Tornquist, да задам и аз един въпрос /макар че и в моята главица се въртят много повече/ 
Ще има ли нов мъж в живота ми скоро?
"Колелото на съдбата" е първата карта в това гледане. По принцип гледайки картите и подредбата им, си мисля, че излишно се панираш. Тази първа карта по принцип означава, че това, което се случва с теб е до някаква степен предопределено от съдбата, а реално възможностите, които имаш са по-големи, от това, което мислиш или виждаш. Следващата карта е обърната седмица чаши. Позицията на картата се отнася до естеството на препятствията или събитията, които биха могли да ти помогнат, относно твоя проблем. В случая тази карта я тълкувам като желанието ти да имаш някого до себе си, но ще добавя и че според мен може би си склонна да бъдеш с някого, колкото да не си сама, което картата ти препоръчва да не правиш ако е вярно. Така или иначе е добре да не даваш много воля на поривите си, породени от самотата. Следващата карта е обърнат "Крал на чашите". Картата и позицията й се свързват с две неща - загуба и очевидното от изображението - мъжка фигура. Предполагам това се отнася до връзка с човек, който те е наранил и може би заради това в момента изпитваш чувство на предаденост и несправедливост. Ако това е така, то картата те съветва да сложиш настрана миналото и да забравиш, защото позицията на картата се отнася до най-доброто, което можеш да направиш в момента за себе си. Следващата карта е обърната осмица жезли. Тази карта, в това положение се свързва с ревност и противоречия, свързани в тази област. Ако трябва да я свържа с предната, то според мен се дразниш от това, че човекът, който те е предал е щастлив. Ако е така то и тази карта те съветва да оставиш нещата в миналото и да се интересуваш само от себе си. Картата, показваща тенденциите на събитията, предстоящи да се случат, е деветка пентакли. Първо, картата се свързва с материялизирането на копнежите на питащия, второ аз я свързвам със съвет за благоразумие и преценка на нещата. Ако трябва да я свържа с останалите карти, то тази отново навежда на същото, което съветва и седмицата чаши. Следващата карта, свързана директно със сигнафикатора/въпроса е "Кралица на мечовете". Буквалното значение на картата е женска тъга, а както съм писал и в предишните си постове - мечовете по принцип символизират лошата страна в отношенията между хората. Предполагам тябва да свържа картата с раздяла и тъгата от нея (предполагам тази карта потвърждава края на връзката, загатнат от "Крал на чашите"). Идеята, която внушава картата е първо да се справиш с емоциите и да изчистиш съзнанието си, за да можеш да продължиш напред и да постигнеш това, което искаш. Следващата карта, която в повечето случаи не разглеждам, е свързана с обкръжението на питащия. В случая споменавам за нея, защото тя е "Паж на мечовете". Очевидното от изображението е мъжка фигура, а това, че пажът е на мечовете, тълкувам като представяне на въпросната мъжка фигура, внесена и от другите карти. Значението на картата се свързва с нетактичност и напррегнатост. По-смело твърдение е, че ако тябва да интерпретирам в комбинация от другите карти, то този мъж целенасочено те дразни по някакъв начин. Излишно е да казвам, че ако е така, то картата съветва да спреш да отдаваш значение на нещата, свързани с този човек. Предпоследната карта е четворка мечове. Позицията на картата се отнася до страховете и надеждите, а значението й буквално го тълкувам като страх от самотата, което според мен е възможния двигател на действията, които седмицата чаши и деветката пентакли, те съветват да не правиш. Последната карта е обърната "Асо мечове". Цялостното значение на тази карта, се свързва с кулминацията във всичко свързано с любовта и живота. Предполагам картата достатъчно говори сама за себе си. Това, че е обърната може да се свързва и със зачеване, което комбинирано с останалите значения, може да се тълкува, че с евентуалната ти нова любов, може да следва и дете.