Здравей Гост

Прогресии

• 121 Отговора
  • 31796 Прегледи
Re: Прогресии
« Отговор #75 -: Декември 20, 2011, 07:59:00 pm »
Торони верно е че няма много движение в хороскопа ти,
освен че догодина наи малко две от твоите роднини ще забременеят. :805m:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #76 -: Декември 20, 2011, 08:14:09 pm »
след около 2 години,ще се влюбиш ;) и ще се обвърщеш сериозно,а може човекът да е доста по-възрастен от теб.
« Последна редакция: Декември 20, 2011, 08:17:49 pm от santaFe »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #77 -: Декември 20, 2011, 08:20:01 pm »

Доби, това с роднините моля те сподели откъде го вадиш  :umnik: :844:

« Отговор #78 -: Декември 20, 2011, 08:30:50 pm »

Аз работя с Наибод ключ, и тя има натална луна в 4 дом тригон с транзит плутон в 8 дом (роднини), и натална луна секстил с дирекция плутон. :1006:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #79 -: Декември 20, 2011, 08:38:02 pm »

Аз работя с Наибод ключ, и тя има натална луна в 4 дом тригон с транзит плутон в 8 дом (роднини), и натална луна секстил с дирекция плутон. :1006:

:clap:  Благодаря, аз малко друга логика потърсих след това ти мнение, но определено мисля, че твоята отвсякъде е издържана и правилната ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #80 -: Декември 20, 2011, 08:51:55 pm »
         Хмм, а аз все продължавам да си мисля, че тази прогресивна Луна в 9и няма как да не фокусира енергия към събития, когато тригонира AC-то и Уран-а в 5-и натален ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #81 -: Декември 20, 2011, 11:35:46 pm »
Работя с програмата на Доби...от скоро... :) Бих казала , че е изключителна...Ползвам определени мидпойнти...,не всичко...Навивам го...да направи нещо и по въпроса с основните астъероиди....Юнона, Церера, Веста..Палада...Няма друг космобиолог в България...освен него... :-* И той знае , че аз си го обичам и ценя много...
Другите програми с които работя са три...НО ЕДНАТА Е НА РУМЕН КОЛЕВ И Е МНОГО СПЕЦИАЛНА...По нищо не отстъпва на космобиологията...ПРИМАРНИ ДИРЕКЦИИ.../наричам я висш пилотаж/...
Когато напаснеш събития и установиш , че двете програми го потвърждават,то...знаеш , че е безсмислено да пускаш Янус и астроурд... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #82 -: Декември 21, 2011, 08:35:23 am »
вчера писах, за първи път отворих програмата на Астрофеникс и бях очарована, (Марая поне си знае, че на програми много, много не вярвам ;) ), тълкуванията са просто идеални като за астро-софтуер... астероидите са черешката..., а за МП ...  :x_94: ами те при мен са едни спагети и са малко леко объркващи кой кой е, но и дори при тази кашичка пак се ориентирах  ;)

« Отговор #83 -: Декември 21, 2011, 02:51:57 pm »

Здравейте,
Това е моята натална карта с прогресии към днешна дата. Нищо особено не ми се случва напоследък -само сиво ежедневие. Моля Ви, ако някой вижда нещо интересно да го сподели.
Благодаря. ;D

Прогресивна Луна във Водолей в 9и и нищо интересно чак се очудвам  ??? И този прогресивен Марс върху IC и да няма никакво движение и енергия, хмм  ::)
            Сподели какво разбираш под сиво ежедневие все пак за да почнем отнякъде  ;D
Благодаря на всички, които се включиха за моята карта.
Под сиво ежедневие разбирам-работа-у дома-деца- пак работа и т.н.
През Юни т.г имах ингрес в Дева/Риби на 3/9 прогр. домове, което се отрази в допълнителна писмена работа, с която ме затрупаха.Колкото до любовта- преживях я драматично в началото на 2009 г.(дирекционна Луна съвпад с нат. Уран). Беше изпепеляващо, но не искам да се връщам там.Млади роднини нямам(да забременяват ми е мисълта) ;D
след около 2 години,ще се влюбиш ;) и ще се обвърщеш сериозно,а може човекът да е доста по-възрастен от теб.

Това е добре !!!!
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #84 -: Декември 21, 2011, 03:04:52 pm »
Торони,
Кажи нещо за ПР.Луна във водолей? ::)

« Отговор #85 -: Декември 21, 2011, 03:12:52 pm »
Торони,
Чаках я с нетърпение( прогр. Луна в 8дом в Козирог ми вгорчи живота). Усещам я спокойно и без излишни емоции.Може би защото сега е в 9ти дом и се занимавам и с ежедневно помагане на сина ми(11 г.)  особено по математика. Нещо материално не я усещам много положително, но пък понеже съм непоправим оптимист-вчрвам, че ще дойдат по-добрите времена :)
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #86 -: Декември 21, 2011, 03:16:16 pm »
Торони,
Чаках я с нетърпение( прогр. Луна в 8дом в Козирог ми вгорчи живота). Усещам я спокойно и без излишни емоции.Може би защото сега е в 9ти дом и се занимавам и с ежедневно помагане на сина ми(11 г.)  особено по математика. Нещо материално не я усещам много положително, но пък понеже съм непоправим оптимист-вчрвам, че ще дойдат по-добрите времена :)

Разби ме козирогатата прогресивна...Ояаквам след няколко месеца да излезе и влезе във Водолей.... ;D При мен обаче това ще се случи във втори натален...

« Отговор #87 -: Декември 21, 2011, 03:22:32 pm »
Торони,

Разби ме козирогатата прогресивна...Ояаквам след няколко месеца да излезе и влезе във Водолей.... ;D При мен обаче това ще се случи във втори натален...

Току-виж ти изпаднали внезапни печалби отнякъде,а и вероятно ще ти олекне откъм строги мисли :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #88 -: Декември 21, 2011, 03:24:33 pm »
Торони,

Току-виж ти изпаднали внезапни печалби отнякъде,а и вероятно ще ти олекне откъм строги мисли :)

Амин дай боже.... :-*..,че ме съсипа....Опищях орталъка от нея... ;D

*

akruks

« Отговор #89 -: Декември 23, 2011, 12:29:42 am »
Разби ме козирогатата прогресивна...
Ами не вярвам единствено това, че прогресивната луна е козирог да причинява дискомфорт- при всички положения са замесени други фактори...
при мен е в козирог от февруари- действително ми разказаха играта в личен план тогава, но има много други аспекти, които напълниха горчивата чаша- например нептун и марс дирекция са били в съвпад с пр. луна в 1-вия градус на козела, сатурн дирекция квадратира пр. луна и съвпада с наталната, тр. СЛВ съвпада с пр. луна, тр. плутон също и всичко това в 4-ти дом, а месец по-късно като се включи и тр. овенски уран с квадрата, направо бях нокаут - сега ми е смешно, как съм си скубала косите заради грешките на някои заблудени душици  :41: :85: :798m: