Здравей Гост

Транзитен Сатурн квадрат Марс

• 23 Отговора
  • 5890 Прегледи
*

Неактивен luchia

• 114
Re: Транзитен Сатурн квадрат Марс
« Отговор #15 -: Септември 02, 2011, 09:58:25 am »
Аз си проверих кога Сатурн ми е транзитирал същите 2 точки от натала - т.е. Марс и Сатурн.
Тогава транзитният ми е бил в 10-ти дом... Това ми беше времето на истински възход по отношение на кариера.
При конкретните квадратури работех в една компания и имах шефка, която ни взимаше здравето буквално.
Имахме възглавници в офиса - за да можем да преспим там, ако останем на работа след 22ч.
Носеха ни нещо да хапнем, за да не се губи време в обедни почивки /бяха забранени/ ... Беше ни поробила направо  :-\
Но пък научих адски много неща там и много напреднах. И не го усещах като стрес, макар да е било истинкси такъв.
Ех - младост, младост!

Т.е. излиза, че има отношение домът, през който транзитира Сатурн.
Как беше при вас?

*

issidorra

« Отговор #16 -: Септември 02, 2011, 11:22:06 am »
Стурн транзитира през 12 дом и прави квадрат с Марс (У 7), в съседната тема за Нептун описах и пак ще повторя, кошмарно време, вътрешно напрежение, самота, липса на надежди за каквото и да е, лоша работа ви казвам, поне съм благодарна, че при следващата квадратура Сатурн няма да е в съвпад с Наталната Венера и се наявам, че ще го преживея по-леко.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #17 -: Септември 02, 2011, 11:23:47 am »
При мен Слънцето и Марс са в съвсем точна опозиция, та Сатурн образува квадратура и към двете. Тогава транзитираше през 6-ти дом и имах някои разногласия на работното място, разболях се и от цистит (, а аз по принцип много рядко боледувам ).

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #18 -: Септември 02, 2011, 11:35:09 am »
Аз имам натална квадратура Слънце - Марс. Сега транзитен Сатурн преминава през Слънцето ми и прави и квадратура към нат Марс. Слънце в 8-ми нат, Марс в 12 нат..
Много кофти работа.. , действително :( :)

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #19 -: Септември 02, 2011, 12:43:06 pm »
Аз имам натална квадратура Слънце - Марс. Сега транзитен Сатурн преминава през Слънцето ми и прави и квадратура към нат Марс. Слънце в 8-ми нат, Марс в 12 нат..
Много кофти работа.. , действително :( :)

Antena,
какво точно се случва при теб? В каква област?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #20 -: Септември 02, 2011, 12:50:43 pm »
Ох трудно да определя каква област..  Сериозна депресия и чувство, че няма изход наникъде.. Усещане за пропилян живот във всеки един аспект.., страх дори, пълно блокиране, такова каквото не помня досега.. Знам, че може би звучи прекалено, но това е...

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #21 -: Септември 02, 2011, 01:11:42 pm »
Ох трудно да определя каква област..  Сериозна депресия и чувство, че няма изход наникъде.. Усещане за пропилян живот във всеки един аспект.., страх дори, пълно блокиране, такова каквото не помня досега.. Знам, че може би звучи прекалено, но това е...

Има ли и реални събития, които да провокират това ти състояние, или е по-скоро липса на събития?

Иначе много добре разбирам описаното при теб.
Имах го и без тази квадратура, че и без съвпад на Сатурн в-ху Слунце :(  :'(  Дано не ме подхване отново!  :cry3:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #22 -: Септември 02, 2011, 01:34:01 pm »
те тези мисли си ме спохождаха и преди, но при този аспект е много, много неприятно..
събитията - чувствам ограничения отвсякъде и силен конфликт с околните..  no hope :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Септември 23, 2011, 03:09:07 pm »
И така от позицията на опита....

Марс управлява 5-ти дом в картата ми , намирам го във втори...Сатурн е диспозитор на 2-ри , намира се в 3-ти в натала/Гокленов/...
Карето е от 10-ти....И макар , че в наталната карта м/у двете планети има секстил....просто това е ужасно сложен и труден период.
Проблеми с деца....,ограничения от всякакъв род....Стегнация...Всички ключови думички са в употреба....Или транзитната планета определя качеството на аспекта изключително прецизирано...Приемащата планета показва естеството на проблема....