Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75624 Прегледи
Re: Транзити и събития
« Отговор #150 -: Октомври 09, 2012, 10:05:35 am »
Не е изключено да започнеш работа... Въпреки квадрата с луна и марс.. Юпитер прави сходящ тригон със Сатурн..който мунданно все пак управлява 10ти дом.
Мисля, че на Юпитер тригон Меркурий ще си доста по-удовлетворена.. Юпитер екзалтира в рак..транзитира през 10тия ти дом и прави тригон към меркурий натален който управлява МЦ и АСЦ.. Предстои ти и секстил от сатурн към натални луна и марс..

Всъщност когато Юпитер е в тригон с Меркурий може би ще имам резултат, така като гледам не е много като знам от кога чакам :)
От 2 години и повече чакам да се освободи тази длъжност. Шефката ми каза все пак да се подготвям и утре ще ме изпитва, но не се знае вече 1 месец стана :(

Благодаря за отговора, Марайче! Стискай палци утре :*
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 10:34:41 am от norkata »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #151 -: Октомври 09, 2012, 10:34:30 am »
Да, според мен сама ти ще се чувстваш по-добре...
Транзитен Сатурн съвпад Меркурий вече ще имаш някаква стабилност..доста повече увереност, постоянство.. Сатурн е хубава планета:) Дава толкова колкото си заслужил... Ще полагаш основи...определено:)
Мисля, че те чакат добри събития от тук насетне  :)

« Отговор #152 -: Октомври 09, 2012, 10:39:49 am »
Транзитен Сатурн съвпад Меркурий вече ще имаш някаква стабилност..доста повече увереност, постоянство.. Сатурн е хубава планета:) Дава толкова колкото си заслужил... Ще полагаш основи...определено:)

Ако знаеш колко си права, както винаги де :) Вярно е, че напоследък започвам да добивам увереност, утвърждавам се в службата и го усещам, стабилност - чувствам я също... Положих доста усилия да се подготвям за новата позиция без да съм сигурна, че ще съм аз. Много ти благодаря още веднъж за помощта и добрите новини :*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #153 -: Октомври 09, 2012, 06:01:55 pm »

Ще стискам! :-*

« Отговор #154 -: Октомври 10, 2012, 07:29:41 am »

Благодаря ти :*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #155 -: Октомври 10, 2012, 09:33:05 am »

и от мен имаш едни палци  ;)

« Отговор #156 -: Октомври 10, 2012, 01:20:14 pm »
И така :* Благодаря ви за подкрепата, явно сте стискали много палци, защото се представих добре и по всяка вероятност нещата ще се случат :) Не искам да бъразм да се радвам, но шефката каза че вярва в мен и е сигурна, че ще се справя :)

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #157 -: Октомври 10, 2012, 07:28:17 pm »
Моля ви, хора, да ми отделите малко време и да кажете кога, според вас, е възможно да започна работа по специалността си и да срещна човек до себе си :( Да ви кажа - вече съм се отчаяла и в двете насоки...

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #158 -: Октомври 18, 2012, 12:42:08 pm »
Много моля за мнения :-[

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #159 -: Октомври 18, 2012, 05:57:56 pm »
а да ви попитам какво бихте казали за съвпад тр. Сатурн и Юпитер? (Сатурн упр. 4-ти дом и по натал е в съвпад с асц. -Венереа - двамацата знаете са сложни....) Юпитер е упр. на 3-ти натален..

« Отговор #160 -: Октомври 19, 2012, 07:36:12 am »
а да ви попитам какво бихте казали за съвпад тр. Сатурн и Юпитер? (Сатурн упр. 4-ти дом и по натал е в съвпад с асц. -Венереа - двамацата знаете са сложни....) Юпитер е упр. на 3-ти натален..
Дава солидни основи на всичко започнато - аз го имам същия аспект :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #161 -: Октомври 19, 2012, 06:39:28 pm »
дано защото ми намирисва на ново място за реализация ;D - всъщност действието в първи дом ...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #162 -: Октомври 23, 2012, 07:41:43 pm »
ами да попитам и аз :) подобно на Норката съм пред нов избор...

днес ходих на едно интервю за смяна на работата от по-малка към по-голяма фирма... на този етап интервюто мина доста добре, другия месец на 100% ще се знае отговора. Как мислите? Разбира се въпросите са свързани и с "бившите", как виждате периода ...

« Отговор #163 -: Май 22, 2013, 06:50:54 pm »

Е, днес ми съобщиха, че съм са дошолни от мен и отивам за още 2-3 години по заместване в друг клон :)
Ето и натал с транзити за 10.06, понеже около тази дата ще се местя и ще подписвам новия договор :)
« Последна редакция: Май 26, 2013, 05:08:19 pm от norkata »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #164 -: Май 27, 2013, 12:01:56 pm »
         Нора, всичко ще е Ок с този нов договор... или дори да не е ще имаш много добри предпоставки за положителна тенденция в работата си през предстоящите месеци.