Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75555 Прегледи
Re: Транзити и събития
« Отговор #165 -: Май 27, 2013, 09:49:47 pm »
Много ти благодаря Коколино :) и аз така чувствам нещата, мненията на шефовете също са такива. А и тва струпване на Луна, Слънце, Венера, Юпитер и Меркурий, някои в съвпад с МЦ мисля, че е достатъчно показателно :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #166 -: Май 28, 2013, 12:20:38 pm »
Много ти благодаря Коколино :) и аз така чувствам нещата, мненията на шефовете също са такива. А и тва струпване на Луна, Слънце, Венера, Юпитер и Меркурий, някои в съвпад с МЦ мисля, че е достатъчно показателно :)

Е то на всеки се случват бързи транзити през 10-и дом (визирам Луна, Слънце, Венера, Мерк).. това означава ли, че би имал професионални успехи според теб... ::)
            Несериозно би било ако по това си правя изводите аз...  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #167 -: Май 28, 2013, 06:10:40 pm »
е всички тези бързите и юпитер..

при мен юпитер през МЦ винаги дава много промени и то положителни..   ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #168 -: Май 28, 2013, 09:55:24 pm »

И при мен, Антена, транзитният Юпитер през 10-и, където помежду другото е и ситуиран наталният Юпитер, ми носи положителни промени. Ама тук като изброявах транзитите в предходния си пост не споменах Юпитер...  ;)

« Отговор #169 -: Май 29, 2013, 09:20:11 am »

И при мен, Антена, транзитният Юпитер през 10-и, където помежду другото е и ситуиран наталният Юпитер, ми носи положителни промени. Ама тук като изброявах транзитите в предходния си пост не споменах Юпитер...  ;)

Аз като ги изброявах :) имах предвид, че освен Юпитер,към момента на подписване на договора и преместването са се скупчили всички около него :) което малко увеличава положителното решаващо значение на съвпада на Юпитер :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #170 -: Май 30, 2013, 08:45:56 pm »

разбрахме се, мисля че и тримата говорим за едно и също нещо :)