, то аналогично на първото - възможно е да имаш запознанство так, където учиш в момента. Следващата карта е обърната деветка жезли. Картата показва нещата, принадлежащи към настоящето, а значенията й като цяло не се свързват с нищо добро. Като общо тълкование, според мен картата показва, че си в труден момент от живота си като цяло, а съдейки по деветката мечове и следващата карта, която е шестица мечове (и която карта се свързва отново с преместване или пътуване, както загатва "Светът"), то явно в момента си в период на едно ново начало. Макар и да показват трудности, картите според мен ти казват да не се предаваш и да продължиш напред. Не си позволявай да попадаш в емоционални дупки, колкото и трудно да ти е.
Картата показваща настъпващите тенденции е обърната двойка чаши. Както съм писал в другите гледания преди, тази карта показва взаимоотношенията между половете, а обърната се тълкува като страст. Предполагам трябва да сметна, че в ума ти все пак има някого, към чието сърце се стремиш или ако все още няма, то явно ти предстои да го срещнеш. Тъй като картата показва повече плътското, в тоя ред на мисли не знам дали ако срещнеш човек, който те вълнува, ще получиш връзката, която искаш. Обърнатата седмица жезли е следваща карта и както деветката жезли, тази показва трудностите в живота ти, но освен всичко, показва и желанието ти да се бориш с трудностите. Ако трябва да я тълкувам и от страната на съвет - то тя те предупреждава да действаш по-смело (вероятно ако става дума за някой момък, ако си набелязала такъв), защото нерешителността ще ти пречи в случая. Последната карта е обърнат паж на пентаклите. Както се загатва от самото изображение на картата, тук става въпрос за млад мъж, което според мен е или този, от който се интересуваш вече или ще е този, който ще ти грабне вниманието. За който и от двата случая да си говорим, за мен картата съветва въпреки желанията си, да не се раздаваш напълно и изцяло, преди да си наясно как ще се развият нещата с този човек (напомням за обърнатата двойка чаши), защото има шанс да останеш разочарована накрая.