Цитат на: proserpina в Август 10, 2011, 07:29:57 pmАбе събитие или енергия или каквото и да било-нищо бе а няма как да не ми е верен часа на раждане в последния градус на Лъв съм не е възможно да съм ДеваАнаретен градус.... Предстои ингрес....Не бързай...А на вътрешно ниво?
Абе събитие или енергия или каквото и да било-нищо бе а няма как да не ми е верен часа на раждане в последния градус на Лъв съм не е възможно да съм Дева
Какво събитие е имало преди 4 месеца?
Цитат на: Марая в Август 10, 2011, 07:52:01 pmЦитат на: proserpina в Август 10, 2011, 07:29:57 pmАбе събитие или енергия или каквото и да било-нищо бе а няма как да не ми е верен часа на раждане в последния градус на Лъв съм не е възможно да съм ДеваАнаретен градус.... Предстои ингрес....Не бързай...А на вътрешно ниво? Поне не съм умопобъркана.Така ми се отрази престоя на Луна 12 дом гадно усещане все едно съм нон стоп пияна и луда и всичко наведнъж.Надявам се да донесе някакво събитие дори и да не е хубаво о тмного време са заседнали едни гадни неща покрай мен да се случва нещо каквото и да било.
Цитат на: Марая в Август 10, 2011, 08:07:35 pmКакво събитие е имало преди 4 месеца? Края на март с големи трудности и спънки продадох наследствен имот.
Цитат на: proserpina в Август 10, 2011, 08:08:10 pmЦитат на: Марая в Август 10, 2011, 07:52:01 pmЦитат на: proserpina в Август 10, 2011, 07:29:57 pmАбе събитие или енергия или каквото и да било-нищо бе а няма как да не ми е верен часа на раждане в последния градус на Лъв съм не е възможно да съм ДеваАнаретен градус.... Предстои ингрес....Не бързай...А на вътрешно ниво? Поне не съм умопобъркана.Така ми се отрази престоя на Луна 12 дом гадно усещане все едно съм нон стоп пияна и луда и всичко наведнъж.Надявам се да донесе някакво събитие дори и да не е хубаво о тмного време са заседнали едни гадни неща покрай мен да се случва нещо каквото и да било.Не ми се иска да ти поправям постовете и молбата ми при цитат да се оглеждаш преди публикацията....
Марая твоята Луна в Козирог ли е в момента.?На мъжа ми е там и му се .....майката.Не че някои неща не си ги заслужава,но му се срина почти зелия живот.Не говоря за личните ни отношения.
Цитат на: proserpina в Август 10, 2011, 08:25:04 pmМарая твоята Луна в Козирог ли е в момента.?На мъжа ми е там и му се .....майката.Не че някои неща не си ги заслужава,но му се срина почти зелия живот.Не говоря за личните ни отношения.Кажи си го както си му е реда...., но неее...аз ще го повторя...ЕБА МИ СЕ МАЙКАТА...СЕСТРО...,ПРОСТО НЕМАМ СИЛИ Като искам да ти кажа , че аз имам силен козирог като дом и ОТЛИЧНА ЛУНА....ВЕРВАЙ МИ - НЕМА ТАКОВА ГОВЕДО!
Естествено , че ще има още нещо....освен ПР.Луна....То е ясно.... Но иначе сюжета ми е много познат....ОТВРАТ Е....ВЯРВАЙТЕ МИ , НИЩО НЕ Е ПО-ГАДНО ОТ САТУРНОВА ЛУНА....
Цитат на: Марая в Август 10, 2011, 08:57:12 pmЕстествено , че ще има още нещо....освен ПР.Луна....То е ясно.... Но иначе сюжета ми е много познат....ОТВРАТ Е....ВЯРВАЙТЕ МИ , НИЩО НЕ Е ПО-ГАДНО ОТ САТУРНОВА ЛУНА....Моята нат Луна е в дома на Козирог Близнаци може и да съм савикнала с козорижката енергия някак си
Цитат на: proserpina в Август 10, 2011, 09:00:37 pmЦитат на: Марая в Август 10, 2011, 08:57:12 pmЕстествено , че ще има още нещо....освен ПР.Луна....То е ясно.... Но иначе сюжета ми е много познат....ОТВРАТ Е....ВЯРВАЙТЕ МИ , НИЩО НЕ Е ПО-ГАДНО ОТ САТУРНОВА ЛУНА....Моята нат Луна е в дома на Козирог Близнаци може и да съм савикнала с козорижката енергия някак сиРазбира се , че е важна фазата , натала...,вагна е декадата в която попада..,дома...ЗА ЛУНАТА Е ВАЖНО ВСИЧКО...ТЯ Е НАЙ-ВАЖНАТА....В КАРТАТА НА ЖЕНИТЕ , А И НА МЪЖЕТЕ.....При мен аспектите от козирог са само тригони и секстили...Първите преобладават...и ти казвам ме разката...ЕДИН ЛОШ АСПЕКТ НЯМА...ЕДИН ЗА ЛЕК....С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТОВА , ЧЕ Е В КОЗИРОГ....