Здравей Гост

Гадаене с Таро

• 136 Отговора
  • 40098 Прегледи
*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
Re: Гадаене с Таро
« Отговор #60 -: Август 24, 2011, 12:01:57 pm »
Мерси още веднъж изнаеш ли след този мой сатурнов период -сега се страхувам от всеки фал,че много се бяха изредили и много велики надежди отидаха на вятъра

« Отговор #61 -: Август 29, 2011, 02:47:28 pm »
Здравей Tornquist,
бих искала да попитам ще започна ли нова връзка в близко бъдеще?

Първата карта е "Светът". Значението й се свързва както с промяната в положението на този, на който се гледа, така и с успеха от нещо. Друго тълкование свързва картата и с пътуване. Ако съдя по първите значения на тази карта, то ти предстои някаква сериозна промяна в личен план, а другите бих интерпретирал като влиянието на някакво пътуване или преместване, под което си във влияние в момента. Пресечната карта е обърната деветка мечове. Позицията на картата се отнася до пречките или ползите, които би могла да имаш до постигането на крайната си цел. В това гледане, приемам, че картата представлява своеобразно предупреждение от това да се отърсиш от страховете си (които както и от изображението на самата карта се загатва, че са свързани със самотата или страха от нея). Ще ти е по-лесно да продължиш нататък, ако гледаш по-оптимистично на нещата. Следващата карта е тройка пентакли. Обикновено тази карта се свързва с труда и квалификацията, та ако трябва да съдя по нея, то ако в момента работиш, има възможност да срещнеш някого именно чрез работното си място или ако учиш, то аналогично на първото - възможно е да имаш запознанство так, където учиш в момента. Следващата карта е обърната деветка жезли. Картата показва нещата, принадлежащи към настоящето, а значенията й като цяло не се свързват с нищо добро. Като общо тълкование, според мен картата показва, че си в труден момент от живота си като цяло, а съдейки по деветката мечове и следващата карта, която е шестица мечове (и която карта се свързва отново с преместване или пътуване, както загатва "Светът"), то явно в момента си в период на едно ново начало. Макар и да показват трудности, картите според мен ти казват да не се предаваш и да продължиш напред. Не си позволявай да попадаш в емоционални дупки, колкото и трудно да ти е.
 Картата показваща настъпващите тенденции е обърната двойка чаши. Както съм писал в другите гледания преди, тази карта показва взаимоотношенията между половете, а обърната се тълкува като страст. Предполагам трябва да сметна, че в ума ти все пак има някого, към чието сърце се стремиш или ако все още няма, то явно ти предстои да го срещнеш. Тъй като картата показва повече плътското, в тоя ред на мисли не знам дали ако срещнеш човек, който те вълнува, ще получиш връзката, която искаш. Обърнатата седмица жезли е следваща карта и както деветката жезли, тази показва трудностите в живота ти, но освен всичко, показва и желанието ти да се бориш с трудностите. Ако трябва да я тълкувам и от страната на съвет - то тя те предупреждава да действаш по-смело (вероятно ако става дума за някой момък, ако си набелязала такъв), защото нерешителността ще ти пречи в случая. Последната карта е обърнат паж на пентаклите. Както се загатва от самото изображение на картата, тук става въпрос за млад мъж, което според мен е или този, от който се интересуваш вече или ще е този, който ще ти грабне вниманието. За който и от двата случая да си говорим, за мен картата съветва въпреки желанията си, да не се раздаваш напълно и изцяло, преди да си наясно как ще се развият нещата с този човек (напомням за обърнатата двойка чаши), защото има шанс да останеш разочарована накрая.

« Отговор #62 -: Август 29, 2011, 04:39:40 pm »
Благодаря ти за отговора Tornquist. Много ме зарадваха картите. Иначе всичко, което си написал за сегашната ми ситуация по този въпрос е точно така.

*

issidorra

« Отговор #63 -: Август 29, 2011, 05:13:01 pm »
Да се наредя и аз на опашката за въпроси, Торн ще питаш ли картите, дали скоро, да речем в рамките на 3-4 месеца ме очаква нещо любовно  ::)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #64 -: Август 29, 2011, 09:14:02 pm »
Tornquist,моля те , ако намериш време да хвърлиш едни карти и за мен. Въпроса ми е: Ще има ли нов мъж в живота ми и дали ще се стигне до сериозно обвързване?

« Отговор #65 -: Август 30, 2011, 02:08:27 pm »
Предварително казвам, че ще ми отнеме време за да отговоря на всички ви, затова моля, не се сърдете ако се наложи да почакате.

Гадаене с Таро
« Отговор #66 -: Септември 29, 2011, 11:54:33 pm »
Привет! Преди малко попаднах на този сайт и ми стана много интересно след като прочетох всичко. Не знам дали това ,че съм нов е от значение, надявам се да не е  :)  Искам да попитам ако е възможно да видите какво ще излезе на въпроса  -  Ще се справя ли до края на годината с финансовите затруднение , които имат от известно време насам?  Благодаря!

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #67 -: Септември 30, 2011, 09:08:08 am »
Нещо, което се е сгромолясало с гръм и трясък при теб ( предполагам че са прекалените ти очаквания относно финанси), ще започне бързо да се стабилизира. Ще трябва в близко бъдеще да се справиш с нещо, касаещо финанси по най-безкомпромисния начин, дори ако трябва да се лишиш от друго. До три месеца някакъв разговор, комуникация, договор, касаещ пари. Загубил си надежда, но не се притеснявай, хора около теб ще ти помогнат. Един мъж те притеснява, май е светъл човек, то него ще имаш или си имал пролем. Кото отговор - категорично да, ще се справиш, след около три месеца ще имаш подобрение, но след 9 бих могла да кажа че ще си спокоен.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #68 -: Септември 30, 2011, 09:37:34 am »
Анели,моля те погледни в картите и за мен,относно започване на работа. Преди известно време в друга тема ми каза,че ще стане с помощта на жена. Тогава си мислех за  друга ,но онзи ден имах разговор с жената на брат ми и очаквам съдействие от нея. Та искам да попитам тя ли ще ми помогне и кога е възможно най-скоро?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #69 -: Септември 30, 2011, 09:58:55 am »
Да, мисля че тази жена ще ти помогне. Тя има ли дете? Не се притеснявай нещата при теб ще се наредят, но много е важно да бъдеш категорична и уверена в това, което искаш. Шансовете са пред теб, трябва да си спокойно особен вкъщи, да не се страхуваш че късмета е на твоя страна. Ще започнеш най-добрата за теб работа до 11 седмици или ноември месец. Успех!

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #70 -: Септември 30, 2011, 10:15:25 am »
Mерси, Анели, да има две деца.Дано стане така,даде ми надежда,приключвам една дейност и се надявам да започна нещо ново.В момента малко съм притеснена финансово и затова ми се ще да е по-скоро,чувствам се в застой,въпреки,че опитвам всякакви вариянти.Преди десет дена неочаквано отдадох имот под наем,а от доста време не ставаше.Погледнах си транзитите, Венерката ми точно кацнала на натален Уран(У4) и транзитен Марс(У6) точно на МЦ, 4 дни преди това Плутон(У2) стана директен.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #71 -: Септември 30, 2011, 11:18:52 am »
Абе излизами някакво притеснение за дете, ама не мога да разбера при теб ли е или при нея?

« Отговор #72 -: Септември 30, 2011, 11:31:35 am »
Анели, ти ли меткаш таро ?
Винаги съм имала желание да се нуча, но кога ли ще дойде и това време.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #73 -: Септември 30, 2011, 12:12:43 pm »
Абе излизами някакво притеснение за дете, ама не мога да разбера при теб ли е или при нея?
Притеснението е при мен,за по-голямото ми дете,какво излиза? Ще влезе ли в правия път? :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #74 -: Септември 30, 2011, 12:58:16 pm »
Анели, ти ли меткаш таро ?
Винаги съм имала желание да се нуча, но кога ли ще дойде и това време.

От три години, стана случайно. С Плутон на АСЦ ми трябва и нещо окултно ;D
Винаги съчетавам астроогията с Тарото, досега съм няала случай да правя хороскоп и да не хвърля и Тарото да доуточнявам.