Здравей Гост

Да бъдеш почтен в един непочтен свят - все едно да плюеш срещу вятъра

• 33 Отговора
  • 6565 Прегледи

Всички ние сме част от този свят и този резултат сме го постигнали....... заедно :(
[quote/]
 E  точно с това не съм съгласна :)
Личи си кой гледа много телевизия, както Марая беше писала в един пост, няма да цитирам, че не помня дословно,
но проблемите ни идват от това, че се чувстваме виновни. Виновните се опитват да ни изкарат виновни. И не знам по каква причина повечето хора се чувстват виновни, дори защото са живи.   Е благодаря, но не желая да се чувствам виновна за неетичното поведение на една част от населението на земята. Мога да поема отговорност единствено и само за мои деяния, това ми стига. Ако повечко хора са като мен ще е чудесно си мисля.
Времето за сън свърши, но не съм сигурна, че аз мога да разбудя някой, слаба ми е свирката. Темата може да обсъждаме много време, но едва ли ще има ефект  :)
п.с. Нямам намерение да обиждам никой ::) просто споделих мое виждане.
Deter,с кое не си съгласна?И мен ли имаш в предвид,като казваш,че си личи кой гледа много телевизия?Ако е така,значи грешиш!Напоследък изобщо не ми остава време за телевизия  :) И много се радвам,че с едно мое изречение,с едничка моя мисъл съм провокирала такива размисли у теб.Нима не съм права,като казвам,че всеки един от нас,със своето действие или бездействие,проектира околния свят?А и ти самата,като си мислиш,че ти е слаба свирката,ако вземеш да се понапънеш малко,току-виж засвирила по-силно.Но и това е въпрос на лично желание.И други като теб,като решат,че са им слаби свирките.........концерта няма да се състои  :)

*

Dhalia

Не искам да развалям седянката, но във форум за астрология и то в раздел астрология, а не раздел лафче и общи приказки, да си говорите за телевизия ми се струва крайно неподходящо. Поне админа да премести темата, където й е мястото.

*

Неактивен Deter

• 201
 Кarizma, ще ми се да ти отговоря, но няма нужда да си четкам Егото  :)