Здравей Гост

Компромиса - планети , аспекти , домове , знаци...Правят ли повече компромиси ..

• 40 Отговора
  • 7318 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Знам, че я обичаш,  не можеш да не я обичаш, тя е невероятна. За страха не зная... Да не би в предишен живот нещо да ти се  е случило?  А за стиховете... и  аз така!:) 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Знам, че я обичаш,  не можеш да не я обичаш, тя е невероятна. За страха не зная... Да не би в предишен живот нещо да ти се  е случило?  А за стиховете... и  аз така!:)

Не съм стигнала до там...в ре-инкарнациите....Но...ще стигна...Абе...удавена съм от мъж в миналото...с който в момента имам отношения.... :-[...Това видях....при един от сеансите.... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
Изядох един паяк!:) Вбесена на себи си, реших, че ще изям страха  си. Получи ми се!:)

;D ;D ;D...  ::)

*

Неактивен Asya

• 548
Не ти ли идва да му направиш нещо? Братовчедка ми казваше, че по повод на бившия й съпруг един екстрасенс й казал, че го била убила в минал живот по време на война. Но понеже само го  убила и по законен начин, бракът им бил кратък и без особени последствия. Замислих се моя бивш какво ли съм го правила в предишен живот, че издържахме 18 години!  Четох някъде, че когато си изкупиш кармата по отношение на половинките, може и да не  се ангажираш със сериозна връзка и да се чувстваш добре. МОЖЕ БИ ВЕЧЕ СЪМ СЕ РАЗПЛАТИЛА!:)

*

Неактивен luchia

• 114
Четох някъде, че когато си изкупиш кармата по отношение на половинките, може и да не  се ангажираш със сериозна връзка и да се чувстваш добре. МОЖЕ БИ ВЕЧЕ СЪМ СЕ РАЗПЛАТИЛА!:)

На мен тази идея ми е много по сърце. Да си живея живота без половинки, и прочее -инки... Искам да съм си аз - все повече и само аз. (Децата са си в орбита, разбира се...)

Аз за спомените от преди.... "гледах" моята настояща половинка, как частично ми свали кожата - обели я буквално, докато ме изнасилваше.
После не бях на себе си (в реала) дни наред....

*

Неактивен Antena

• 1189
 ::)
това как го видя?
хипноза, медитация или?

*

Неактивен luchia

• 114
това как го видя?
хипноза, медитация или?

С поръчан сън го видях. (т.е. предварително се подготвих/настроих да получа отговор на даден въпрос)
На мен там ми е силата. Разбрала съм го още в детството си. Трябва само да се поставя в нужните условия.

Ама ти не си мисли, че не поставям всичко под съмнение. При всички положения е весело да търсиш аналогии в реалния живот  ;D

« Последна редакция: Август 09, 2011, 11:27:17 pm от luchia »

*

Неактивен tanya

• 917
това как го видя?
хипноза, медитация или?

С поръчан сън го видях. (т.е. предварително се подготвих/настроих да получа отговор на даден въпрос)
На мен там ми е силата. Разбрала съм го още в детството си. Трябва само да се поставя в нужните условия.

Ама ти не си мисли, че не поставям всичко под съмнение. При всички положения е весело да търсиш аналогии в реалния живот  ;D
Тази тема ми е много интересна... Някой спомнял ли си е неща от минали животи и ако *да*, как  ::) Luchia, как стават нещата с поръчания сън  ???

*

Неактивен luchia

• 114
Тази тема ми е много интересна... Някой спомнял ли си е неща от минали животи и ако *да*, как  ::) Luchia, как стават нещата с поръчания сън  ???

Миии.. стават по-лесно /според мен/, отколкото с медитация, холотропно дишане и регресия - поне технически по-лесно...
(макар някои от тези техники да са по-убедителни като резултат)

Когато заспиваш, концентрираш се в-ху даден въпрос, на който искаш да получиш отговор.
Поставяш го и го "оглеждаш" подробно - т.е. представяш си го детайлно във въображението си и ИСКАШ, докато сънуваш да ти се даде отговор.
Можеш да го правиш системно дори и през деня. Да мислиш, да разсъждаваш и да виждаш максимално много страни и аспекти на ситуацията. Така караш подсъзнанието си да работи в определена посока и накрая то "изплюва" заключението.
Това работи ВИНАГИ за въпроси и от реалния ни жовот.

Понякога ми се е случвало, само с достатъчно силна емоция, преживяна дори и за 10 минути, подсъзнанието да се погрижи за мен и после да ми "прожектира" обяснението на ситуацията.
Аз не мисля, че е толкова сложно. Всеки може да получава тази информация. Въпросът е дали е толкова важно за нас.
Защото в крайна сметка миналото няма никакво значение. Ние сме били участници в нещо и то не е било случайно. Да се поставяме в ролята на жертви е глупаво. По-важното е да оценим правилно настоящето, защото само него имаме и само то е важно... за бъдещето  :)

*

Неактивен tanya

• 917
Благодаря! Просто ми е интересно да разбера, какви са ми били отношенията в миналото с хората около мен в настоящето.  :) И да разбера, от къде идват, някои мои подсъзнателни страхове...

*

Неактивен luchia

• 114
Ох.. да - това със страховете е важно. Хубаво е да се разберем с тях за да не ни пречат.
И аз трябва да поработя над някои...  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Миии.. стават по-лесно /според мен/, отколкото с медитация, холотропно дишане и регресия - поне технически по-лесно...
(макар някои от тези техники да са по-убедителни като резултат)

Когато заспиваш, концентрираш се в-ху даден въпрос, на който искаш да получиш отговор.
Поставяш го и го "оглеждаш" подробно - т.е. представяш си го детайлно във въображението си и ИСКАШ, докато сънуваш да ти се даде отговор.
Можеш да го правиш системно дори и през деня. Да мислиш, да разсъждаваш и да виждаш максимално много страни и аспекти на ситуацията. Така караш подсъзнанието си да работи в определена посока и накрая то "изплюва" заключението.
Това работи ВИНАГИ за въпроси и от реалния ни жовот.

Понякога ми се е случвало, само с достатъчно силна емоция, преживяна дори и за 10 минути, подсъзнанието да се погрижи за мен и после да ми "прожектира" обяснението на ситуацията.
Аз не мисля, че е толкова сложно. Всеки може да получава тази информация. Въпросът е дали е толкова важно за нас.
Защото в крайна сметка миналото няма никакво значение. Ние сме били участници в нещо и то не е било случайно. Да се поставяме в ролята на жертви е глупаво. По-важното е да оценим правилно настоящето, защото само него имаме и само то е важно... за бъдещето  :)

Потвърждавам....Много пъти ми се е случвало.... :)...Въпроса е , че не е лесно в началото...Обучила съм едно от децата си...,но то го носи от минал живот...Но в къщи сме ***сънувачи***...цялата къща сънуваме...и част от сънищата развиваме в ежедневието и реалността.... :)

Не съм съгласна изцяло...за настоящето и бъдещето.... :-* ;D..
Ние имаме миналото...върху , което градим настоящето и настоящето върху ,което градим бъдещето...Ние имаме всичко и нищо....,ние дори не принадлежим на себе си..., а на колективния разум и всичко което се случва е негова воля...,защото за ВСЕЛЕНАТА няма минало-настояще-бъдеще...,за нея няма ВРЕМЕ КАТО МЕРНА ЕДИНИЦА... :-*

*

Неактивен luchia

• 114
Е тъй де, тъй...  ;D
Аз се опитах да го кажа според общоприетото разбиране на житие-битието ни  ;)
Права си Марая  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Е тъй де, тъй...  ;D
Аз се опитах да го кажа според общоприетото разбиране на житие-битието ни  ;)
Права си Марая  :-*

ДА! За регистрацията в астросайта...най-вече.... ;D ;D...,за да срещна определени хора....и да посветя на тях определени астрологични изследвания...и да ги оставя за света..., в името на науката...А наред с това да ги приема в душата си....и в сърцето си...

Може би в една тема ще се разпознаеш...ХАРЕСВАМ ТЪРСЕЩИТЕ , ХАРЕСВАМ ТЕЗИ КОИТО УМЕЯТ ДА ПАДАТ И СТАВАТ....

Искам да бъдеш щастлива! И знам ЩЕ БЪДЕШ!....

ВИЖДАМ ГО КАТО КИЛИМЧЕ ПО КОЕТО СТЪПВАШ....И ТОЧНО В ТОЗИ МИГ ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛИШ..... :)

*

Неактивен luchia

• 114
Бъди щастлива и ти!  :)

Благодаря ти за всичко  :kiss2:

И за темата...  ::)
« Последна редакция: Август 10, 2011, 09:54:24 am от luchia »