Здравей Гост

Целия свят чака на мен....,а аз....мога ли да чакам от някого...дори думичка

• 31 Отговора
  • 6683 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Изпратих  съобщението, преди да съм приключила. Извинявам се за което!:) Моят съвет е да пътуваш или да правиш нещо, което ти доставя удоволствие, за да се помириш със ситуацията. Така ще приемеш по-лесно нещата. Какво ти доставя удоволствие? Подари си го. Когато бях в твоята ситуация, си правих подобни подаръци. Аз обичам да плувам и плувах по 3, дори 4 пъти седмично и така преминах през критичния период. Ти най-добре знаеш какво обичаш. Понякога простите неща ни помагат да оцелелем. И не се ядосвай на детето,  всъщност след нас остават само нещата, които сме правили с любов - като децата.:)Утрото е по-мъдро от вечерта.:)

Бъди БЛАГОСЛОВЕНА! :'( :58:

*

Неактивен Asya

• 548
Марая, децата искат здрава и  СПОКОЙНА  майка. Така ще си им по-полезна. Мисли практично, имаш Луна в Телец!:) И аз имам дете, и аз не се занимавам от добро с астрология, баща ми почина при неизяснени обстоятелства, но  не от естствена смърт.Но.... аз съм жива, за добро или лошо. И щом имам дете, значи трябва. Всички хора понякога бъркат. Това е част от живота. Но той продължава и след нас!  Ще излизам от нета, че утре ставам рано! Изпраштам ти цялата положителна енергия, на която съм способна и ти пожелавам  хубав и дълбок сън! И утре да се събуди едно ново момиче, защото децата му имат нужда него! Лека нощ, Марая!

*

Romantica

Трудно е и е неизбежно! Но нали сме тук, за да научим уроците си. Казват, че всичко на Земята е прекрасно, защото човек може да изпита неща, които никъде другаде не може да понесе във Вселената. И колкото по-рано го осъзнаем, толкова по-добре.

И все пак...
“Колкото по-просветлени ставаме, толкова ни е по-трудно да намерим хора, които да ни разбират. Колкото повече познания постигаме, толкова по-вероятно е да живеем сами.” (Мост през вечността, Ричард Бах)

Мисля си...., че тръгнеш ли по пътя на астрологията, който е дълбок и безкраен е отредено да изпиташ всичко, за да разбереш дали е вярна или не ::)

Оцеляват хората със силен дух и вяра, а съм сигурна, че ти ги имаш и ще успееш :)

Мислите ми са на парцали, ама сигурно е от прогр. Луна, която също е в Козирог \11 h\ ;D

П.П. Може би наистина е време за малко почивка и презареждане на батериите...
« Последна редакция: Август 08, 2011, 10:51:34 pm от Romantica »

*

Неактивен danni

• 477
Ето ме и мен , Марая, както винаги по късните часове...Прочетохме заедно с дъщеря ми темата и сме напълно единодушни, че в момента с теб сме в една и съща ситуация....Но изход има...спокойно, с добра дума, с много вяра и надежда че лошия период ще отмине и след време ще се смеем на това, което сега ни е тревожило толкова силно...не сме в безизходица, имаме възможността да направим избор дали да замълчим, когато сме наранени от близки хора или да им го изкрещим в очите и да си грабнем живота в ръце, за да правим, това което на нас харесва. При мен ситуацията е такава, че всички искат от мен и същевременно ми налагат правила, по които трябва да играя....но нали се сещаш, че аз по чужди правила не играя...правя това което искам и както го искам....И моя съвет е просто избягай от всичко, но не от себе си, прави това което харесва на теб и не се оставяй да бъдеш манипулирана, това е най/важното. Направи така, че да се харесаш на самата себе си и да не ти пука за останалите...Преди време казвах че хората около мен гледат на мен само като на голяма банкнота...отдавна дадох да се разбере, че такива около мен не ВИРЕЯТ...Вземи се в ръце и тегли по една.... на всичко ;)

*

Неактивен tanya

• 917
Марая, Бог ни праща толкова изпитания, колкото сме в състояние да понесем.  :) Ти имаш изключителна интуиция - послушай сърцето си и то няма да те подведе.... След всяка буря изгрява слънце..  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая, Бог ни праща толкова изпитания, колкото сме в състояние да понесем.  :) Ти имаш изключителна интуиция - послушай сърцето си и то няма да те подведе.... След всяка буря изгрява слънце..  :-*

Знаеш ли Танче...има една книга***Чучулигата***- Рашат Нури е автора...Чела съм я като тинейджърка...Там съм прочела едно изречение , което вече 30г...е спътник в живота ми....***Ако 15 дни от месеца са тъмни , то другите 15 са светли***...,при мен обаче е Много тъмно...,вероятно е на разсъмване.... :) ;)
Първото изречение от поста ти ми напомня за Ванга...Едно време се тръшках и питах...защо, защо на мен...,а тя ми отговаряше: Колкото повече Бог те обича , толкова повече изпитания ти дава!-, но само той знае колко можеш да понесеш...***...Наричаш го интуиция...,може - не знам...,за Ванга беше канал....и теле-мост....,но той е отворен за хората...,за мен се изискват усилия колкото за 20 хороскопа...Защото съм пристрастена...,абе какво ти ги обяснявам тия работи , като слънцето ти е в/у моята луна.... ??? ::) ;D...Ми БОЛИ МЕ...ПРОСТО МЕ БОЛИ...И ЗА СВЕТА И ЗА МЕНЕ СИ И ЗА ЛЮБИМИЯ МЪЖ И ЗА ДЕЦАТА МИ...И ЗА ГЛАДНИТЕ В АФРИКА И ЗА БИТКИТЕ ЗА ВЛАСТ И ТЕРИТОРИИ...НО НАЙ-МНОГО МЕ БОЛИ ЗА НЕВЕЖИТЕ...ОНЕЗИ ПРИ КОИТО ЛИПСВА НАМЕРЕНИЕТО...ДА РАЗВИЯТ ДУХОВНОСТ...ОТ ТЯХ ИДВАТ БЕДИТЕ НА СВЕТА.... :'(

БЛАГО-ДАРЯ ТИ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ! :-* :58:

Марая, аз не съм по дългите приказки  :-[ Но ще ти кажа само едно - за кртакото време, за което съм във форума, усетих помощта ти, усетих те като силна жена, готова да помага на всеки, ти се раздаваш за хората...Забелязала съм, че именно на добрите хора се изпращат най-много изпитания, но ти си силна и ще се справиш! След лошото винаги идва добро, това е истината! Горе главата! :)

*

Неактивен luchia

• 114
Марая... аз пък си мисля, че хич нямаш нужда ПРОСТО от утехи/съвети ...  ;D ;)
Да не би за 1-ви път в живота ти да е тъмно и да не би за 1-ви път в живота ти да е трудно?!
Точно пък на теб НЕ вярвам, че не знаеш - вътре в себе си, че и този път ще излезеш на светло и че ще БЪДЕ както е добре за теб и тия, които обичаш.
Ти ЗНАЕШ.

Говорим си....   Е, все пак има някакъв терапевтичен ефект де...   ;)

:kiss2:
« Последна редакция: Август 09, 2011, 10:28:37 am от luchia »

Марая, не те познавам добре, но знам, че си силна жена, но колкото и да сме силни най-боли от думите и делата на близките хора, децата, най-вече..
Не ме бива много със съвети, но съм сигурна, че дълбоко в себе си знаеш какво трябва да се направи. Понякога не астрологията, а сърцето дава най-точния "съвет".
Само помни, че най-важна е любовта, когато става въпрос за децата и любимите ни хора..
 :-* :-* :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Истината е една....,в мига в който децата намерят мъже...и тези мъже са пухльовци.../нещо м/у п******А И МУХЛЬО/....нещата стават страшни....
Ето това е лошо...Внимавайте на какви мъже ще попаднат дъщерите Ви....щото просто е страшно....И ПЪРВО ГЛЕДАЙТЕ БАЩИТЕ НА ЗЕТЬОВЕТЕ.... :'( :'(.....

*

Неактивен xtz

• *
  • 11
Истината е една....,в мига в който децата намерят мъже...и тези мъже са пухльовци.../нещо м/у п******А И МУХЛЬО/....нещата стават страшни....
Ето това е лошо...Внимавайте на какви мъже ще попаднат дъщерите Ви....щото просто е страшно....И ПЪРВО ГЛЕДАЙТЕ БАЩИТЕ НА ЗЕТЬОВЕТЕ.... :'( :'(.....

Както винаги си права  :-* Опитът винаги е за предпочитане  ;D

Всички сме заблудени понякога, но всичко е до време, идва някой квадрат и променя ситуацията :)

А в днешно време е ужасно трудно да се срещне "свестен" мъж.. Къде отидоха мъжете, онези истинските!?  ::)

Аз никога не се притеснявам за теб, винаги ЗНАМ, че при теб нещата се оправят  :-* Ти си оптимист и очаквай само хубави неща  :-*

Изпращам хиляди усмивки на теб и щерката  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая, не те познавам добре, но знам, че си силна жена, но колкото и да сме силни най-боли от думите и делата на близките хора, децата, най-вече..
Не ме бива много със съвети, но съм сигурна, че дълбоко в себе си знаеш какво трябва да се направи. Понякога не астрологията, а сърцето дава най-точния "съвет".
Само помни, че най-важна е любовта, когато става въпрос за децата и любимите ни хора..
 :-* :-* :-*

Благодаря за мнението.... :-*...Знам, за съжаление знам....,но в мига е трудно.... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая... аз пък си мисля, че хич нямаш нужда ПРОСТО от утехи/съвети ...  ;D ;)
Да не би за 1-ви път в живота ти да е тъмно и да не би за 1-ви път в живота ти да е трудно?!
Точно пък на теб НЕ вярвам, че не знаеш - вътре в себе си, че и този път ще излезеш на светло и че ще БЪДЕ както е добре за теб и тия, които обичаш.
Ти ЗНАЕШ.

Говорим си....   Е, все пак има някакъв терапевтичен ефект де...   ;)

:kiss2:

Ти къде се губиш? ::) :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Както винаги си права  :-* Опитът винаги е за предпочитане  ;D

Всички сме заблудени понякога, но всичко е до време, идва някой квадрат и променя ситуацията :)

А в днешно време е ужасно трудно да се срещне "свестен" мъж.. Къде отидоха мъжете, онези истинските!?  ::)

Аз никога не се притеснявам за теб, винаги ЗНАМ, че при теб нещата се оправят  :-* Ти си оптимист и очаквай само хубави неща  :-*

Изпращам хиляди усмивки на теб и щерката  :P

Мерси....Прегръщам те.... :-* :-*

*

Неактивен luchia

• 114

Ти къде се губиш? ::) :-*

На море  >:(.... колкото да посъберем малко вируси и да им берем ядове сега...  :91:

Не знаех, че казусът ти е с половинката на някоя от русалките...
Права си, че бащата на 'зетя' е прекрасен индикатор. При мен нагледният пример с моята 'половинка' е още по-зловеща комбинация - същински бащичко е, но е взел и агресивноста/неуравновесеноста на МАМА ...

Но са ти умнички децата. Просто и те трупат опит - се ла ви!
Стискам палци и ако мога с нещо да помогна - тук съм.  :-*