Здравей Гост

Транзит на Карма

• 19 Отговора
  • 4095 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзит на Карма
« -: Август 15, 2011, 03:23:45 pm »
Астероида Карма има своето значение както на небето , така и на земята....

В настоящия момент се намира на 11*41...в знака на Телец...В разходящ съвпад с Юпитер....

Бихте ли споделили нещо свързано с кармични задачки в този период? Къде в картите Ви транзитира?Какво и как аспектира?

Номера на астероида е 3811 в астрокома...

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Транзит на Карма
« Отговор #1 -: Август 15, 2011, 04:05:22 pm »
 ::) в натала ми е точно на АС.. странно..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Август 15, 2011, 04:09:57 pm »
::) в натала ми е точно на АС.. странно..

Следи и казвай.... ;D...

Добра новина е , щом е на АСЦ...Сега е мига да се освободиш от стара и зряла карма.... ;) ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Август 15, 2011, 04:14:07 pm »
Не бях го разглеждала този астероид, но откривам някои доста интересни съвпадения. Внатала ми е в Дева 6 дом и оформя почти точен голям земен тригон с Юпитер и Венера. Карма на сина ми е съвпад с моята Луна и с Плутон на баща му  ??? В момента и Карма, и Юпитер са в съвпад с наталната ми Венера, като активират земния тригон - трябва да се случи нещо съдбовно.. ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 15, 2011, 04:16:15 pm »
Не бях го разглеждала този астероид, но откривам някои доста интересни съвпадения. Внатала ми е в Дева 6 дом и оформя почти точен голям земен тригон с Юпитер и Венера. Карма на сина ми е съвпад с моята Луна и с Плутон на баща му  ??? В момента и Карма, и Юпитер са в съвпад с наталната ми Венера, като активират земния тригон - трябва да се случи нещо съдбовно.. ::)

Нещо ще влезе в дома, ще бъде материализирано.... ???...ще направите нещо за детето....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Август 15, 2011, 04:25:59 pm »

Нещо ще влезе в дома, ще бъде материализирано.... ???...ще направите нещо за детето....
Като стане ще ви информирам  ;) Аз си мислех и за някакво раздвижване в отношенията ми с партньора - нали транзитиращите Карма и Юпитер са в съвпад с Венера  ::) А може да засегне и ценностната ми система или нещо свързано с пари ( във 2-ри дом е ).

« Отговор #6 -: Август 15, 2011, 04:30:22 pm »
В точна опозиция е със СВЛ, 11-ти дом, Везни.
 ???
Транзитира през 5-ти.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #7 -: Август 15, 2011, 04:33:40 pm »
демек е в съвпад с южен възел..  ;)

« Отговор #8 -: Август 15, 2011, 09:58:12 pm »
Имам съвпад на Венера с Карма в 4ти дом  :-[ Kак да го тълкувам?  :)
« Последна редакция: Август 16, 2011, 04:28:24 pm от norkata »

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #9 -: Август 17, 2011, 01:21:33 pm »
При мен е в съвпад на ИЦ,квадрат към Слънце и Сатурн. В момента транзита в 7ми, в разходящ съвпад с натален Сатурн и опозиция на Слънцето, приемам го като край на връзка.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #10 -: Август 17, 2011, 02:32:58 pm »

Направихме нещо за детето - пак се разболя и го водихме по доктори  :( До 2 годишна възраст изобщо, ама изобщо не се е разболявал - не знам, какво му става сега, но за 2 месеца 3, 4 пъти му се възпаляват ушите, натровиха го с тези антибиотици!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Август 17, 2011, 02:40:36 pm »

Направихме нещо за детето - пак се разболя и го водихме по доктори  :( До 2 годишна възраст изобщо, ама изобщо не се е разболявал - не знам, какво му става сега, но за 2 месеца 3, 4 пъти му се възпаляват ушите, натровиха го с тези антибиотици!

Танче къде е Сатурн на бебчо?

Имаш ли праз лук в къщи? ::) Ако , нямаш отиди и купи....И ще ти кажа какво да направиш!

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #12 -: Август 17, 2011, 03:00:18 pm »

Танче къде е Сатурн на бебчо?

Имаш ли праз лук в къщи? ::) Ако , нямаш отиди и купи....И ще ти кажа какво да направиш!
Сатурн му е в Дева, 9 дом, връх на Тао квадрат с Луна / АСЦ  в Стрелец и Слънце в Близнаци. Беше ми писала, че ушите се управляват от Сатурн, но тъй като са две - едното е Луната, другото Слънцето. Колко е буквална астрологията понякога! Като се събуди, ще отидем да купя, че сега няма на кой да го оставя.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Август 17, 2011, 07:54:23 pm »
Таня, вземи праз лук и го нарежи на фини колелца...Направи компрес на ухото...Детето да спи с този компрес.... :)Тази рецепта я имам от Жанга...,на мн.хора е помогнала...вярвам и на теб....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #14 -: Август 17, 2011, 08:51:59 pm »
Таня, вземи праз лук и го нарежи на фини колелца...Направи компрес на ухото...Детето да спи с този компрес.... :)Тази рецепта я имам от Жанга...,на мн.хора е помогнала...вярвам и на теб....
Благодаря ти много, Марая  :-* Ще го направя..