Здравей Гост

Прогресии

• 121 Отговора
  • 31786 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Прогресии
« Отговор #30 -: Август 10, 2011, 09:13:49 pm »
Естествено , че ще има още нещо....освен ПР.Луна....То е ясно.... ???
Но иначе сюжета ми е много познат....ОТВРАТ Е....ВЯРВАЙТЕ МИ , НИЩО НЕ Е ПО-ГАДНО ОТ САТУРНОВА ЛУНА....
Моята нат Луна е в дома на Козирог  Близнаци може и да съм савикнала с козорижката енергия някак си

Разбира се , че е важна фазата , натала...,вагна е декадата в която попада..,дома...ЗА ЛУНАТА Е ВАЖНО ВСИЧКО...ТЯ Е НАЙ-ВАЖНАТА....В КАРТАТА НА ЖЕНИТЕ , А И НА МЪЖЕТЕ.....
При мен аспектите от козирог са само тригони и секстили...Първите преобладават...и ти казвам ме разката...ЕДИН ЛОШ АСПЕКТ НЯМА...ЕДИН ЗА ЛЕК....С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТОВА , ЧЕ Е В КОЗИРОГ.... :( ;D ;D
Е при мъжа ми има и квадратура с Уран -виждаш ли че има и по лошо от лошото

Аз не го намирам за лошо точно това...карето или квадратурата...Напротив , то ни държи живи и будни...,дава ни усещане за борба...,мотивира ни към действия....

Да...,не отричам , че Урановата опозиция е трудна...Но сега след години , когато е преминала искам да ти кажа , че това е един изпълнен с динамика и тръпка период...,които си струва да бъде изживян....

Я да му видя картата на мъжа ти.... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #31 -: Август 10, 2011, 09:16:14 pm »
Когато пр ми луна е била в козирог, 12- ти нат. е имала квадрат към нат слънце; тр. сатурн в 7-ми, близо до нат луна; тр уран опозиция нат луна..; обърнати лунни възли спрямо наталните..; слънчево затъмнение върху нат венера и южен възел..
Периода беше свързан с едно емоционално разочарование..

Но въпреки всичко мисля, че аспектите към слънцето ги усещам, като по-неприятни..

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #32 -: Август 10, 2011, 09:21:15 pm »
опс грешка - не са били обърнати лунните възли, а са дублирали наталните..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Август 10, 2011, 09:27:09 pm »
опс грешка - не са били обърнати лунните възли, а са дублирали наталните..

Никога не е сама...ПР.Луна....,никога...Страшен фар е ...,сякаш осветява бурното море на картата....Готова съм с материала за знаците скорпион, стрелец и кози рог....От тук я изследвам...,ама както си му е реда с всички детайли...,до минимални подробности....Все пак Сатурн е в каре с нат.Мерк и нодалната ос....
Със сигурност мога да кажа , че степента на проява е най-силна...там където ЛУНАТА НЕ СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ...,ТАМ КЪДЕТО НЕ И ПОЗНАТО ОНОВА КОЕТО ОЛИЦЕТВОРЯВА.... :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #34 -: Август 10, 2011, 09:44:03 pm »
Какво събитие е имало преди 4 месеца? ::)
Края на март с големи трудности и спънки продадох наследствен имот.
При какви аспекти се случи продажбата?
Почина ли някой за да решиш да продаваш?
Реших да продам имота при опозиция на транзитен Юпитер към Луната, но после Сатурн образува несъвпад с Венерата ми за първи път и нещата се проточиха. Горе долу 6 мес. след това го продадох при квадратура на Уран към Нептун и квадратура на Хирон към наталното му положение. Прогресивната Луна тогава е образувала тригон със Слънцето...

« Отговор #35 -: Август 10, 2011, 10:22:49 pm »
Но иначе сюжета ми е много познат....ОТВРАТ Е....ВЯРВАЙТЕ МИ , НИЩО НЕ Е ПО-ГАДНО ОТ САТУРНОВА ЛУНА....
Моята нат Луна е в дома на Козирог  Близнаци може и да съм савикнала с козорижката енергия някак си

Разбира се , че е важна фазата , натала...,вагна е декадата в която попада..,дома...ЗА ЛУНАТА Е ВАЖНО ВСИЧКО...ТЯ Е НАЙ-ВАЖНАТА....В КАРТАТА НА ЖЕНИТЕ , А И НА МЪЖЕТЕ.....
При мен аспектите от козирог са само тригони и секстили...Първите преобладават...и ти казвам ме разката...ЕДИН ЛОШ АСПЕКТ НЯМА...ЕДИН ЗА ЛЕК....С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТОВА , ЧЕ Е В КОЗИРОГ.... :( ;D ;D

Аз не го намирам за лошо точно това...карето или квадратурата...Напротив , то ни държи живи и будни...,дава ни усещане за борба...,мотивира ни към действия....

Да...,не отричам , че Урановата опозиция е трудна...Но сега след години , когато е преминала искам да ти кажа , че това е един изпълнен с динамика и тръпка период...,които си струва да бъде изживян....

Ще лягам  скапана съм
Мъжа ми е роден на 22.10.1970   02.00 Шумен но за часа му не съм сигурна дали е съвсем точен.
Ако държиш на карта утре ще кача
Лека нощ на съфорумците!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #36 -: Август 10, 2011, 10:25:02 pm »
Лека Прозерпина и на теб...Благодаря ти!
Ще чакам картата...-утре.... ;)

« Отговор #37 -: Август 11, 2011, 07:42:31 pm »

« Последна редакция: Август 11, 2011, 07:45:16 pm от proserpina »

« Отговор #38 -: Август 11, 2011, 07:46:48 pm »
Ето я картата на мъжа ми

« Отговор #39 -: Август 11, 2011, 07:54:01 pm »
Ето и прогресиите

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #40 -: Август 11, 2011, 07:58:48 pm »
Добре , де....дай ми и натала...Нали искам да разгледам за да си направя извода.... :P ;D

« Отговор #41 -: Август 11, 2011, 08:51:14 pm »
Добре , де....дай ми и натала...Нали искам да разгледам за да си направя извода.... :P ;D
В по предния пост е наталната.Дори без да искам я качих 2 пъти

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Август 11, 2011, 09:19:55 pm »
В по предния пост е наталната.Дори без да искам я качих 2 пъти

Супер...,видях , че два пъти я качи...Но какво от това...,важно е , че я качи.... :P ;D

« Отговор #43 -: Август 11, 2011, 11:23:09 pm »
 :)Здравейте всички,
аз съм нова тук и ,като по "поръчка" попадам на тази дискусия,която страшно ме развълнува вчера,когато си погледнах Прогресивната карта.Който има желание може да ми помогне да разтълкувам следните аспекти-Венера съвпад с Алгол  :o в 7 дом Телец,съответно са в опозиция на Луна и Уран/също в съвпад в 12дом Скорпион -почти са до АЦ/.Притеснява ме съвпада С АЛГОЛ И ОПОЗИЦИЯТА МУ С УРАН ???МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ-КАК ГИ ТЪЛКУВАТЕ???

« Отговор #44 -: Август 11, 2011, 11:26:08 pm »
 :)ИЗВИНЕТЕ -пропуснах да дам данните си-21.03.1978 / 20:20 мин.-Бургас...за съжаление не мога да си кача картата.