Здравей Гост

Липсата на воля

• 21 Отговора
  • 4367 Прегледи
*

Romantica

Re: Липсата на воля
« Отговор #15 -: Август 23, 2011, 01:20:20 am »
Аз също имам Луна в риби на АС секстил Нептун :)
кафе съм пила най-много 10 пъти през целия си живот и всички ми се чудиха как успявам, защото за да стигна до училище съм ставала всяка сутрин в 5:00ч., алкохол не пия изобщо, въпреки че вкъщи има всякакъв и дядо ми правеше вино, цигари не съм пушила никога (майка ми и баща ми пушеха, но ги отказаха), наркотици, антидепресанти, траквиланти, енергийни напитки също не съм взимала. Т.е. миналата година, когато проявих страничен ефект от едни хормони (неправилно изписани и получих задушаване) личния лекар ми постави инжекция диазепам  ;D
Бях вегетарианка за 1 г., когато бях в 10 клас, постила съм и всякакви ограничения съм си поставяла.
Може би манията ми е да си купувам химикали, моливи, тефтери и книги, но и с това мога да се преборя, ако реша.
Но единственото нещо, с което не мога да се преборя засега е прекалената ми емоционалност >:(

Вярвам, че човек може да се пребори с всичко стига да иска и да има желание!
« Последна редакция: Август 23, 2011, 01:24:20 am от Romantica »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #16 -: Август 23, 2011, 01:30:43 am »
 Ами, цигарите съм ги оставяла , но пак съм ги почвала, само за 3 м. Ами  Нептун  ми е в Скорпион и е в аспект с Луната 100гр. Какво се чудя.?  :: Трудно ::) Да ама май трябва да се отработва това. ;)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #17 -: Август 23, 2011, 12:09:15 pm »
Нептун на края на 5ти дом ми носи блаженството и невъзможноста да се откажа от сладкото и бялото вино.
Цигарите ги оставих и не ми липсват, но пуша с удоволствие, когато съм на сладка приказка с много близки мои приятели. Те (цигарите) са като част от ритуал :)
5тия ми дом е в Скорпион, но дефакто Нептун е накрая - вече в Стрелец.

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #18 -: Август 23, 2011, 12:14:02 pm »
Ако говорим за аспекти луна, плутон, марс, мисля, че предизвикателните аспекти сочат на воля, поне по себе си съм го установила....квадратурата си знае работата....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #19 -: Август 23, 2011, 01:26:58 pm »
Нептун на края на 5ти дом ми носи блаженството и невъзможноста да се откажа от сладкото и бялото вино.
Цигарите ги оставих и не ми липсват, но пуша с удоволствие, когато съм на сладка приказка с много близки мои приятели. Те (цигарите) са като част от ритуал :)
5тия ми дом е в Скорпион, но дефакто Нептун е накрая - вече в Стрелец.
При какви транзити ги остави цигарите  ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #20 -: Август 23, 2011, 07:11:06 pm »
Аз отказах цигарите при  прогресивна Луна в Козирог. Разболях се от грип и много кашлях, просто се отвратих. Оттогава  не ми се е допушвало. Дори ми става гадно, като се пуши около мен.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #21 -: Август 23, 2011, 07:14:32 pm »
Сега моята прогресивна луна е в козирог и аз смятам да ги откажа. Ноооо от смятам до правя го е много време :)