Давам един пример от Марион Марч и Джоан Макевърс за омъжването на Натали Ууд отново за първия си съпруг Робърт Уагнър. "Връщането към предишния партньор или любовник се подсказва от Сатурн. Сатурн е в нейния 7-ми дом. Той прави тригон с Меркурий в 11-ти дом, домът който показва 3-тия партньор. Не всеки, който има Сатурн в 7-ми, се жени повторно за първия си партьор, но в случая с Натали този аспект показва възможност за такова събитие".
За първи брак гледам 7-ми дом, за втори брак-9-ти, за 3-ти 11-ти, за 4-ти 1-ви , за 5-ти 3-ти....Но винаги гледам и упр.на 7-ми....В твоя случай Елфидка , аз бих гледала 7-ми + 9-ти ....,
Цитат на: Марая в Юли 29, 2011, 11:47:20 amЗа първи брак гледам 7-ми дом, за втори брак-9-ти, за 3-ти 11-ти, за 4-ти 1-ви , за 5-ти 3-ти....Но винаги гледам и упр.на 7-ми....В твоя случай Елфидка , аз бих гледала 7-ми + 9-ти ....,Значи ,за първия ми мъж гледаме 7 и 9 , а за втория 11 дом ?Интересно става....И какво сега за третия мъж ще гледаме 1 дом така ли ? Евентуално.......
Цитат на: doraraikov в Юли 29, 2011, 11:25:58 amДавам един пример от Марион Марч и Джоан Макевърс за омъжването на Натали Ууд отново за първия си съпруг Робърт Уагнър. "Връщането към предишния партньор или любовник се подсказва от Сатурн. Сатурн е в нейния 7-ми дом. Той прави тригон с Меркурий в 11-ти дом, домът който показва 3-тия партньор. Не всеки, който има Сатурн в 7-ми, се жени повторно за първия си партьор, но в случая с Натали този аспект показва възможност за такова събитие".До тук добре, ама моя Сатурн не е в 7 дом...Пускам карта
Цитат на: elfidka в Юли 29, 2011, 11:51:15 amЦитат на: Марая в Юли 29, 2011, 11:47:20 amЗа първи брак гледам 7-ми дом, за втори брак-9-ти, за 3-ти 11-ти, за 4-ти 1-ви , за 5-ти 3-ти....Но винаги гледам и упр.на 7-ми....В твоя случай Елфидка , аз бих гледала 7-ми + 9-ти ....,Значи ,за първия ми мъж гледаме 7 и 9 , а за втория 11 дом ?Интересно става....И какво сега за третия мъж ще гледаме 1 дом така ли ? Евентуално.......Аз винаги гледам аспекти към упр.на 7-ми дом...+ дома на съпруга по ред....В твоя случай подписа с един и същи мъж два пъти е 7 дом + 9 ти..Нали говорим за брак все пак....
Цитат на: elfidka в Юли 29, 2011, 11:33:27 amЦитат на: doraraikov в Юли 29, 2011, 11:25:58 amДавам един пример от Марион Марч и Джоан Макевърс за омъжването на Натали Ууд отново за първия си съпруг Робърт Уагнър. "Връщането към предишния партньор или любовник се подсказва от Сатурн. Сатурн е в нейния 7-ми дом. Той прави тригон с Меркурий в 11-ти дом, домът който показва 3-тия партньор. Не всеки, който има Сатурн в 7-ми, се жени повторно за първия си партьор, но в случая с Натали този аспект показва възможност за такова събитие".До тук добре, ама моя Сатурн не е в 7 дом...Пускам картаМомичета аз го разбирам, че дават само пример със Сатурн защото той случайно е в седми дом, иначе не е сигнификатор на повторни и потретни женитби.
Елфи ти трябва да си много красива с Венера на асц в лъв?
Управител на 7 дом на купсидата на 11 дом