Марая, Бог ни праща толкова изпитания, колкото сме в състояние да понесем.
Ти имаш изключителна интуиция - послушай сърцето си и то няма да те подведе.... След всяка буря изгрява слънце.. 

Знаеш ли Танче...има една книга***Чучулигата***- Рашат Нури е автора...Чела съм я като тинейджърка...Там съм прочела едно изречение , което вече 30г...е спътник в живота ми....
***Ако 15 дни от месеца са тъмни , то другите 15 са светли***...,при мен обаче е Много тъмно...,вероятно е на разсъмване....

Първото изречение от поста ти ми напомня за Ванга...Едно време се тръшках и питах...защо, защо на мен...,а тя ми отговаряше:
Колкото повече Бог те обича , толкова повече изпитания ти дава!-, но само той знае колко можеш да понесеш...***...Наричаш го интуиция...,може - не знам...,за Ванга беше канал....и теле-мост....,но той е отворен за хората...,за мен се изискват усилия колкото за 20 хороскопа...Защото съм пристрастена...,абе какво ти ги обяснявам тия работи , като слънцето ти е в/у моята луна....

...Ми БОЛИ МЕ...ПРОСТО МЕ БОЛИ...И ЗА СВЕТА И ЗА МЕНЕ СИ И ЗА ЛЮБИМИЯ МЪЖ И ЗА ДЕЦАТА МИ...И ЗА ГЛАДНИТЕ В АФРИКА И ЗА БИТКИТЕ ЗА ВЛАСТ И ТЕРИТОРИИ...НО НАЙ-МНОГО МЕ БОЛИ ЗА НЕВЕЖИТЕ...ОНЕЗИ ПРИ КОИТО ЛИПСВА НАМЕРЕНИЕТО...ДА РАЗВИЯТ ДУХОВНОСТ...ОТ ТЯХ ИДВАТ БЕДИТЕ НА СВЕТА....

БЛАГО-ДАРЯ ТИ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ!