Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75527 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Транзити и събития
« Отговор #45 -: Юни 25, 2011, 02:46:48 pm »
Лично при мен това е много валидно, защото в картата ми така са застъпени нещата, че ми иде да я сменя. Всеки един транзит е тригер за събитие...и промени...

Това означава силно аспектирана и интегрирана карта...

« Отговор #46 -: Юни 25, 2011, 03:07:41 pm »
Лично при мен това е много валидно, защото в картата ми така са застъпени нещата, че ми иде да я сменя. Всеки един транзит е тригер за събитие...и промени...

Това означава силно аспектирана и интегрирана карта...

Да , за добро или лошо, вес нещо става и нищо не е с голяма трайност, че чак взе да ми писва  :(

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #47 -: Юни 25, 2011, 08:52:55 pm »
Днес цял ден съм се вторачила в картата си и се чудя тия мойте как са го измислили този 17 септември за сватба... Да ви разкажа малко подробности и някой ако обича да ме светне ...Транзитен Сатърн в съвпад с транзитна Юнона в точен съвпад с наталните ми Мерк и Палада във втори дом...като всички те са на 30* от наталния ми Нептун. Транзитен Сатърн образува и точен тригон с натален такъв. Транзитен Хирон е прецизно върху ДЦ...Дирекционен СЛВ е в съвпад с АЦ, като в също време ЮЛВ е в съвпад с транзитен Хирон ....И възлите са директни.... :o Дирекционен Уран е в съвпад със Слънцето ми...Стига толкова за сега

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #48 -: Юни 25, 2011, 09:07:02 pm »
Днес цял ден съм се вторачила в картата си и се чудя тия мойте как са го измислили този 17 септември за сватба... Да ви разкажа малко подробности и някой ако обича да ме светне ...Транзитен Сатърн в съвпад с транзитна Юнона в точен съвпад с наталните ми Мерк и Палада във втори дом...като всички те са на 30* от наталния ми Нептун. Транзитен Сатърн образува и точен тригон с натален такъв. Транзитен Хирон е прецизно върху ДЦ...Дирекционен СЛВ е в съвпад с АЦ, като в също време ЮЛВ е в съвпад с транзитен Хирон ....И възлите са директни.... :o Дирекционен Уран е в съвпад със Слънцето ми...Стига толкова за сега

И в кратце какъв синтез би обобщила Дани? ::)
Класика в жанра е Сатурн и Юнона...За брак се гледа Юнона , а не Венера...

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #49 -: Юни 25, 2011, 09:22:23 pm »
Не знам, Марая...още съм блокирала, но тези съвпади много ме притесняват, защото аз когато съм ядосана казвам нещата и на никого не спестявам мисленето си...Това ми е дефекта...Надявам се да нямам ядове на сватбата, за да мине всичко гладко..., но от сега съм ядосана, че избират място, което на мен не ми допада, избрали са агенция за украсата, която е представила кичозни снимки на украса в сайта си и т.н. Ох не ми се мисли.... :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #50 -: Юни 25, 2011, 09:28:03 pm »
Не мисля , че е лоша датата..с оглед на това , че е голям християнски празник... :)
Агенцията би могла и да бъде сменена..,не е толкова важна украсата в това мероприятие..По-скоро по-важно е , че са взели решение за узаконяване на връзката си и имат своите сериозни отношения към брачната институция...Рядко срещано явление в последните години... ;D
Това е техния ден...и нека е такъв какъвто те го искат... ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #51 -: Юни 25, 2011, 09:37:15 pm »
Права си..., но мен много ме дразни кичът и простотията по сватбите...Преди време дори им бях предложила ако искат и в Париж да се оженят, но да го направят за свое удоволствие, а не защото са длъжни на някого да правят циркове...Не се съгласиха,..моабет трябва да има...ужас...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #52 -: Юни 25, 2011, 09:39:29 pm »
Права си..., но мен много ме дразни кичът и простотията по сватбите...Преди време дори им бях предложила ако искат и в Париж да се оженят, но да го направят за свое удоволствие, а не защото са длъжни на някого да правят циркове...Не се съгласиха,..моабет трябва да има...ужас...

Имаш ли нещо против да им качиш картите в натални карти...Или не ще отворя тема...това е красива тема...струва си... ;) :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #53 -: Юни 25, 2011, 09:41:10 pm »
OK, no utre sutrin, sega se iznizvame s dy6terqta da ve4erqme ne6to morsko navyn...nali vse pak sme na more :-*

« Отговор #54 -: Юни 25, 2011, 09:43:58 pm »

Марая искаш да кажеш тр. Сатурн в аспект Юноната ли ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #55 -: Юни 25, 2011, 09:45:39 pm »

Марая искаш да кажеш тр. Сатурн в аспект Юноната ли ?

Да...,Юнона е показател за брака..,не Венера... ;)

« Отговор #56 -: Юни 25, 2011, 09:47:13 pm »
Съвпад, квадрат или опозе така ли ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #57 -: Юни 25, 2011, 09:52:30 pm »

При квадратура на тр. сатурн има напрежение във връзката , при опозиция  обикновено нещата са сведени до взимане на решение за това ще го бъде ли брка или не...При съвпад имаме узаконяване или приключване...Това е една щриха от картата...

« Отговор #58 -: Юни 25, 2011, 09:55:06 pm »

При квадратура на тр. сатурн има напрежение във връзката , при опозиция  обикновено нещата са сведени до взимане на решение за това ще го бъде ли брка или не...При съвпад имаме узаконяване или приключване...Това е една щриха от картата...

Интересантно  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #59 -: Юни 25, 2011, 09:57:48 pm »
Я погледни Юнона..къде ти е била по време на брака..., Сатурн как я е аспектирал и в твоята и в неговата карта... ::)