Уран е съуправител на Д3,всъщност там имам интерсептиран водолей, дано не обърках термините

.Луната е в козирог, а за аспекта с Уран изобщо не му бях обърнала внимание докато не ме попита...полуквадрат, прави и тригон с Юпитер,който е в съвпад с МЦ, моят принц беболино май по наследство си има Юпитер съвпад с Уран в Д10

като го видях в картата му се зачудих какво ли дава това....и ти насочваш мислите ми толкова позитивно, с тази конфигурация трябва да го оставям да се оправя вече сам в живота.

Всъщност никога не съм имала късмет от гледна точка на лотарии и т.н. и никога не ме е влечало това. По К.Ръшман бях чела, че за това си трябва аспект между Венера и Юпитер, но се сещам, че тя разглеждаше "пръст на съдбата", което хич не ми стана ясно, това коя точка в картата е? Благодаря ти за вниманието,което ми отделяш Марая, супер ми е интересно и забавно, стига да не досадч с по-елементарни въпроси..астрологията все я чета отзад напред и съм прпоуснала основни термини...
Уран е в скорпион 21.55, а Асц съответно в 21.41 градуса....хм само колко добре ми подейства за лека нощ.. 
Радвам се...
, че добре ти е подействало...
Доста силна декада -трета...А къде се намира Луната ти?
И какъв е аспекта с Уран?