Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75521 Прегледи
Re: Транзити и събития
« Отговор #60 -: Юни 25, 2011, 11:24:10 pm »
Я погледни Юнона..къде ти е била по време на брака..., Сатурн как я е аспектирал и в твоята и в неговата карта... ::)
Наистина много интересно и стана  :o
Моята Юнона е на 1 гр. в скорпи, а неговата на 16 в Лъв.
По време на запознанството ни Сатурн е бил на 24 в Рак. После следва квадратура с моята - нищо не се е случило, но периода когато е правила съвпад с беговата бяхме разделени, в наш си стил - живеехме заедно, но бяхме скъсали - не ме питай как става това  ::) ::) ::)  Нещо като сега  :tongue2:
Брака ни беше слючен при точен съвпад на Сатурна с АЦ то ми, а и Венерата знаеш е там с градус разлика.

При него интересно че първия му брак е бил сключен при опозиция на Сатурн с Юноната му .

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #61 -: Юни 26, 2011, 01:55:11 pm »
С две думи...има аспект към юнона....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #62 -: Юни 29, 2011, 03:08:58 pm »
Искам да споделя нещо, което сигурно и на вас ви е направило впечатление - при възрастните, транзитите на Марс рядко водят до значими събития. Защо обаче на децата им е толкова трудно да се справят с Марсовата енергия?  :( Наблюдавам сина ми - винаги, когато Марс образува съвпад, опозиция или квадратура с АСЦ, Слънцето или Луната, се чувства неразположен, става нервен, вдига температура и повръща. Той е Близнак, снощи си заспа нормално, нищо му нямаше, но по едно време се събуди и рев, рев до сутринта. При него Слънцето и съвпада Луна/ АСЦ участват в Тао квадрат със Сатурн, та сигурно и това е от значение - Марс задейства целия Тао квадрат

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #63 -: Юни 29, 2011, 03:12:11 pm »
Искам да споделя нещо, което сигурно и на вас ви е направило впечатление - при възрастните, транзитите на Марс рядко водят до значими събития. Защо обаче на децата им е толкова трудно да се справят с Марсовата енергия?  :( Наблюдавам сина ми - винаги, когато Марс образува съвпад, опозиция или квадратура с АСЦ, Слънцето или Луната, се чувства неразположен, става нервен, вдига температура и повръща. Той е Близнак, снощи си заспа нормално, нищо му нямаше, но по едно време се събуди и рев, рев до сутринта. При него Слънцето и съвпада Луна/ АСЦ участват в Тао квадрат със Сатурн, та сигурно и това е от значение - Марс задейства целия Тао квадрат

И при възрастните е така...Не случайно някои астролози използват Марс по транзити при ректификация на рождената карта.
По време на транзит на Марс към основна констелация в картата ние сме предразположени към определени негови поведенияяя, а как да ги различим и какви са те ...зависи от мястото и диспозитора на Марс в натала... ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #64 -: Юни 29, 2011, 03:47:34 pm »
Благодаря  :) Неговия Марс е в заточение в Телец, че и в 4 дом... Ясно...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #65 -: Юни 29, 2011, 03:52:11 pm »

Би могла да се опиташ да неутрализираш това поведение на Марс , чрез Венерината енергия...Или с две думи...тъй като знака е Телец , да го изведеш сред природата , да му направиш един хубав чай от Венерини билки...,да поставиш красив предмет до леглото му или да му дадеш с две думи любов ....,която сигурна съм даваш..,но така да я дадеш ...че да изглежда красиво.... :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #66 -: Юни 29, 2011, 03:57:18 pm »

Би могла да се опиташ да неутрализираш това поведение на Марс , чрез Венерината енергия...Или с две думи...тъй като знака е Телец , да го изведеш сред природата , да му направиш един хубав чай от Венерини билки...,да поставиш красив предмет до леглото му или да му дадеш с две думи любов ....,която сигурна съм даваш..,но така да я дадеш ...че да изглежда красиво.... :)
Благодаря, Марая за съвета! Той между другото е роден със съвпад на Марс и Венера в Телец. Ти направо ме срази  :) Как не съм се сетила  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #67 -: Юни 29, 2011, 04:10:13 pm »

Благодаря, Марая за съвета! Той между другото е роден със съвпад на Марс и Венера в Телец. Ти направо ме срази  :) Как не съм се сетила  :-[

Прекалено лесно...Този съвпад е от положителен , по простата причина , че Венера е на трон , а Марс е в опозиторния си знак и е в заточение...Неговата енергия тук е по-слаба и е в баланс поради наличието на тронова планета...В този ред на мисли това е ахилесовата планета в хороскопа...Нужна е трансформация /естествен обител на скорпиона/ , за да покаже най-добрите си качества и умения...

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,159.0.html

виж това... ;) :)

*

Romantica

« Отговор #68 -: Юли 14, 2011, 12:11:28 pm »
Днес се сбъдна едно много искано от мен желание :)

Гледам само най-точните транзити към момента:
тр. Плутон квадрат 0°07 нат. Слънце; секстил 2°20 нат. Меркурий; съвпад 2°09 Нептун;
тр. Уран съвпад 1°22 нат. Слънце; съвпад 1°18 нат. Юпитер; съвпад 1° ПФ;
тр. Юпитер секстил 1°23 АС;
тр. Нептун съвпад 2°21 нат. Венера;
тр. СЛВ съвпад 2°11 нат. Сатурн;
тр. Хирон съвпад 0°03 нат. Луна, съвпад 0°36 АС.
тр. Марс съвпад 0° нат. Хирон;
тр. Лилит съвпад 1° нат. Венера;
тр. Сатурн съвпад 0° нат. Прозерпина;
« Последна редакция: Юли 14, 2011, 12:18:48 pm от Romantica »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #69 -: Юли 14, 2011, 01:38:22 pm »
Приеха ли те? ;D

*

Romantica

« Отговор #70 -: Юли 15, 2011, 01:21:00 am »
Да, Марая! Точно това, което исках  :)

http://www.youtube.com/watch?v=13AIM3pTjqE

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #71 -: Юли 15, 2011, 01:32:01 am »
Да, Марая! Точно това, което исках  :)

http://www.youtube.com/watch?v=13AIM3pTjqE

Една добра новина за сайта и мен! ;D
Много се радвам....знаех си...,но въпреки всичко е новина!
Ми на хайр да е...и много сбъднати мечти да донесе...

Да чуя специалността...,а ти се върни в първите ми прогнози...дали тук или в другия сайт....не е важно...,да в другия са.... ;D

*

Romantica

« Отговор #72 -: Юли 15, 2011, 01:51:04 am »
Мерси, дай Боже :) Специалността е психология ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #73 -: Юли 15, 2011, 02:22:32 am »
Мерси, дай Боже :) Специалността е психология ;)

Да...сега си спомням...Много неща.... ;D Така е трябвало да бъде...
ИМАМ КАЧЕСТВО- НЕ СЪМ ЗЛОПАМЕТНА...ЗАБРАВЯМ И ПРОДЪЛЖАВАМ...
ИСКАМ ВСИЧКИ ХОРА ДА СА ТАКА...КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ...
 ;D ;D ;D КОЙ БЕШЕ ПОЕТА...-НИКОЛА ВАПЦАРОВ!

Да...всичко ще бъде наред...,но ти нма да завършиш образованието си в Б-я...,а в чужбина...И моя свидетел е ЧИЧКО ГУГЪЛ...
ТОЙ ЩЕ ПРОИЗНЕСЕ ПОСЛЕДНАТА ДУМА...ЗАЩОТО ТАЗИ СТРАНИЦА ЩЕ ОСТАНЕ В НЕГОВАТА ПАМЕТ....И В ТВОЯТАА!

ЧЕСТИТО РОМАНТИКА! :-*

http://www.youtube.com/watch?v=me1EAmxfoLw&feature=player_embedded#at=61
« Последна редакция: Юли 15, 2011, 02:34:17 am от Марая »

*

Romantica

« Отговор #74 -: Юли 16, 2011, 05:53:37 pm »
Много съм ти благодарна, Марая  :)

Засега ми се вижда невъзможно да уча в чужбина, прекалено скъпо е, нямам достатъчни финанси, за да си го позволя. А по програма за обмен на студенти Еразъм не бих тръгнала, дори я наричат вече Оргазъм  :57:

А ако някой ден съдбата реши да ни срещне на живо - имаш специална почерпка от мен :58: