Къде е мидпойнта Ви на Юпитер/Уран ....Транзити към него имате ли в настоящия момент?
Ако правилно съм го изчислила е в точен съвпад с Паст Фортуната и на градус от Нептун във втори дом Стрелец. п.с. На 27 този месец, Слънцето ще е в съвпад с този мидпойнт, ще споделя ако има какво. Общо взето последната година като, че ли живея някакъв вътрешен живот, промените които се случват са на вътрешно а не външно ниво и е трудно да се описват.
Мила, сега ли ще ти застане срещу седмияя дом, през асцендента ли ти минава?
Аз установих, че за мен тази точка е чувствителна на транзити на Юпитер....
а ако транзита на този мидпойнт съвпада с натален юпитер, дали също носи късмет..в момента имам този транзит, силно се надявам да е така..
Цитат на: Antena в Ноември 12, 2011, 03:33:17 pmа ако транзита на този мидпойнт съвпада с натален юпитер, дали също носи късмет..в момента имам този транзит, силно се надявам да е така.. Дано да е така, Антена Аз погледнах 3 карти, тъй като при мен в много ранна възраст е бил този съвпад, който ти визираш, та погледнах тези карти- не октривам обаче при нито и един от притежателите да е имало нещо късметлкийско в съответния период Знаем обаче, че по различен начин се усвояват, отработват и изявяват енергийте в зависимост от индивидуалния потенциал и ниво на отработка... така че ще чакаме да споделиш, дано има нещо хубаво
Лудвам...Мидпойнта Юпитер/Уран е 8*39 в лъв....В този градус в знака водолей имам куспидата на 3-ти нат. дом...Тук е ПР.Венера..... Транзитния мидпойнт Юпитер/Уран е 22*3 в овен...Транзитния е в точна квадратура с МП марс/венера....
Моят е на 15 във Везни. Интересни дни ме чакат: квадрат с Юпитер, квадрат с Плутон и опозиция с Уран.На тригона на Юпитер към мидпойнта си скъсах менискуса. Определено не бих се похвалила с кой знае какъв късмет.