Здравей Гост

Плутон на кардиналните оси

• 31 Отговора
  • 8848 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Плутон на кардиналните оси
« -: Август 24, 2011, 12:44:20 am »
С какви събития свързвате Плутон на някоя от кардиналните оси?
Наприемр Плутон съвпад с ДС? Означава сериозна промяна в личните отношения, но с какъв знак?
Имате ли спомени за такъв транзит или положение в Солар?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Плутон на кардиналните оси
« Отговор #1 -: Август 24, 2011, 01:01:06 am »
Оффф...Болна тема...и много обичана от мен...Защото самата аз имам натален Плутон на кардиналните оси.... ;D
Преживяла съм и преминаването му през АСЦ....Спомена е тежък...присъствието му е съдбовно...Забелязала съм , че когато Плутон преминава по транзит кардинална ос...Сатурн винаги има важен фокус по транзит в картата.... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Август 24, 2011, 01:06:35 am »
Съгласна съм..

В солара си за тази година имам Плутон на соларен АС, по дирекции МЦ е също там, и Плутон съвпада и с него.
Но както казваш, има акцент и на Сатурн - съвпад със Слънцето..

Интересно ми е някой да разкаже какво му се е случило при такива транзити на Плутон през осите..
За наталното положение там - това е друга бира, и това е интересно..  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Август 24, 2011, 01:15:09 am »
Съгласна съм..

В солара си за тази година имам Плутон на соларен АС, по дирекции МЦ е също там, и Плутон съвпада и с него.
Но както казваш, има акцент и на Сатурн - съвпад със Слънцето..

Интересно ми е някой да разкаже какво му се е случило при такива транзити на Плутон през осите..
За наталното положение там - това е друга бира, и това е интересно..  :)

В солара Плутон дава най-големия ръст за годината...ще бъдеш ангажирана изцяло с ЕГОТО си...ще ти се наложи да промениш доста неща дори и във външния си вид...ще трансформираш себе си...ще бъдеш в различни ситуации и понякога рисковани...Важно е да ВЛАСТВАШ над себе си....

При мен този транзит донесе смърт на мъжа ми....Трансформира ме тази смърт...точно по Плутониански...,а мъжа ми беше Скорпион....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Август 24, 2011, 01:20:06 am »
Ох, сериозна работа... Плутон винаги носи кардинални промени - факт..

Личната трнасформация през тази година е също факт... Мислех, че се дължи до голяма степен на Сатурн, но Плутон не е за пренебрегване. Още повече, че транзитира през Козирог... Напълно свързани са..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Август 24, 2011, 01:28:31 am »
Ох, сериозна работа... Плутон винаги носи кардинални промени - факт..

Личната трнасформация през тази година е също факт... Мислех, че се дължи до голяма степен на Сатурн, но Плутон не е за пренебрегване. Още повече, че транзитира през Козирог... Напълно свързани са..

Сатурн и Плутон....съдия и палач.... :)

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #6 -: Август 24, 2011, 01:58:14 am »
При мен в момента транзитен Плутон е в съвпад с ИЦ, а в предстоящия солар е в съвпад с Асц и е У10. Очертава се интересна соларна година. Засега няма кардинални промени или трансформации, но откакто транзитният Плутон е около ИЦ, животът ми
определено е по-гаден  ;D .

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 24, 2011, 03:14:12 am »
При мен в момента транзитен Плутон е в съвпад с ИЦ, а в предстоящия солар е в съвпад с Асц и е У10. Очертава се интересна соларна година. Засега няма кардинални промени или трансформации, но откакто транзитният Плутон е около ИЦ, животът ми

Къде е в натала? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Август 24, 2011, 04:56:29 am »
Марая, хората които четат сайто за астрология са едни и същи. Аз хубаво съм ти постнала изцепките другаде. Не си мисли, че ще замажеш нещата. Всичко ще излезе наяве. Ти къща нямаш, ти си псе и имаш колиба.

Пазя цялата тема...МЯСТО ЗА ТЕБ В МОЯТА КОЛИБА НЯМА...НЕКА ПОЗНАЯ КЪДЕ СИ ПУБЛИКУВАЛА....МОЖЕ ЛИ.... ;D ;D ;D

Нищо ново под слънцето....

чао...Още ли не си си изпила хапченцата? ;) ;D

кое всичко...,това , че не ти обърнаха внимание ли? Това , че влезе тук за да плюеш и се заяждаш? ::) ТОВА ЛИ? ;D

ТРИЯ ТИ ПОСТОВЕТЕ ДО ЕДИН....ТУК НЯМА МЯСТО ЗА ТЕБ...ВЪРВИ ВЪВ ЗАМЪЦИТЕ...ИЛИ МАЛКО СЛЕД ЕДНИ КИЛОМЕТРИ... ;D

« Отговор #9 -: Август 24, 2011, 09:05:59 am »
при преминаване на тр. плутон през ИЦ родителите ми се разведоха. всъщност първо е минал сатурн, после и плутон, за 3-4 месеца време. аз го изживях много тежко, пуснала съм в една друга тема картата за този период, Марая предположи че събитието е било "смърт на родител", което може би наистина описва интензитета на преживяното.

във водолей плутон ще направи съвпад с Дсц, ама това май ще е след много време :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Август 24, 2011, 09:27:41 am »
при преминаване на тр. плутон през ИЦ родителите ми се разведоха. всъщност първо е минал сатурн, после и плутон, за 3-4 месеца време. аз го изживях много тежко, пуснала съм в една друга тема картата за този период, Марая предположи че събитието е било "смърт на родител", което може би наистина описва интензитета на преживяното.

във водолей плутон ще направи съвпад с Дсц, ама това май ще е след много време :)

Приеми го, че когато родителят излезе от живота на детето , то е усвоило уроците от картата на родителят които по-малко присъства, и  е достатъчно силно и зряло  да се справи със ситуацията и да я преживее :-*. Вярно е,че дава отражение, но не се случва ако не трябва. Това което не те убива, те прави по-силна :) :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #11 -: Август 24, 2011, 09:34:53 am »
разбира се че е така, благодаря ти за подкрепата :)

все пак интересно е, че аз имам 2 и повече показателя в натала за смърт на баща в ранна възраст...явно не винаги нещата физически се случват буквално както е дадено в натала.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Август 24, 2011, 09:55:35 am »
Цитат на: sladurka link=topic=615.msg8055#msg8055 date=131417129

3
разбира се че е така, благодаря ти за подкрепата :)

все пак интересно е, че аз имам 2 и повече показателя в натала за смърт на баща в ранна възраст...явно не винаги нещата физически се случват буквално както е дадено в натала.
Не съм убедена на 100 процента, но съм си мислила, че ако се осъзнаят на духовно ниво, не се проявяват така остро на физическо.  :) Плутон символизира и е свързан със сърцето на рода на рода и е "централна  сила във всеки род",има власт над покоя, безпокойството, щастието  и нещастието ,устойчивостта на брака или развода.  Грижи се за гените на рода и следва все едно +" Теорията на Дарвин за генетично съвместимият партньор."

И след време нещата могат да се разклонят, или да не продължат. Плутон винаги се съмнява, и се доверява само на себе си. Нещата могат да спрат до някъде, по причини ,че са вече ненужни, звършени трансформирани и отработени. Децата продължават да следват същият път. Затова понякога  хората се разделят. Но това няма нищо общо с любовта към децата  :58:   
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #13 -: Август 24, 2011, 11:00:57 am »

Къде е в натала? ::)

Натално е в скорпион, във втори дом.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Август 24, 2011, 12:17:25 pm »
Марая, хората които четат сайто за астрология са едни и същи. Аз хубаво съм ти постнала изцепките другаде. Не си мисли, че ще замажеш нещата. Всичко ще излезе наяве. Ти къща нямаш, ти си псе и имаш колиба.

::) ::) Направо се изумявам...
Случайно видях как започна този "разговор" снощи и не мога да повярвам, че някой може да говори така... При това без никакъв повод...