Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75483 Прегледи
Re: Транзити и събития
« Отговор #30 -: Юни 22, 2011, 03:14:00 pm »
Не виждам сериозни сътресения в картата ти по-скоро от пролетта на другата година.... ::)

Дано да виждаш как възирвам с новата си любов  :tongue2:

Догодина булка...по догодина люлка.... :19: :57:
Пак ще раждаш.... ::)

Я не се е****й с мене  :96:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Юни 22, 2011, 03:16:39 pm »
Не виждам сериозни сътресения в картата ти по-скоро от пролетта на другата година.... ::)

Я не се е****й с мене :96:

На бас! Хващаш ли се.... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #32 -: Юни 22, 2011, 03:21:01 pm »
ами че то след пренасяне на ново-откритата планета (поне за тази, която се сетих  :2345:) няма начин да няма люлка  ;D

« Отговор #33 -: Юни 22, 2011, 03:23:31 pm »

Я не се е****й с мене :96:

На бас! Хващаш ли се.... ::)

Хващам се, що не. То аз да не съм луда ?????
Единствения период в живота ми през който бях зависима от мъж / и не видях хубаво/  беше по време на майчинството, та кажи ми защо да си причинявам това отново ?  :33:

« Отговор #34 -: Юни 22, 2011, 03:26:27 pm »
ами че то след пренасяне на ново-откритата планета (поне за тази, която се сетих  :2345:) няма начин да няма люлка  ;D

Аааааааа.... :91:

Ще ви кажа аз на вас двете с Марая
 :96:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Юни 22, 2011, 03:35:05 pm »
Говори си....,не ми пречиш.... :P ;D
Аз знам....каквото и да ми кажеш...знам , че става дума за люлка.... ;D

« Отговор #36 -: Юни 22, 2011, 03:51:59 pm »
Ще видим .......

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #37 -: Юни 22, 2011, 04:17:21 pm »

Аааааааа.... :91:

Ще ви кажа аз на вас двете с Марая
 :96:

аз напълно те подкрепям ако нямаш желание де... аз за второ поне докато Сатурн не мине около Слънце не го планирам... пфу и за мен майчинството не е от най-забавните периоди, поне в дадени отношения...  ;D

ако не люлка поне да е изложба а?

« Отговор #38 -: Юни 23, 2011, 12:07:12 pm »

аз напълно те подкрепям ако нямаш желание де... аз за второ поне докато Сатурн не мине около Слънце не го планирам... пфу и за мен майчинството не е от най-забавните периоди, поне в дадени отношения...  ;D

ако не люлка поне да е изложба а?

Мъжете се изкелеферчиха, та за това няма раждаемост. След родилния период е един от най-трудните в живота на една жена,  и е логично да се очаква подкрепа в многоликите ѝ форми, но мъжете точно тогава решават че са постигнали всичко с теб и те оставят на самотек в стил НАНКАЙ МАМО В ТОЛА СТАЯ, АЗ НАВЪН ЩЕ ПОИГРАЯ...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #39 -: Юни 23, 2011, 12:54:41 pm »
има нещо, по-скоро си мислят "тя ми е в кърпа вързана заради детето" - той сигурно за това моя изцъкли едни крокодилски като му заявих, че не съм го изритала до сега заради моите родители, а не детето  ;D (на вас поне не е нужно да ви обяснявам... то на картата ми го пише с големи букви към кой имам респект и уважение и към кой не  ;))
но тези номера "на вън съм" не минават за дълго при мен - да ходи, където ще и да прави каквото иска, стига да не засяга чуждо его :))), щото Венера е вярна в козирог, но пък има Плутон във квадрат  :72:

между впрочем, малко преди (то още като влезе в 12-ти Сатурн) имах едни неприлични предложения.. от да го наречем разгонен чичко, благоразумно предпочетох да не се впускам в излишни главоболия (пък и явно не видях никаква файда от тази ситуация -  :57:), но никога не е късно да се стане за резил :)))))

« Отговор #40 -: Юни 23, 2011, 01:05:13 pm »
Феъри, дреме ти на шушулката....просто не те е изкефил доетатъчно, за да се получи нещо.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #41 -: Юни 23, 2011, 01:24:36 pm »
Феъри, дреме ти на шушулката....просто не те е изкефил доетатъчно, за да се получи нещо.

разбира се, а и да не забравяме, че когато има опция нещо да се жертва (дори и да не се случи) трябва винаги да си даваме сметка за цената и дали тя си струва  ;D  :P ..... какво казахте за 4-та плочка  :13: :haha:

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #42 -: Юни 25, 2011, 02:07:07 pm »
Транзитиращите Сатурн, Уран, Нептун и Плутон остават доста дълго в домовете. Искам да попитам, кога следва събитие по дом - когато планетата е активирана чрез транзит или прогресия? Чела съм, че понякога дори и транзитите на Слънцето могат да доведат до събитие в дома, в който се намира планетата. Например сега Уран транзитира през моя 1 дом - кога да очаквам някаква промяна?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #43 -: Юни 25, 2011, 02:20:08 pm »
Транзитиращите Сатурн, Уран, Нептун и Плутон остават доста дълго в домовете. Искам да попитам, кога следва събитие по дом - когато планетата е активирана чрез транзит или прогресия? Чела съм, че понякога дори и транзитите на Слънцето могат да доведат до събитие в дома, в който се намира планетата. Например сега Уран транзитира през моя 1 дом - кога да очаквам някаква промяна?

Забелязала съм , че всяка планета може да бъде тригер..,но колкото по-аспектирана е в натала и колкото по-изразена е като енергия интегрирана от индивида...толкова по-голяма е вероятността да даде събитие... ;D

« Отговор #44 -: Юни 25, 2011, 02:39:55 pm »
Лично при мен това е много валидно, защото в картата ми така са застъпени нещата, че ми иде да я сменя. Всеки един транзит е тригер за събитие...и промени...