Здравей Гост

Браковете в натала

• 34 Отговора
  • 8308 Прегледи
Браковете в натала
« -: Юли 29, 2011, 10:50:44 am »
Момичета, кокичета,
Имам едно питане...
Браковете в натала се броят 1 брак - 7 дом, 2 брак - 9 дом, 3 брак - 11 дом , НО...
Подписа ли наричаме бракуване или съжителството ???
И какво правим ,когато с един и същи човек имаме два подписа както аз с първия ми съпруг ???
Него само в 7 дом ли го гледаме или и 9 също ?

Re: Браковете в натала
« Отговор #1 -: Юли 29, 2011, 11:25:58 am »
Давам един пример от Марион Марч и Джоан Макевърс за омъжването на Натали Ууд отново за първия си съпруг Робърт Уагнър.
 "Връщането към предишния партньор или любовник се подсказва от Сатурн. Сатурн е в нейния 7-ми дом. Той прави тригон с Меркурий в 11-ти дом, домът който показва 3-тия партньор. Не всеки, който има Сатурн в 7-ми, се жени повторно за първия си партьор, но в случая с Натали този аспект показва възможност за такова събитие".

« Отговор #2 -: Юли 29, 2011, 11:33:27 am »
Давам един пример от Марион Марч и Джоан Макевърс за омъжването на Натали Ууд отново за първия си съпруг Робърт Уагнър.
 "Връщането към предишния партньор или любовник се подсказва от Сатурн. Сатурн е в нейния 7-ми дом. Той прави тригон с Меркурий в 11-ти дом, домът който показва 3-тия партньор. Не всеки, който има Сатурн в 7-ми, се жени повторно за първия си партьор, но в случая с Натали този аспект показва възможност за такова събитие".

До тук добре, ама моя Сатурн не е в 7 дом...
Пускам карта

« Отговор #3 -: Юли 29, 2011, 11:42:54 am »
Добре де,
то независимо какви са показателите за подпис с първия, въпроса ми е пак ли в 7 дом да го търсим така наречения първи ?
При Натали Ууд май има брак след първия с друг мъж, то това означава ли че за третия брак нищо че е с първия мъж, трябва да се гледа 11 дом?
Е те това питам  ::) ::) ::)

« Отговор #4 -: Юли 29, 2011, 11:46:57 am »
Управител на 7 дом на купсидата на 11 дом  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 29, 2011, 11:47:20 am »
За първи брак гледам 7-ми дом, за втори брак-9-ти, за 3-ти 11-ти, за 4-ти 1-ви , за 5-ти 3-ти....Но винаги гледам и упр.на 7-ми....
В твоя случай Елфидка , аз бих гледала 7-ми + 9-ти ....,

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юли 29, 2011, 11:48:44 am »
 :thinking: :thinking: :thinking: добре де ако Сатурн е на асц.? и упр. на 7-ми е на к12 (от към 11) това означава безбрачие или късен брак?! ;D

« Отговор #7 -: Юли 29, 2011, 11:51:15 am »
За първи брак гледам 7-ми дом, за втори брак-9-ти, за 3-ти 11-ти, за 4-ти 1-ви , за 5-ти 3-ти....Но винаги гледам и упр.на 7-ми....

Значи ,
за първия ми мъж гледаме 7 и 9 , а за втория 11 дом ????
Интересно става....
И какво сега за третия мъж ще гледаме 1 дом така ли ? Евентуално.......

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юли 29, 2011, 11:57:46 am »

Значи ,
Интересно става....

Аз винаги гледам аспекти към упр.на 7-ми дом...+ дома на съпруга по ред....В твоя случай подписа с един и същи мъж два пъти е 7 дом + 9 ти..
Нали говорим за брак все пак.... :)

« Отговор #9 -: Юли 29, 2011, 12:10:55 pm »

Пускам карта

Момичета аз го разбирам, че дават само пример със Сатурн защото той случайно е в седми дом, иначе не е сигнификатор на повторни и потретни женитби.

« Отговор #10 -: Юли 29, 2011, 12:19:20 pm »

Значи ,
Интересно става....

Аз винаги гледам аспекти към упр.на 7-ми дом...+ дома на съпруга по ред....В твоя случай подписа с един и същи мъж два пъти е 7 дом + 9 ти..
Нали говорим за брак все пак.... :)

Хм да.........
Ясно

« Отговор #11 -: Юли 29, 2011, 12:20:11 pm »
Елфи ти трябва да си много красива с Венера на асц в лъв?

« Отговор #12 -: Юли 29, 2011, 12:21:32 pm »

Пускам карта

Момичета аз го разбирам, че дават само пример със Сатурн защото той случайно е в седми дом, иначе не е сигнификатор на повторни и потретни женитби.
Аз пък до тук разбрах че е нужен аспект на У7 със Сатурн, защото Сатурн е кармата , а тя не се изчиства лесно.

« Отговор #13 -: Юли 29, 2011, 12:23:00 pm »
Елфи ти трябва да си много красива с Венера на асц в лъв?

Ха ти ме разсмя, ще те черпя едно да знаеш.
Това за красотата и Венера на АЦ е легенда, ако знайш какъФ крокодил съм .......
« Последна редакция: Юли 29, 2011, 12:26:12 pm от elfidka »

« Отговор #14 -: Юли 29, 2011, 12:24:53 pm »
Управител на 7 дом на купсидата на 11 дом  ;D

Х :33:а,    ей сега те утепах

Ти какво намекваш  ?