Здравей Гост

Прогресии

• 121 Отговора
  • 31794 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Прогресии
« Отговор #90 -: Декември 23, 2011, 01:27:27 am »
Разби ме козирогатата прогресивна...
Ами не вярвам единствено това, че прогресивната луна е козирог да причинява дискомфорт- при всички положения са замесени други фактори...
при мен е в козирог от февруари- действително ми разказаха играта в личен план тогава, но има много други аспекти, които напълниха горчивата чаша- например нептун и марс дирекция са били в съвпад с пр. луна в 1-вия градус на козела, сатурн дирекция квадратира пр. луна и съвпада с наталната, тр. СЛВ съвпада с пр. луна, тр. плутон също и всичко това в 4-ти дом, а месец по-късно като се включи и тр. овенски уран с квадрата, направо бях нокаут - сега ми е смешно, как съм си скубала косите заради грешките на някои заблудени душици  :41: :85: :798m:

Е налага се да ми повярваш.... ;D...Никакви други индикации....само това говедо...как ще го изтърпя още 3 месеца... :o

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #91 -: Януари 13, 2012, 10:20:13 am »
какво мислите за прог. секстил Марс- н. Меркурий? (60,13) и прог. Венера пак сесктил към нат. Меркурии (60,37)? ;D сладкодумство или да се заляга на word-a?  ;D ;D е добре де и полусекстил Слънце-Слънце и Тригон прог. Луна-Слънце, кофти е кв. на Венера и Плутон, ама то от тез измъкване няма :)))
« Последна редакция: Януари 13, 2012, 10:26:03 am от Fairy »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #92 -: Януари 15, 2012, 08:23:01 am »
какво мислите за прог. секстил Марс- н. Меркурий? (60,13) и прог. Венера пак сесктил към нат. Меркурии (60,37)? ;D сладкодумство или да се заляга на word-a?  ;D ;D е добре де и полусекстил Слънце-Слънце и Тригон прог. Луна-Слънце, кофти е кв. на Венера и Плутон, ама то от тез измъкване няма :)))

Да, прогресивна Венера квадрат натален Плутон не е от най-добрите, макар и не винаги да се изразява с пълна сила аспектът  ;D В кой дом е Меркурий и кои домове управлява, Fairy?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #93 -: Януари 15, 2012, 04:16:27 pm »
труден аспект е, но за да е активен мисля, че му трябва доста време (все пак сега прог. Венера, която е ретро 8,47 във водолей, а Плутон на 26,01 във везни :) - все пак при прогресии търсим точни аспекти

а Меркурий (прогресивния вече е направил съвпада с Венера - 0,44гр.), но пък както писах аспектите с прог. Марс и Венера към натален Мерк са интересни ;) в натала меркурии упр. 12 и 9-ти ::) и е в съвпад със Слънце и Уран във втори  ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #94 -: Януари 21, 2012, 12:30:13 pm »
труден аспект е, но за да е активен мисля, че му трябва доста време (все пак сега прог. Венера, която е ретро 8,47 във водолей, а Плутон на 26,01 във везни :) - все пак при прогресии търсим точни аспекти

а Меркурий (прогресивния вече е направил съвпада с Венера - 0,44гр.), но пък както писах аспектите с прог. Марс и Венера към натален Мерк са интересни ;) в натала меркурии упр. 12 и 9-ти ::) и е в съвпад със Слънце и Уран във втори  ::)

Освен сладкодумство, както предполагаш ти аз бих заложил и на някакви известия окоо теб, а защо не и някое пътуване нейде или интересна кореспонденция с някого  ;D

« Отговор #95 -: Януари 29, 2012, 07:47:56 pm »
Какво може да даде,прогресивен МС точен тригон нат плутон ,управител на 5ти дом?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #96 -: Януари 30, 2012, 07:49:15 am »

Освен сладкодумство, както предполагаш ти аз бих заложил и на някакви известия окоо теб, а защо не и някое пътуване нейде или интересна кореспонденция с някого  ;D

да не дърпам дявола за опашката, но наистина се очертават дейности основани най-вече на комуникациите (вече изградени и бъдещи), сладкодумството са приоритетни  :898m:

« Отговор #97 -: Февруари 10, 2012, 10:55:27 am »
Добрее-какво става, ако:
прогр луна секстил нат марс
Прогр марс опозиция нат луна
В нат луната е в края на стрелец,3 дом, марс-в средата на близнаци-9?

« Отговор #98 -: Февруари 10, 2012, 02:55:34 pm »
Бърз въпрос,просто сега тотално се обърках, та прогресиите имат ли отношение с транзитите, може ли прогресивна планета да прави аспект с транзитна?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #99 -: Февруари 10, 2012, 03:08:07 pm »
Бърз въпрос,просто сега тотално се обърках, та прогресиите имат ли отношение с транзитите, може ли прогресивна планета да прави аспект с транзитна?

И бърз отговор - да, аспект може да прави, но въпросът е дали има практическа полза от отчитането и интерпретацията на този аспект. ::) Аз лично не отчитам подобни аспекти. :)

« Отговор #100 -: Февруари 10, 2012, 03:31:31 pm »
мерси  ;) една прогресивна луна и един транзитен сатурн непрекъснато се преследват,та затова беше драмата  ;D

И бърз отговор - да, аспект може да прави, но въпросът е дали има практическа полза от отчитането и интерпретацията на този аспект. ::) Аз лично не отчитам подобни аспекти. :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #101 -: Февруари 10, 2012, 03:33:09 pm »

чакайте малко  ::)
разбира се, че се гледат аспектитие на транзитните планети към прогресивните и към наталните в същото време.
но не всички аспекти са от особено значение, това е друг въпрос..
аз гледам основно твърди аспекти, особено на бавни планети към прогресивни и натални.

« Отговор #102 -: Февруари 10, 2012, 04:34:49 pm »
Антена тъкмо реших, че съм наясно  ::) в крайна сметка има ли съвпад между прогресивна Луна на 23 градуса във везни и транзитен Сатурн на 29 там?

разбира се, че се гледат аспектитие на транзитните планети към прогресивните и към наталните в същото време.
аз гледам основно твърди аспекти, особено на бавни планети към прогресивни и натални.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #103 -: Февруари 10, 2012, 05:02:45 pm »

Антена, аз казах, че аспекти има, но лично аз не ги гледам и изследвам, не ги и интерпретирам. :) Предполагам ти гледаш аспекти на транзитиращите планети след Юпитер или след Сатурн, но аз не ги ползвам тези аспекти към прогресивните планети. Все пак има изключително много прогностични техники, някои основни, както и голям набор от допълващи такива, всеки сам си преценява какво да ползва, кое му допада и в кое вижда полза и може реално да интерпретира...
« Последна редакция: Февруари 10, 2012, 05:15:40 pm от kokolino »

« Отговор #104 -: Февруари 10, 2012, 08:15:16 pm »
"Добрее-какво става, ако:
прогр луна секстил нат марс
Прогр марс опозиция нат луна
В нат луната е в края на стрелец,3 дом, марс-в средата на близнаци"

Понеже никой нищо не каза-да ви кажа аз-леко объркване с кратко пътуване, завършило благоприятно. А относно прогр марс към луната-ще изчакам още малко да видя тенденцията

Много съм нова в материята, ама ми е доста интересно, така че извинявайте, ако ви задавам смешни въпроси :)