Здравей Гост

Слънце-Луна съвпад в синастрията

• 42 Отговора
  • 12288 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Слънце-Луна съвпад в синастрията
« -: Август 10, 2011, 12:50:46 am »
Това е един УНИКАЛЕН АСПЕКТ....Един аспект полезен не само в партньорство от интимна гледна точка , а и в чисто приятелски отношения АНИМА-АНИМУС...АНИМУС-АНИМУС...,АНИМА-АНИМА....

Защо? В една от последните ми връзки...всъщност последната мъжа е с аспект Луна съвпад мое Слънце....КРАСИВО Е!

В астросайта...срещнах жена...всъщност тя ме намери НЕЙНО СЛЪНЦЕ съвпад МОЯ ЛУНА....Просто не е връзка....,а повече от разбиране и усещане....

Разбира се , че и в двата контакта има и други аспекти...,но конкретно когато ЛУНАТА Е В СЪВПАД СЪС СЛЪНЦЕТО....Няма 5-6....Има едно усещане за вечност , за разбиране , за усещане..,за емпатия и съпричасност...Има една друга обич...,която няма обяснение...,защото НЕ МОЖЕШ ДА ОБЛЕЧЕШ С ДУМИ ЛЮБОВТА....МОЖЕШ САМО ДА Я СЪБЛИЧАШ ЛЮБОВТА Е ГОЛА....ТЯ ВИНАГИ СЛЕДВА ДА БЪДЕ ГОЛА....

ПОСВЕЩАВАМ ТАЗИ ТЕМА НА ЕДИН МЪЖ И ЕДНА ЖЕНА....
ЕДИНИЯ ЗАКОВА СЛЪНЦЕТО МИ С ЛУНАТА СИ , А ДРУГАТА ЗАКОВА ЛУНАТА МИ СЪС СЛЪНЦЕТО СИ...

ГОРДА СЪМ , ЧЕ ВИ ИМА...,ЧЕ ДИШАТЕ И ТВОРИТЕ...,ЧЕ ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА УСЕЩАМ ПУЛСА ВИ...-ПУЛС НА ВСЕЛЕНАТА....

« Последна редакция: Август 10, 2011, 01:33:58 am от Марая »

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Слънце-Луна съвпад в синастрията
« Отговор #1 -: Август 10, 2011, 01:28:54 am »
Да, силен аспект е това в синастрията..
Както и аспекти към Слънце/Луна
+ Eros и Psyche..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Август 10, 2011, 01:46:44 am »
Да, силен аспект е това в синастрията..
Както и аспекти към Слънце/Луна
+ Eros и Psyche..

Да...,дааа....всички аспекти към светилата и аспект на Сатурн са индикация за много силни отношения....
Изумена съм обаче в хода на годините...когато има прихващане на СЛЪНЦЕ-ЛУНА...ЛУНА-СЛЪНЦЕ.....Просто тук има взаимно допълване...,има нещо...което друг аспект не би могъл да компенсира като чувство и усещане...,като нещо...което се слива..за да продължи в цялото.... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Август 10, 2011, 02:30:56 am »
имам в една синастрия луна секстил слънце, слънце съвпад слънце, но и квадрат луна - луна..,
според теб, това как би могло да се тълкува, не се ли изключват взаимно по някакъв начин тези два аспекта?
« Последна редакция: Август 10, 2011, 02:33:12 am от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 10, 2011, 02:39:37 am »
имам в една синастрия луна секстил слънце, слънце съвпад слънце, но и квадрат луна - луна..,
според теб, това как би могло да се тълкува, не се ли изключват взаимно по някакъв начин тези два аспекта?

Ами....бих казала , че когато енергиите са еднотипни винаги има доза ЕГО...,Когато са противоположни или има мъжко и женско начало говорим за ДЗЕН....

Компенсират се ...при карета, защото има действие и напрежение...За мен в синастрията нещата се степенуват така:

СЪВПАД- НАЙ-СИЛНИЯ АСПЕКТ
ОПОЗИЦИЯ
КВАДРАТУРА
ТРИГОН
Секстила...е доста слаб...,но има и друго...,ако към него има твърд аспект , който участва в конфигурацията....тогава го използвам като показател....

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #5 -: Август 10, 2011, 10:20:52 am »
А считате ли, че сходството също е от значение?  ???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #6 -: Август 10, 2011, 10:42:12 am »
        Даам, определено този аспект е силен съдейки по това, че в синастрията ми с човека с когото съм го имаме  :) :) Определено от момента на запознаването имаше един тип съвсем непринудено усещане към другия, допълване  ::) Направо не мога да се позная, както вече съм споделял сред вас  ;D  ;D

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #7 -: Август 10, 2011, 11:15:10 am »
        Даам, определено този аспект е силен съдейки по това, че в синастрията ми с човека с когото съм го имаме  :) :) Определено от момента на запознаването имаше един тип съвсем непринудено усещане към другия, допълване  ::) Направо не мога да се позная, както вече съм споделял сред вас  ;D  ;D
Какъв е при теб аспекта?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #8 -: Август 10, 2011, 11:56:19 am »
Какъв е при теб аспекта?

Моята Луна е върху Слънцето на моята партньорка  8)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #9 -: Август 10, 2011, 12:01:03 pm »
Какъв е при теб аспекта?

Моята Луна е върху Слънцето на моята партньорка  8)
аха...а за сходството какво мислиш, имаш ли впечатления? Когато едното светило е в дома на управителя на другото :)

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #10 -: Август 10, 2011, 02:17:32 pm »
Аз пък искам да попитам дали имате впечатление кой вариант е по-добър:

- Луната на мъжа в съвпад със Слънцето на жената
или
- Луната на жената в съвпад със Слънце на мъжа

Аз лично гласувам за 2-рия, защото при мен 1-вият не работи добре :(
Или пък не работи заради нещо друго... Знам ли???  :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Август 10, 2011, 02:22:00 pm »
Аз пък искам да попитам дали имате впечатление кой вариант е по-добър:

- Луната на мъжа в съвпад със Слънцето на жената
или
- Луната на жената в съвпад със Слънце на мъжа

Аз лично гласувам за 2-рия, защото при мен 1-вият не работи добре :(
Или пък не работи заради нещо друго... Знам ли???  :'(

И двата варианта са добри...И при двата варианта двете светила допълват цялото и създават усещането за ДЗЕН....
Когато говорим за проблеми във връзката и липса на удовлетворение е най-добре да погледнем собствените си карти и да разберем какво провокира луната....къде е проблема , който засяга дълбоката емоционалност.... ::)

« Отговор #12 -: Август 10, 2011, 03:04:32 pm »
Слънцето на този човек лежи в/у Луната ми, но не чувствам никаква близост, даже обратно - страшно ми е антипатичен и не се разбираме, ама грам (взаимно е)! С малко хора чувствам такова неразбирателство, но просто сякаш не говорим на общ език... Доста странно за аспекта..
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Август 10, 2011, 03:07:35 pm »
Слънцето в съвпад с Луната в синастрия е чудесен, взаимно допълващ се аспект, когато Луната на партньора е добре аспектирана. Когато не е, връзката може да е и доста болезнена. Сякаш Слънцето осветява и изважда на повърхността всички подсъзнателни, неразрешени проблеми на Луната.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Август 10, 2011, 03:16:10 pm »
Слънцето в съвпад с Луната в синастрия е чудесен, взаимно допълващ се аспект, когато Луната на партньора е добре аспектирана. Когато не е, връзката може да е и доста болезнена. Сякаш Слънцето осветява и изважда на повърхността всички подсъзнателни, неразрешени проблеми на Луната.

А Луната попива  настроението на Слънцето. Имам Такива наблюдения, даже и човека със Слънце, да не му е ясно какво точно му е. Луната го усеща и го попива на подсъзнателно ниво .
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.