в натала ми е точно на АС.. странно..
Не бях го разглеждала този астероид, но откривам някои доста интересни съвпадения. Внатала ми е в Дева 6 дом и оформя почти точен голям земен тригон с Юпитер и Венера. Карма на сина ми е съвпад с моята Луна и с Плутон на баща му В момента и Карма, и Юпитер са в съвпад с наталната ми Венера, като активират земния тригон - трябва да се случи нещо съдбовно..
Цитат на: tanya в Август 15, 2011, 04:14:07 pmНе бях го разглеждала този астероид, но откривам някои доста интересни съвпадения. Внатала ми е в Дева 6 дом и оформя почти точен голям земен тригон с Юпитер и Венера. Карма на сина ми е съвпад с моята Луна и с Плутон на баща му В момента и Карма, и Юпитер са в съвпад с наталната ми Венера, като активират земния тригон - трябва да се случи нещо съдбовно.. Нещо ще влезе в дома, ще бъде материализирано.... ...ще направите нещо за детето....
Цитат на: Марая в Август 15, 2011, 04:16:15 pmЦитат на: tanya в Август 15, 2011, 04:14:07 pmНе бях го разглеждала този астероид, но откривам някои доста интересни съвпадения. Внатала ми е в Дева 6 дом и оформя почти точен голям земен тригон с Юпитер и Венера. Карма на сина ми е съвпад с моята Луна и с Плутон на баща му В момента и Карма, и Юпитер са в съвпад с наталната ми Венера, като активират земния тригон - трябва да се случи нещо съдбовно.. Нещо ще влезе в дома, ще бъде материализирано.... ...ще направите нещо за детето.... Направихме нещо за детето - пак се разболя и го водихме по доктори До 2 годишна възраст изобщо, ама изобщо не се е разболявал - не знам, какво му става сега, но за 2 месеца 3, 4 пъти му се възпаляват ушите, натровиха го с тези антибиотици!
Цитат на: tanya в Август 17, 2011, 02:32:58 pmЦитат на: Марая в Август 15, 2011, 04:16:15 pmЦитат на: tanya в Август 15, 2011, 04:14:07 pmНе бях го разглеждала този астероид, но откривам някои доста интересни съвпадения. Внатала ми е в Дева 6 дом и оформя почти точен голям земен тригон с Юпитер и Венера. Карма на сина ми е съвпад с моята Луна и с Плутон на баща му В момента и Карма, и Юпитер са в съвпад с наталната ми Венера, като активират земния тригон - трябва да се случи нещо съдбовно.. Нещо ще влезе в дома, ще бъде материализирано.... ...ще направите нещо за детето.... Направихме нещо за детето - пак се разболя и го водихме по доктори До 2 годишна възраст изобщо, ама изобщо не се е разболявал - не знам, какво му става сега, но за 2 месеца 3, 4 пъти му се възпаляват ушите, натровиха го с тези антибиотици!Танче къде е Сатурн на бебчо?Имаш ли праз лук в къщи? Ако , нямаш отиди и купи....И ще ти кажа какво да направиш!
Таня, вземи праз лук и го нарежи на фини колелца...Направи компрес на ухото...Детето да спи с този компрес.... :)Тази рецепта я имам от Жанга...,на мн.хора е помогнала...вярвам и на теб....