Здравей Гост

Късмета в наталната карта

• 65 Отговора
  • 15909 Прегледи
*

issidorra

Re: Късмета в наталната карта
« Отговор #30 -: Август 25, 2011, 10:55:27 am »
С риск да прозвучи самохвално и да не дърпам дявола за опашката, но и аз си мисля, че имам късмет в живота (като изключим любовта), отдавам го на квадрата Юпитер ( У на 3 и съуправител на 5, намира се и там) и Уран (У 4, находящ се във 2), както и на Венерата в 12 дом, голяма закрилница си ми е  :P

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #31 -: Август 25, 2011, 11:12:57 am »
При мен има съвпад на Юпитер със Регул, та всяко зло винаги е за добро. Мисля, че тя ме пази :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Август 25, 2011, 02:46:37 pm »
С риск да прозвучи самохвално и да не дърпам дявола за опашката, но и аз си мисля, че имам късмет в живота (като изключим любовта), отдавам го на квадрата Юпитер ( У на 3 и съуправител на 5, намира се и там) и Уран (У 4, находящ се във 2), както и на Венерата в 12 дом, голяма закрилница си ми е  :P

Стига де..., и в любовта ще имаш... ;) ;D...Просто не се е появил този , който те заслужава....

*

issidorra

« Отговор #33 -: Август 25, 2011, 03:09:53 pm »

Стига де..., и в любовта ще имаш... ;) ;D...Просто не се е появил този , който те заслужава....

Е...., щом ти казваш, вярвам ти  :-*

« Отговор #34 -: Август 26, 2011, 09:01:57 pm »
Моя Юпи е 12 дом Внера незнам си колко пъти паднала че препаднала а Уран забит в Скорп 3 дом .Късмет в тоя живот няма май да видя .Предсои ми тригон на тр. Уран с Юпи . но не чакам  мищо като не е заложено в нат.карта не се сещам кво може да се случи.
« Последна редакция: Август 26, 2011, 10:42:01 pm от proserpina »

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #35 -: Август 26, 2011, 10:34:54 pm »

Изидора, не се вкарвай във филми, а вземи покажи на светло Венерката си.  :)
Венера в 12 дом е омайваща за противоположния пол. Тук тя е със зарибяващо еротично излъчване. Това е най-опияняващата Венера и съм уверена, че много Марсове са си мечтали и мечтаят за нея.  Внимавай само да не се вържеш в собствения си капан на самосъжаление, че никога няма да срещнеш мъжа на живота ти, защото Венера тук много добре я бива да си мечтае за принцът от приказките и цял живот да търси идеалната любов, която за съжаление не съществува в реалния живот.

Нямаш ли скоро някой транзит, който да я събуди и раздвижи?

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #36 -: Август 26, 2011, 10:46:45 pm »
Моя Юпи е 12 дом Внера незнам си колко пъти паднала че препаднала а Ъран забит в Скорп 3 дом .Късмет в тоя живот няма май да видя .Предсои ми тригон на тр. Уран с Юпи . но не чакам  мищо като не е заложено в нат.карта не се сещам кво може да се случи.

Просперина, с тоя Юпитер в 12 дом би трябвало да си доста толерантна и да помагаш на хората. Моите поздравления!  :)
Венера в 3 дом си е мечта за всички, които желаят да са истински обичани и щастливи в партньорствата си (9 от 7 дом). Дал Господ на всички една третодомна Венера!  :angel:

Не си мисли, че като нямаш нужните аспекти в радикса, които се приемат за късметлийски,  значи нямаш късмет. Гледай картата си като цяло. И още веднъж поздравления за Юпитер и Венера!  :)

« Отговор #37 -: Август 26, 2011, 11:53:46 pm »
Здравей Марая, пиша, защото много ме заинтригува с това...аз имам Уран на Асц., само с меки аспекти, обаче досега никой не ми го е представял в тази светлина....сега като си гледам картата, в един от периодите, когато съм се чувствала на "седмото небе" тр. Юпитер прави съвпад с нат.Плутон в тригон с нат.Венера, а тр.Уран прави опозиция на нат.Юпитер...
Късмета в астрологията се свързва с Юпитер и Венера.... :)...Аз  обаче изследвайки доста карти си мисля , че УРАН...е най-вече отговорен за думата късмет....

Интересно ми е в кои периоди и при какви транзити Ви е срещал късмета.... ::) Къде и през кой дом е бил транзита на Юпитер , Уран, Венера?

Да поговорим за късмета....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #38 -: Август 26, 2011, 11:58:47 pm »
Здравей Марая, пиша, защото много ме заинтригува с това...аз имам Уран на Асц., само с меки аспекти, обаче досега никой не ми го е представял в тази светлина....сега като си гледам картата, в един от периодите, когато съм се чувствала на "седмото небе" тр. Юпитер прави съвпад с нат.Плутон в тригон с нат.Венера, а тр.Уран прави опозиция на нат.Юпитер...
Късмета в астрологията се свързва с Юпитер и Венера.... :)...Аз  обаче изследвайки доста карти си мисля , че УРАН...е най-вече отговорен за думата късмет....

Интересно ми е в кои периоди и при какви транзити Ви е срещал късмета.... ::) Къде и през кой дом е бил транзита на Юпитер , Уран, Венера?

Да поговорим за късмета....

Здравей Слънчогледче... :) И добре дошла!

Аз мисля , че всеки аспект м/у ЮПИТЕР И УРАН...БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ТВЪРД ИЛИ МЕК Е АСПЕКТ НА КЪСМЕТА! И май излиза , че колкото по-твърд , толкова по-голям ;D ;D е късмета...Ех този български език.... ;D...
В кой знак и в коя декада е Уран? ::)

« Отговор #39 -: Август 27, 2011, 12:06:52 am »
Уран е в скорпион 21.55, а Асц съответно в 21.41 градуса....хм само колко добре ми подейства за лека нощ.. :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #40 -: Август 27, 2011, 12:13:21 am »
Уран е в скорпион 21.55, а Асц съответно в 21.41 градуса....хм само колко добре ми подейства за лека нощ.. :P

Радвам се... ;D , че добре ти е подействало...

Доста силна декада -трета...А къде се намира Луната ти? ::) И какъв е аспекта с Уран?

« Отговор #41 -: Август 27, 2011, 09:51:37 am »
Уран е съуправител на Д3,всъщност там имам интерсептиран водолей, дано не обърках термините :-[.Луната е в козирог, а за аспекта с Уран изобщо не му бях обърнала внимание докато не ме попита...полуквадрат, прави и тригон с Юпитер,който е в съвпад с МЦ, моят принц беболино май по наследство си има Юпитер съвпад с Уран в Д10  ::) като го видях в картата му се зачудих какво ли дава това....и ти насочваш мислите ми толкова позитивно, с тази конфигурация трябва да го оставям да се оправя вече сам в живота. ;D Всъщност никога не съм имала късмет от гледна точка на лотарии и т.н. и никога не ме е влечало това. По К.Ръшман бях чела, че за това си трябва аспект между Венера и Юпитер, но се сещам, че тя разглеждаше "пръст на съдбата", което хич не ми стана ясно, това коя точка в картата е? Благодаря ти за вниманието,което ми отделяш Марая, супер ми е интересно и забавно, стига да не досадч с по-елементарни въпроси..астрологията все я чета отзад напред и съм прпоуснала основни термини...

Радвам се... ;D , че добре ти е подействало...

Доста силна декада -трета...А къде се намира Луната ти? ::) И какъв е аспекта с Уран?

*

issidorra

« Отговор #42 -: Август 27, 2011, 09:58:33 am »

Изидора, не се вкарвай във филми, а вземи покажи на светло Венерката си.  :)
Венера в 12 дом е омайваща за противоположния пол. Тук тя е със зарибяващо еротично излъчване. Това е най-опияняващата Венера и съм уверена, че много Марсове са си мечтали и мечтаят за нея.  Внимавай само да не се вържеш в собствения си капан на самосъжаление, че никога няма да срещнеш мъжа на живота ти, защото Венера тук много добре я бива да си мечтае за принцът от приказките и цял живот да търси идеалната любов, която за съжаление не съществува в реалния живот.

Нямаш ли скоро някой транзит, който да я събуди и раздвижи?

Благогаря ти за хубавите думи, Дивна, съвсем наскоро тр. Сатурн съвпадна с нея и  може би затова не съм я показвала пред хората ;), иначе предстоят опозиция с Уран и квадрат с Плутон, на прогресивната Венера предстои съвпад с нат. Плутон, при мен тази планета си е със специален статут - управителка е на АЦ и е на трон по знак и екзалтация по дом, нещо много я мори нат. квадрат с Марс и Луна, но си имам 2 компенсиращи секстила - с Меркурий и Сатурн, още веднъж ти благодаря за хубавите думи, имах нужда от тях :*

« Отговор #43 -: Август 27, 2011, 10:41:08 am »
Моя Юпи е 12 дом Внера незнам си колко пъти паднала че препаднала а Ъран забит в Скорп 3 дом .Късмет в тоя живот няма май да видя .Предсои ми тригон на тр. Уран с Юпи . но не чакам  мищо като не е заложено в нат.карта не се сещам кво може да се случи.

Просперина, с тоя Юпитер в 12 дом би трябвало да си доста толерантна и да помагаш на хората. Моите поздравления!  :)
Венера в 3 дом си е мечта за всички, които желаят да са истински обичани и щастливи в партньорствата си (9 от 7 дом). Дал Господ на всички една третодомна Венера!  :angel:

Не си мисли, че като нямаш нужните аспекти в радикса, които се приемат за късметлийски,  значи нямаш късмет. Гледай картата си като цяло. И още веднъж поздравления за Юпитер и Венера!  :)
Венерата ми е 3 дом почти на куспидата на 4 .Има съвпад 1 градус орбиса с Марс в Скорп.Ретро .Транзитната Венера ще е цял живот в Скорп.Ще е ретро до 40 годишна възраст. Такова нещо има някакви положителни страни ,но си е дяволска работа.Каквото и да правя все се оказва че дърпам дявола за опашката.Много ,много мъка и огорчения от най близките ми хора.А относно Юпито да помагам винаги с каквото мога но толерантността не винаги е критерий за късмет.Да имам късмет но с неща,които не са комерсиални.

« Отговор #44 -: Август 27, 2011, 02:34:49 pm »

В момента тр Юпитер ми прави квадрат с натален Марс в 10ти и тр.Уран прави квадратура с натален Юпитер и тригон с МЦ, все чакам нещо за работа да се отвори и Уран да донесе промяна, че ако остане да чакам на Юпи....пак нищо:(
« Последна редакция: Август 20, 2012, 02:18:38 pm от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world