Това е един УНИКАЛЕН АСПЕКТ....Един аспект полезен не само в партньорство от интимна гледна точка , а и в чисто приятелски отношения АНИМА-АНИМУС...АНИМУС-АНИМУС...,АНИМА-АНИМА....
Защо? В една от последните ми връзки...всъщност последната мъжа е с аспект Луна съвпад мое Слънце....КРАСИВО Е!
В астросайта...срещнах жена...всъщност тя ме намери НЕЙНО СЛЪНЦЕ съвпад МОЯ ЛУНА....Просто не е връзка....,а повече от разбиране и усещане....
Разбира се , че и в двата контакта има и други аспекти...,но конкретно когато ЛУНАТА Е В СЪВПАД СЪС СЛЪНЦЕТО....Няма 5-6....Има едно усещане за вечност , за разбиране , за усещане..,за емпатия и съпричасност...Има една друга обич...,която няма обяснение...,защото НЕ МОЖЕШ ДА ОБЛЕЧЕШ С ДУМИ ЛЮБОВТА....МОЖЕШ САМО ДА Я СЪБЛИЧАШ ЛЮБОВТА Е ГОЛА....ТЯ ВИНАГИ СЛЕДВА ДА БЪДЕ ГОЛА....
ПОСВЕЩАВАМ ТАЗИ ТЕМА НА ЕДИН МЪЖ И ЕДНА ЖЕНА....
ЕДИНИЯ ЗАКОВА СЛЪНЦЕТО МИ С ЛУНАТА СИ , А ДРУГАТА ЗАКОВА ЛУНАТА МИ СЪС СЛЪНЦЕТО СИ...
ГОРДА СЪМ , ЧЕ ВИ ИМА...,ЧЕ ДИШАТЕ И ТВОРИТЕ...,ЧЕ ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА УСЕЩАМ ПУЛСА ВИ...-ПУЛС НА ВСЕЛЕНАТА....