Здравей Гост

Прогресии

• 121 Отговора
  • 31798 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Прогресии
« Отговор #15 -: Август 10, 2011, 08:04:10 pm »
Ето я картата...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Август 10, 2011, 08:07:35 pm »
Какво събитие е имало преди 4 месеца? ::)

« Отговор #17 -: Август 10, 2011, 08:08:10 pm »
Абе събитие или енергия или каквото и да било-нищо бе а няма как да не ми е верен часа на раждане в последния градус на Лъв съм не е възможно да съм Дева

Анаретен градус.... ::) Предстои ингрес....Не бързай...

А на вътрешно ниво? ::)

Поне не съм умопобъркана.Така ми се отрази престоя на Луна 12 дом гадно усещане все едно съм нон стоп пияна и луда и всичко наведнъж.Надявам се да донесе някакво събитие дори и да не е хубаво о тмного време са заседнали едни гадни неща покрай мен да се случва нещо каквото и да било.
« Последна редакция: Август 10, 2011, 08:12:48 pm от Марая »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #18 -: Август 10, 2011, 08:15:29 pm »
Края на март с големи трудности и спънки продадох наследствен имот.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Август 10, 2011, 08:20:45 pm »
Абе събитие или енергия или каквото и да било-нищо бе а няма как да не ми е верен часа на раждане в последния градус на Лъв съм не е възможно да съм Дева

Поне не съм умопобъркана.Така ми се отрази престоя на Луна 12 дом гадно усещане все едно съм нон стоп пияна и луда и всичко наведнъж.Надявам се да донесе някакво събитие дори и да не е хубаво о тмного време са заседнали едни гадни неща покрай мен да се случва нещо каквото и да било.

Не ми се иска да ти поправям постовете и молбата ми при цитат да се оглеждаш ;D преди публикацията....

[/quote]- пиши след този знак...като цитираш....

По въпроса с луната...много е важно , кога ще излезе от 12-ти прогресивен дом....

« Отговор #20 -: Август 10, 2011, 08:20:58 pm »
Края на март с големи трудности и спънки продадох наследствен имот.
При какви аспекти се случи продажбата?
Почина ли някой за да решиш да продаваш?

« Отговор #21 -: Август 10, 2011, 08:22:14 pm »

Не ми се иска да ти поправям постовете и молбата ми при цитат да се оглеждаш ;D преди публикацията....

- пиши след този знак...като цитираш....

По въпроса с луната...много е важно , кога ще излезе от 12-ти прогресивен дом....
[/quote]
Съжалявам не  обръщам внимание не е нарочно

« Отговор #22 -: Август 10, 2011, 08:23:29 pm »

- пиши след този знак...като цитираш....

[/quote]
Сега бе сега излиза на 29 градус Лъв и е на Асц

« Отговор #23 -: Август 10, 2011, 08:25:04 pm »
Марая твоята Луна в Козирог ли е в момента.?
На мъжа ми е там и му се .....майката.Не че някои неща не си ги заслужава,но му се срина почти зелия живот.Не говоря за личните ни отношения.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Август 10, 2011, 08:39:22 pm »
На мъжа ми е там и му се .....майката.Не че някои неща не си ги заслужава,но му се срина почти зелия живот.Не говоря за личните ни отношения.

Кажи си го както си му е реда...., но неее...аз ще го повторя...ЕБА МИ СЕ МАЙКАТА...СЕСТРО...,ПРОСТО НЕМАМ СИЛИ :33:
Като искам да ти кажа , че аз имам силен козирог като дом и ОТЛИЧНА ЛУНА....

ВЕРВАЙ МИ - НЕМА ТАКОВА ГОВЕДО! :( :( :( :'(

« Отговор #25 -: Август 10, 2011, 08:53:47 pm »

Кажи си го както си му е реда...., но неее...аз ще го повторя...ЕБА МИ СЕ МАЙКАТА...СЕСТРО...,ПРОСТО НЕМАМ СИЛИ :33:
Като искам да ти кажа , че аз имам силен козирог като дом и ОТЛИЧНА ЛУНА....

ВЕРВАЙ МИ - НЕМА ТАКОВА ГОВЕДО! :( :( :( :'(
От много години се занимава с каскадиорска дейност по точно с коне не само че изчезна работата му наложи се коня за месо да даде а той вярваше че това е душата ми повече от мен го обичаше.От там нататък всички варианти за някакви доходи ,които винаги ги е имало просто се изпариха във въздуха.Майка му от рак 3 пъти я оперираха,наи близкия му приятел почина,и разни подобно няма да изброявам .Сега се чувства в тотална безисходица .Това се комбинира с Уранова опозиция.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Август 10, 2011, 08:57:12 pm »
Естествено , че ще има още нещо....освен ПР.Луна....То е ясно.... ???
Но иначе сюжета ми е много познат....ОТВРАТ Е....ВЯРВАЙТЕ МИ , НИЩО НЕ Е ПО-ГАДНО ОТ САТУРНОВА ЛУНА....

« Отговор #27 -: Август 10, 2011, 09:00:37 pm »
Но иначе сюжета ми е много познат....ОТВРАТ Е....ВЯРВАЙТЕ МИ , НИЩО НЕ Е ПО-ГАДНО ОТ САТУРНОВА ЛУНА....
Моята нат Луна е в дома на Козирог  Близнаци може и да съм савикнала с козорижката енергия някак си

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Август 10, 2011, 09:05:12 pm »
Моята нат Луна е в дома на Козирог  Близнаци може и да съм савикнала с козорижката енергия някак си

Разбира се , че е важна фазата , натала...,вагна е декадата в която попада..,дома...ЗА ЛУНАТА Е ВАЖНО ВСИЧКО...ТЯ Е НАЙ-ВАЖНАТА....В КАРТАТА НА ЖЕНИТЕ , А И НА МЪЖЕТЕ.....
При мен аспектите от козирог са само тригони и секстили...Първите преобладават...и ти казвам ме разката...ЕДИН ЛОШ АСПЕКТ НЯМА...ЕДИН ЗА ЛЕК....С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТОВА , ЧЕ Е В КОЗИРОГ.... :( ;D ;D

« Отговор #29 -: Август 10, 2011, 09:07:44 pm »

Разбира се , че е важна фазата , натала...,вагна е декадата в която попада..,дома...ЗА ЛУНАТА Е ВАЖНО ВСИЧКО...ТЯ Е НАЙ-ВАЖНАТА....В КАРТАТА НА ЖЕНИТЕ , А И НА МЪЖЕТЕ.....
При мен аспектите от козирог са само тригони и секстили...Първите преобладават...и ти казвам ме разката...ЕДИН ЛОШ АСПЕКТ НЯМА...ЕДИН ЗА ЛЕК....С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТОВА , ЧЕ Е В КОЗИРОГ.... :( ;D ;D
Е при мъжа ми има и квадратура с Уран -виждаш ли че има и по лошо от лошото