Тази тема ми е много интересна... Някой спомнял ли си е неща от минали животи и ако *да*, как
Luchia, как стават нещата с поръчания сън 
Миии.. стават по-лесно /според мен/, отколкото с медитация, холотропно дишане и регресия - поне технически по-лесно...
(макар някои от тези техники да са по-убедителни като резултат)
Когато заспиваш, концентрираш се в-ху даден въпрос, на който искаш да получиш отговор.
Поставяш го и го "оглеждаш" подробно - т.е. представяш си го детайлно във въображението си и ИСКАШ, докато сънуваш да ти се даде отговор.
Можеш да го правиш системно дори и през деня. Да мислиш, да разсъждаваш и да виждаш максимално много страни и аспекти на ситуацията. Така караш подсъзнанието си да работи в определена посока и накрая то "изплюва" заключението.
Това работи ВИНАГИ за въпроси и от реалния ни жовот.
Понякога ми се е случвало, само с достатъчно силна емоция, преживяна дори и за 10 минути, подсъзнанието да се погрижи за мен и после да ми "прожектира" обяснението на ситуацията.
Аз не мисля, че е толкова сложно. Всеки може да получава тази информация. Въпросът е дали е толкова важно за нас.
Защото в крайна сметка миналото няма никакво значение. Ние сме били участници в нещо и то не е било случайно. Да се поставяме в ролята на жертви е глупаво. По-важното е да оценим правилно настоящето, защото само него имаме и само то е важно... за бъдещето